- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Dell XPS #41058 üzenetére
Ja, nekiestem egy ilyen BIOS editorral de eddig nem sokra jutottam. Lehet majd felrakom amit találtam és elvileg már feloldották benne a rejtett menüket. Az a baj hogy az is lehet hogy az integrált nincs is bekötve vagyis nem úgy van mint az Optimusos gépeknél hogy a dedikált az integráltra van rákötve és az integráltnak a kimenete van ugye kivezetve. Ha nálam nem ez a helyzet akkor az integráltra váltással jól elcseszem a gépet... szóval most egyenlőre elbizonytalanodtam.
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #41011 üzenetére
Tudom mi az a CPU
Szal azt is lehet cserélni?
Húha akkor most mindent cseréljek ki?Lassan új laptopot kéne venni
Bár szerintem ezzel a kis "tuningal" még mindig jobban és olcsóbban kijönnék.Igen, most 80gb van venne 154 hibás szektorral,kondició 21% és hátra van még 48 nap lassan már fél éve ennyi
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #41008 üzenetére
T7400 mi akarna lenni?
HDD-re nem szeretnék sokat költeni de azért 80gigánál több legyen, nem kell 500as elég a 200as is szerintem de ha pár szár ft a különbség akkor jöhet a nagyobb is
Szerk: Eszembe jutott, hogy a író is szarakszik meg az aksi is 2 perces.
Ezek cseréje kb hány ft?
-
Rolli
aktív tag
-
Zoli0726
aktív tag
-
endruboy1
senior tag
válasz
Dell XPS #40969 üzenetére
Látod én se értem a dolgot. Valszeg az van hogy a gyári BIOS-ban nem látszik a VGA váltó menü (egyik, másik, mindkettő egyszerre) és alapból csak a dedikáltra van állítva. Ezért remélem hogy a moddolt BIOS-ban ez a menü is fel van oldva. Az meg hogy miért nem tud alapból Optimust... passzolok, valószínűleg nem volt érdekük utólag képessé tenni erre.
-
endruboy1
senior tag
válasz
Dell XPS #40961 üzenetére
Találtam már hozzá egy unlockolt BIOS-t, csak most nem merem egyenlőre rárakni
. Elméletileg működik csak nem tudni mi történik ha valamit átállítok. Valszeg nem indul be a gép ha nem jó és akkor szedhetem szét az alaplapig hogy lehúzzam a gombelemeket a resethez
. Ehhez most nem sok kedvem van szal talán holnap ha frissebb leszek nekivágok.
-
Tybe3e
tag
válasz
Dell XPS #40962 üzenetére
annyit tudtam tenni, hogy kivettem a RAMot, megfújkáltam és visszatettem (sajna a másik itthoni gépben már másmilyen a RAM, így azt nem tudtma kipróbálni) de nem történt semmi. Igen, teljes sötétség a képernyőn, fel se villan semmi. Az egész gépen egyedül a power led világít. A venti se megy, csak a HDD jár.
-
endruboy1
senior tag
válasz
Dell XPS #40958 üzenetére
Értem, akkor sajnos nincs más hátra mint a BIOS hack. Mert hogy más, újabb modelleken működik az Optimus és csak annyi a különbség hogy erősebb procit illetve 5xx szériás VGA-t raktak bele. A GT330M-nek meg támogatnia kellene az Optimust ahogyan ennek az i5 430M-nek is. A chipset HM55-ös, szintén kompatibilis szerintem. Úgyhogy ha a rejtett opciókat sikerül elővadásznom BIOS edittel akkor nem látom akadályát hogy ne menne...
-
-
kokszy18
csendes tag
válasz
Dell XPS #40864 üzenetére
HardwareType Description DVD/CD-ROM Drives CD-ROM-meghajtó CD-ROM-meghajtó Disk Drives TOSHIBA MK6475GSX ATA Device 244,14Gb Display Adapters Intel(R) HD Graphics Family -244,916015625MB IDE ATA/ATAPI Controllers ATA Channel 0 ATA Channel 1 ATA Channel 4 Intel(R) 6 Series/C200 Series Chipset Family 6 Port SATA AHCI Controller - 1C03 Keyboards Szabványos PS/2 billentyűzet Mice and Other Pointing Devices PS/2-kompatibilis egér Monitors Általános PnP képernyő Sound Devices Realtek High Definition Audio Intel(R) Megjelenítő - Hang USB Controllers Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller
Intel(R) 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 1C26
Intel(R) 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 1C2DNincs benne nvidia vga....:S:S:S
-
selenge
tag
válasz
Dell XPS #40825 üzenetére
kb 40 perce megy kikapcs nélkül... senti szerint hibátlan, több mint 1000 nap van hátra neki
memóriát tettem bele egyet pluszban, mert 1 gigával b@szott lassú volt... (amit beleraktam hibátlan volt, tesztelt, működött), lehet összeférhetetlenségi gond van a kettő közt?
live lemez nem játszik, nincs optika
-
selenge
tag
válasz
Dell XPS #40813 üzenetére
Sejtettem, de nem volt teljesen egyertelmu (kuvameleg van
)
Tulhajtva? Filmnezes sem volt, csak net es word... Par napig tokeletesen ment. Memtestet akartam winbol tolni de 70% korul kikapcs, utana viszont konzi vizsgalatot tolt a vinyon...
Melegnek nem mondanam, atlagos olben kellemesen elviselheto! Bioshoz nem szeretek hozzanyulni... Hdd sentinelt keresek valahol, meglesem mit ir -
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40745 üzenetére
yeah, that's my luck...well, i wont ask, i wont help, i wont do anything in these topics. i wont be banned for no good reason, no reason at all
and the big-headed guys who think much about themselves and are kinda favourites here wont need to take efforts to type back. everybody's happy
thx for the help again and for a little english practice.
-
jozsi84
tag
válasz
Dell XPS #40716 üzenetére
Nem-nem! Én köszönöm, hogy segítettél!
Nem voltam gépnél azóta, és csak most olvastam vissza...
A fentebb írt megoldás mellett döntöttem, remélem jól...Még olyat kérdeznék tőled Dell XPS, hogy az mitől lehet, hogy a Dell XPS L702X gépem nem hajlandó néha teljesen feltöltődni? Van amikor megáll 95-97% és kiírja, hogy nem töltődik. Az akkumulátor figyelő widget meg azt írja, hogy nincs csatlakoztatva akkumulátor.
Akkor teszem fel töltőre amikor már jelez, hogy pár perc van hátra majd feltöltöm 100% ra, és lehúzom a töltőről. -
jozsi84
tag
válasz
Dell XPS #40588 üzenetére
Azért lesz új panel mert ugye alapból mások a kijelzők /egyik LED -es a másik meg nem/, invertert+kábelt meg nem akarom rakosgatni, lehet nem is passzolt volna.
Amelyik notebookban jó a kijelző abban csak az alaplapi DC konnektort kell kicserélni, mert már mozog a tüske a konnektorban és ha elmozdul a kábel akkor már nincs kontaktus.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest