- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
xeri
tag
válasz
KillHates #12882 üzenetére
Néhány eredmény az érdekesség kedvéért (csak TC-vel mértem az átvitelt) - felső szinten a ház túlsó felében, tehát egy födém és néhány fal távolságban teszteltem.
3 antennával 18-26 (nagyritkán 39) mbites kapcsolatot jelzett, fájl másolása 1700-2300kbyte/s között változott.
2 antennával 26-52 mbit a kapcsolat, 2200-2750kbyte/s sebességű a másolás.Én nagyjából fordítva vártam az eredményeket, de így tényleg van egy eladó antenna-szettem
-
xeri
tag
válasz
KillHates #12821 üzenetére
Fokozódik a helyzet (tovább küzdök az intel 4965AGN kártyával). Tehát adott a notiban két antenna, amikkel a g-s kártya ment, ezeket dugtam az n-es 1-2 csatijára, valamint beruháztam egy antenna-szettre, amiből a fehéret rányomtam a 3-ra. Ez most még csak itt lóg a képernyőn, de ha működne, behúznám a gépbe. Ha működne.
A router egy linksys wrt160n, dd-wrt fut rajta, mixed módban megy. Ennek így is kéne maradnia, mert a másik notiban csak g-s kártya van. Bár amikor legutóbb n-only-ra kapcsoltam, ez sem tudott csatlakozni.
Azóta is csak 54mbittel megy, akármit csinálok. Többször kitöröltem a kapcsolatot, plusz újraraktam a drivert, nehogy megőrizzen valami hibás beállítást. Aztán felraktam az intel csatlakozás-kezelőjét, mert a toshibáé a win beépített modulját használja, és mint ilyen nem túl közlékeny.
Most a hálózat (amihez kapcsolódom) tulajdonságainál azt látom, hogy 802.11g, 802.11n (a szomszédokén látszik hogy csak g-sek), a kapcsolat adatainál viszont csak 802.11g szerepel, miközben azt mondja, hogy 3 antennát használ.
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a nyavalyáért nem bír gyorsabban kapcsolódni? -
SamPez
csendes tag
válasz
KillHates #12841 üzenetére
Jaj de nem vagom ezt a laptop temat,eddig pc em volt es nem volt ennyi gondom!!Meg ey a billentyuzet...1het mire megjonn.Na mindegy.....Akkor megegyszer,nekem a lapom soket P,
ami ilyen jelolesu proci ay belemegy...igaz?Holnap jonn 2*2giga ramom ami 667es,persze akkor ezzel is ra csesztem mert ha negyobb procit akkarok 800as kell!!!Megerositest kerek -
ifjdan
csendes tag
válasz
KillHates #12817 üzenetére
Szia, nagyon kösz a tippet!
Ahogy nézem, elég jó a billentyűzete, a gyorsasága meg bőven elég lesz nekem. Nincs esetleg még subnotebook-ban (kezdem kapisgálni a különbséget) ötleted, hogy még jobban ki tudja tölteni a nettó 250 K-s keretemet (ez is fontos itt a cégnél...)? A még nagyobb billentyűzet lenne a tuti (esetleg valami wide-os kijelzőjű? talán jobban aláfér egy billentyűzetszerű billentyűzet...
, esetleg vmi olcsóbb kicsi Vaio-ról mit gondolsz?
előre (és utólag) is kösz a választ:
d. -
spln
tag
válasz
KillHates #12820 üzenetére
Igen tényleg serceg is, méghozzá a villogással szinkronban csinálja, és mikor lekapcsol a hang is abba marad.
A szétszedés meg volt, de a kábelek megigazgatása nem segített (nekem is kontakt hiba volt az első tippem).
Olyan a dolog mintha valami túl melegedne, mert kb fél perces üzem után jelentkezik a hiba, de ki-be kapcsolás után újabb fél percig jó.Köszi a tippeket!
-
xeri
tag
válasz
KillHates #12799 üzenetére
Végigpróbálgattam a három pont között a két antennát, egyelőre semmi (van-e különbség abban is, hogy melyikre megy a fekete ill. a fehér?).
Közben gondolkoztam, hogy berakok egy harmadik antennát csak úgy, valahová a billentyűzet alá (atomjaira mégse szednék egy kéthetes gépet), de ez több forrásból is halott ötletnek tűnik.
Valaki látott már n-es antennákat notiban? Mi a különbség? Hogyan helyezkednek el, és vajon mennyit változhat a pozíciójuk? -
gamer0101
aktív tag
válasz
KillHates #12809 üzenetére
Igen, Turion X2. Mi is az az SB?
MOD: De, ha már kérdezek, akkor egyből kétszer: Hogyan lehet átállítani azt a nevet a Vista-ban amit telepítés után megadtam? Mert a felhasználói fiókokban már át tudtam állítani, de a C:\Felhasználók\...-ban még mindig a régi név látható. Újraindítás előtt még a Start menü tetején is a régi volt, most már ott megváltozott...
-
gamer0101
aktív tag
válasz
KillHates #12803 üzenetére
Vista Ultimate-t szeretnék használni rajta, nem is célom a tuningolás csupán érdekelt, hogy érdemes-e valamit beállítani, átállítani.
MOD: Függetlenül ettől még érdekelne, hogy mi micsoda, mi mit jelent. Elvégre pálinkát sem akarok főzni, mégis az előbb kíváncsiságból elolvastam hogy kell...
-
spyduck
nagyúr
válasz
KillHates #12788 üzenetére
Persze tudom de én letárgyaltam vele a dolgokat és neki más volt a hibajelenség. Lehet vicces az egész de neki cicergett nekem meg csipogott
Volt nekem is cicergős gépem, ez nem olyan. Nekem az RMclock nem segít neki segít, nekem csak akkuról csinálja és csak akkor, h vmilyen folyamatot végrehajtok és nem a proci felől jön hanem a wincsi felől. Kipróbálok egy másik wincsit bele és majd kiderül.
-
-
xeri
tag
válasz
KillHates #12789 üzenetére
Toshiba SatL300-164 - állítólag korábban ilyen kártyákkal szállították, ezért a termékleírásban draftN maradt. Én g-sel kaptam, de reklamáltam és küldtek egy n-es cserekártyát, ezért van ez a szitu. A telefonban azt mondta a csóka, hogy két kábellel is megy, a kártya leírásában is találtam egy ilyen mondatot: "On-board diversity support for systems designed with two or three antennas"
-
Nyusziman
tag
válasz
KillHates #12737 üzenetére
Szia!
Everestes képet mellékeltem előbb--látható h 0.
Abban tudnál segíteni h a chipset drivere melyik lehet ezek közül??
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=en&cc=uk&product=3826209Gondolom ez nem? AMD AHCI Compatible RAID Controller Driver
Amúgy a hp oldaláról majdnem mindent feltettem.
Üdv
Ja köszi a segitséged -
jasonka
aktív tag
válasz
KillHates #12757 üzenetére
JÓÓÓÓK ezek a majmok !!!
Nagyon köszönöm a felajánlott segítséget - vszínűleg élek vele majd...
Felhajtok egy kártyust... egyelőre csak II-eset ajánlottak itt - állítólag némi ügyeskedéssel, alakítgatással berakható - de nálam ilyen műveletekről szó sem lehet...
Még nem szedtem szét - arról írok -, mert az asztali gépem hetek óta atomjaiban áll ( új garis HDD hiba, PC-ház - kis hely, táp melegedés, alaplap manual hiányában kísérletező tapogatózás - stb. ) gondok miatt...
Pest-Budán lakozol ?
-
jasonka
aktív tag
válasz
KillHates #12728 üzenetére
Ne ejts kétségbe... ( és itt a "kétségen" NEM az elkeseredést, hanem valóban a kételkedést, a bizonytalanságot értem ) - merthogy ITT :
http://www.mxm-upgrade.com/Table.html
III-as szerepel típusként
(az én Fujitsu Siemens Amilo Pi 1536-omra...)
Akko' most hogy van ez ???
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
KillHates #12744 üzenetére
És ott mit tudnak kezdeni vele? Kicserélik az alaplapot???
Van valami lehetőség, hogy ha BIOSban engedélyezve van valami jelszó reset akármicsoda, akkor meg lehet csinálni azt, hogy új jelszót adjanak... Ez hogy műxik? Itthon nem lehet megcsinálni? Valami ThinkVantage gombos megoldásról olvastam, de nem tudom hol kell megnyomni a gombot, mit kell keresni, stb. -
new_user
csendes tag
válasz
KillHates #12736 üzenetére
Erre en is gondoltam, de van egy HP gepem, ahol ugyancsak SATA modban megy a HDD es ott gond nelkul kiirta a backupt DVD-re.
Akkor is emiatt lehet, ha itt a Dellen a HDD-t latja a Ghost, csak az optikai meghajtot nem?A Ghost meghajtoi koze hogy tudom beleintegralni a .inf file-t?
-
jasonka
aktív tag
válasz
KillHates #12641 üzenetére
Üdv !
Bár nincs még megfelelő MXM-es videokártyám - de "felvillanyozódtam" hogy egyáltalán cserélhető...
Azt most már tudom, hogy MXM III-as van benne, és az itt a hirdetésben ajánlott II-es - állítólag be lehet rakni - "legfeljebb alakítani kell rajta egy kicsit"
( Ajajajj ! Alakítgatni már végképp nem merek ! Meg kell várnom a III-as típust...)HANEM : (ha lenne megfelelő III-as) Te bíztatsz, hogy próbákozzam én magam a
cserével ?(Csak merthogy Duree kolléga viszont óv tőle...
)
Milre kell tekintettel lenni - az alábbiakon kívül ?
Nyilvánvaló, hogy :
- kikapcsolat állapotban, lehülve
- sztatikus elektromosságot a ruháról előzetesen levezetve
- fázisonként előzetesen lefényképezve az eredeti állapotot a visszarakáshoz
- pormentes, tiszta, jól megvilágított helyenMi történhet ? Elszakadhat egy áram- / adatellátó fóliakábel ?
-
misirulez
senior tag
válasz
KillHates #12683 üzenetére
Szia!
Gépnek, most nincs itt a töltője ezért nem is tudom bekapcsolni, de már emlékszem, hogy 750-es proci van benne.
Nem tudom mi a fenéért emlékeztem én 900-as procira meg d400-asra.Szóval Dell Latitude L400-asom van 750MHz-es procival.
Szerintem itt sokat dobna egy 1GHz-es proci. Ramból 256-van azt tudom.OFF:
Ilyet tudsz nekem szerezni?
Ha már úgy is itt beszélünk akkor itt kérdem, mert látom, hogy te sokat hirdetsz mobil procikból.
ON:Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
válasz
KillHates #12654 üzenetére
Szia!
Most így néz ki:
(külön ilyen dugót lehet venni valahol amit te szúrtál be?)képek:
http://kepx.info/files/cawqu2grudydacjw9d9b.jpg
http://kepx.info/files/g7axhsyhbuknbaoqvpe5.jpg
http://kepx.info/files/vtq8v7ih0nlmhfgayoqg.jpgÜdv.:
Misi -
jasonka
aktív tag
válasz
KillHates #12595 üzenetére
Bár nem vagyok "janoska"
valóban nem merem szétszedni
( annak ellenére, hogy asztali PC-ben szinte már becsukott szemmel bármit ki- és beszerelek ) azt hiszem mégiscsak szakembert / szervízt kell keresnem.
Találtam már egy sereget - a Rikvest-et "nem dícsérik" - egy correct ajánlat már van
40 e-ért 6 hó garanciával.Azért még kutakodom...
Üdv és köszönet mindenkinek a tanácsokért - különösen BillGates-nek...
akarom mondani : KillHates-nek....Jason-ka...(.ja ! sonka !
)
-
Bazsika22
tag
válasz
KillHates #12581 üzenetére
hát szétszedni nem merem pedig a szakmám közel áll hozzá!
XP van a gépen kutyának sem kell a vista ha nemtom a directx 10-et használniamúgy terhelésen 69 nagyon maximum 70fok. az remélem belefér.
Tudsz valami ötletet adni a hűtő kipucolásához?vagy annyira nem bonyolult szétszedni? -
Bazsika22
tag
válasz
KillHates #12577 üzenetére
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy prestigio 17"os laposom I945 chipset 1.6os centrino procival x1600videókari
A kérdés az,hogy kb mi a proci normál hőfoka.A gondom az hogy újratelepítés ota nem nagyon kapcsol ki a ventillátor csak akkor ha egy gomb segítségével a procit visszaveszem 900mhz re. ilyenkor böngészés filmezés stb közben 43-50 fok a proci mondjuk a ventilátor 47én kapcsol.
Ha a processzor rendesen 1.6 on megy akkor 50 53 fok között van.
Terhelés alatt játék stressz teszt max 63fok de akkor már rendesen tenker a ventillátor.
Ez normális? mivel telepítés előtt 1.6 ghz en is giyakran kikapcsolt. érdekes sem a szorzót sem az fsb-t nem veszi vissza magától. -
-
muveszur
addikt
válasz
KillHates #12552 üzenetére
Azzal próbáltam elöször....Irtam most a srácnak aki irt a logoutra az EDIDről egy cikket, hátha ő tud válaszolni.
Vagy vannak még ötletek a fejemben...Szerzek egy HDMI-DVI átalakitot, a régi kábelemmel összekötöm a két cuccot, előtte törlöm a reg bejegyzést. Igy a jó EDID fogom eltárolni.
A kábelt meg az eboltból rendeltem netről. -
jasonka
aktív tag
válasz
KillHates #12544 üzenetére
Mindenesetre repesnék az örömtől ha én is meg tudnám csinálni - pláne ha nem kéne Pestre felvinni...
És ez a komplett videokártya cseréjét, vagy csak a GPU cseréjét jelentené ?Kérdés persze, hogy vajon mennyi lenne eme alkatrész ?
Nem vagyok értetlen - ezt úgy kérdezem, hogy az itt kapható cuccok között csak komplett videokarit, vagy esetleg GPU-t is lehet kapni ?????
-
-
premete
veterán
válasz
KillHates #12394 üzenetére
Szerinted van ebben gps? Elég komoly szakirodalma van a neten, de élőben még nem láttam.
Az előkészítésben van egy halom antennacsati-féleség, eddig azt hittem, csak 2 db. kell, de ki tudja? Elméletileg holnapután megjön és be kellene raknom és bevallom a töredelmeset, eddig csak bt-t és wlan raktam be laptopjaimba, wwant még nem (mármint kommunikációs eszközökből). -
Matthewsz
aktív tag
-
-
Shadowfax
addikt
-
sulep
senior tag
-
gamer0101
aktív tag
válasz
KillHates #12440 üzenetére
1.-t értem.
2.: Az átkapcsolás folyamatánál am nincs szükség újraindításra, mert csak kiírja, hogy a rendszer most egy másik GPU-ra vált és képernyő villoghat pár mp-ig, de ez normális...stb., majd átáll és kész. No, nincs több kérdés
...remélem nem lesz baj.
Köszi mindenkinek!
-
-
gamer0101
aktív tag
válasz
KillHates #12420 üzenetére
Én most konkrétan arra gondoltam, hogy az FS oldala helyett, ha közvetlenül például a Realtek honlapjáról szedem le a lehető legfrissebb hangkártya meg a LAN drivert akkor abból lehet-e valami működésbeli gixer. A tapipad, WLAN stb.. driver szerintem maradhat a régi, nemhinném, hogy túlzóan befolyásolna valamit is.
A videokártyás dolgot meg egyszerűen nem értem...szóval akkor végül is melyik drivert kell letölteni hozzá? Elég a legfrissebb HD3650-hez lévőt és működik akkor már a 3200 is vagy mindkettőt kell, vagy...
SATA, chipset, bluetooth meg gondolom megy alapból, nem szükséges keresgélni hozzá friss drivereket...Thx a választ!
-
T.Jones
tag
válasz
KillHates #12331 üzenetére
na most másik gépen amin xp van próbálom és ott érzékelte az usb-t a petousb,de az nem irtad le h ott konkrétan mit is kell csinálni csak h start,most vagy formázok,vagy felteszem az xp fájljait amit később már amugyis feltesz.ha ezt még leirnád megköszönném,most másolásra mentem mivel formázás már megvolt,most másolja dososból is,remélem menni fog,köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Ford topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest