- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
van egy HP G62 notim HD3000 vga-val, és a következő lenne a problémám:
ha hdmi-vel összekötöm a gépet a tv-vel (ami hd ready, tehát ugyanakkor a felbontása mint a g62-nek), nem 100%-ban másolja át a képet, hanem nagyobban, tehát túllóg a kép a képen...
szóval értitek... a kép mind a négy széle lelóg a tv-ről.. hogy tudnám orvosolni a problémát?
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
van egy ibm t60 gépem ati x1300-zal. ma raktam rá win7-et, és nem nagyon találok a vga-hoz drivert. nagyon fontos lenne a dolog. tudna nekem valaki segíteni?
köszönöm előre is!!/vista drivert sem találok.../
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
van egy ibm t60 gépem ati x1300-zal. ma raktam rá win7-et, és nem nagyon találok a vga-hoz drivert. nagyon fontos lenne a dolog. tudna nekem valaki segíteni?
köszönöm előre is!!
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
kb 2 napja írtam hogy van egy hp g62-450sl gépem, ami rövid időn belül szörnyen belassul. ma újratelepítettem, egy darab úgy nézett ki hogy jó a dolog, de kis idő után megint elkezdte... netezni szinte lehetetlen vele, az egér és az írás is akad. a gépben i3-350m van, ami 30%-on pörög folyamatosan úgy, hogy nincs semmi a gépen. a hdd 100/100-as.
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
kb 2 napja írtam hogy van egy hp g62-450sl gépem, ami rövid időn belül szörnyen belassul. ma újratelepítettem, egy darab úgy nézett ki hogy jó a dolog, de kis idő után megint elkezdte... netezni szinte lehetetlen vele, az egér és az írás is akad. a gépben i3-350m van, ami 30%-on pörög folyamatosan úgy, hogy nincs semmi a gépen. a hdd 100/100-as.
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
van egy HP-G62 notim, ami egyik napról a másikra teljesen belassult, a proci kb fix 40%-on pörög, 90 fok körül mozognak a magok.
az AVG nem jelzett semmit, több keresést is végig futtattam nod32-vel is, de nem talált semmit.
mi lehet a baj, és a megoldás? (win7 64 bit home premium)
köszi előre is!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus F5M notim, most raktam újra az XP-t, és nem megy a net rajta, gondolom kéne a driver hozzá, de egyszerűen nem találom. Amit Asus.com-ról töltöttem, nem jó, használhatatlan. Sehol nem találtam róla infót hogy milyen csip van benne, így realtek oldaláról nem tudom letölteni. Esetleg valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
van egy asus k50ab noti, ami eddig hibátlanul ment, de kb 2-3 hete nem volt bekapcsolva. ma bekapcsoltam, és nem ad képet. venti pörögk, ledek villognak, de semmi képet nem ad, külső monitoron sem történik semmi... mi lehet a probléma?
köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest