- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
megalover #44561 üzenetére
Az könnyen meg lehet!
A Google-ba ezt írtam be: "HP NC8430 ATI x1600 windows 7 driver"
Ez az első találat. Itt az alsó hozzászólás komplett leírást tartalmazó oldalt adott. Szerintem ezzem ár boldogulsz! Persze ez is az ati.com-ra mutat.
Sok sikert! -
válasz
megalover #44388 üzenetére
Ezeket az új típusokat nem ismerem de úgy nézem a feladatra alkalmasak.Az enyém még kis kocka alakú dobozka, abba kell csatlakoztatni a monitort és a gépeket valamint az egeret, billentyűt.A billentyűn hotgombbal lehet váltani a gépeket vagy a dobozon egy gombbal.Már elektronikus.Régen voltak ilyenek mechanikus váltókapcsolóval is.
-
válasz
megalover #44386 üzenetére
Valami ilyesmi. Ezt a típust nem ismerem, nekem olyan van amire billentyűzet és egér is csatlakoztatható, tehát több gép esetén ezekből is elég 1-1.
Az áruk viszonylag magas volt mindíg is. Keresheted KVM switch néven is.Én a helytakarékosság miatt tartom, nem kell több monitor, a gépek meg az asztal alatt....
-
-
Peethy
őstag
válasz
megalover #44363 üzenetére
Működés közben nem csak a makró miatt nem érdemes kihúzgálni, hanem azért, mert szikra keletkezhet, amelyik megsüti a VGA kimenetét. Velem már történt ilyen, egy Toshiba-laptop esetén. Elméletileg egyébként akkor sem vált vissza az eredeti monitorra, tehát továbbra is olyan felbontáson fog dolgozni, az én Lenovom legalábbis azt csinálja.
-
válasz
megalover #44359 üzenetére
Hali!
Ha a monitort kikapcsolod, azt a noti nem veszi észre. A lényeg, hogy a monitor legyen áram alatt, szóval ne húzd ki a konnektorból. Tapasztalatom szerint nem célszerű kihúzni a notiból sem, mert akkor előfordulhat, hogy elveszítik egymást, és csak újraindítás után tudod csak ismét használni.
Én is használok egy plusz monitort a noti mellett, extended (kiterjesztett) módban. A laptop 1280×800-as, a monitor 1440×900-as felbontáson fut, és amikor nincs szükségem a monitorra, akkor kikapcsolom, majd amikor kell, akkor ismét be.Egy szó, mint száz, kapcsolt ki nyugodtan!
-
Peethy
őstag
válasz
megalover #44359 üzenetére
Attól, hogy kikapcsolod, visszaugrani biztos nem fog. Sőt, ha kihúzod a D-Sub/HDMI/akármi kábelt, akkor is csak egy újraindítás, vagy egy készenléti mód - visszakapcsolás után fogja visszarakni az eredeti kijelzőre. Legalábbis az eddig kezemben megfordult 6-7 laptop esetében ez volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest