- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #41440 üzenetére
BIOS? Jó vicc. Múltkor próbáltam belépni, a fél gép majdnem behalt tőle
Ilyen hiba olyan hiba már nem emlékeszem rájuk pontosan.
lehet aszem besem tudtam lépni mert hülyeségeket magyarázott, ne kérdezd, hogy mit mert magam sem tudom.
Na de most próba szerencse. Kipróbálom megint. De melyik "F" gombot is kell nyomjam? -
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
-
-
-
válasz
Dell XPS #41226 üzenetére
Szia! Lenne még kérdésem. Feltelepítettem erre a bizonyos fujitsu m7440g laptopra a win7-et, egyenlőre a belső meghajtóról, de most nem ez a lényeg, hanem, hogy sajnos bizonyos eszközöket nem akar felismerni a win7. Mondjuk erre számítottam is, mivel a fujitsu oldalán is írják, hogy ez a laptop már nem támogatott win7 alatt. Én azért tettem egy próbát, mivel sok régi laptopon láttam már win7-et.
A windows update-el teljesen lefrissítettem. 2 probléma van. Az egyik, hogy nem látja a háttértár vezérlőt, ennek következtében nem látja az egyik partíciót a hdd-n.
A másik probléma meg a wifi kártyával van. Elvileg a win update feltelepítette a programot, látja is az eszközkezelőben, de mégsem tudom bekapcsolni a wifit. -
Muerte
addikt
válasz
Dell XPS #41367 üzenetére
msn indít->eszközök->beállítások->bejelentkezés->a messenger indítása a számítógéppel együtt->pipa ki!ENNYI és 1000% hogy nem fog indulni a win-el.Ezért nem kell a registry-t szétk.ni feleslegesen. Ja és "erőszakos"
ez megint olyan kb. mint múltkor a hipp-hopp driver eltűnedezés a semmitől ugye?
-
Wa2x_
veterán
válasz
Dell XPS #41359 üzenetére
Igen azzal működik, csak a ATi-val van a gond, bármilyen catalyst-ot teszek fel, egyből kiterjeszti a képet, tehát más lesz a főképernyő, mint az integráltal, és az egeret ki lehet húzni a képernyőről, és ki se tudom küldeni a jelet pl. a tv monitoromra. Ha visszaállítom, h ne legyen kiterjesztett, akkor meg nincs kép.
Jelenleg 12.3 volt, de 12.8-al se ment, 11.3-al sem, 10.12-vel sem.. -
Speederer
senior tag
válasz
Dell XPS #41293 üzenetére
Sajnos nem fényképeztem le, de ilyen kártya van benne: Intel Wifi Link 3945ABG
Ahogy közben művelődök a témában, úgy nézem, hogy a 450mbps sebességűekhez kell a 3 antenna, a 300-hoz elég a 2. És most már inkább ott tartok, hogy ebay-ről veszek egy wifi link 6200-ast átalakitóval. Az nem csak draft N-es. -
soundsthu
csendes tag
válasz
Dell XPS #41181 üzenetére
Köszi az infókat! Azt a memóriát én is láttam PH-n, privát üzit küldtem már eladónak, egyenlőre nincs válasz, a vaterán hirdető illető meg most tiltva van.
A memória fontos lenne, a HP Omnibook XE3 laptophoz, 256, vagy 512 Mb-s 100 vagy 133 Mhz-es.
Ha esetleg valakinek van még használható infója IDE winchesterről 80-120 Gb és használható akkuról a fenti géphez (F4146WS), köszönet mindenkinek!
Üdv!
-
válasz
Dell XPS #41260 üzenetére
nekem - amikor túlhúzták tesztelés miatt néhány hónapra a netemem (link) -, azonos helyiségben ment 80 - 82 megabit/sec sebességet, és a másik szobában (vékony paneles fal, és úgy 6 méter távolság) is teljesen rendben volt, link
mondjuk az igaz, hogy akkor még külső antennás, és 3 * 3 mimo képes routerem és notis wifi modulom volt, meg a 13 csatornából csak némelyiken tudta ezt, mert eléggé telített a környezet, sok wifi hálózat működik - "szerencsére" a legtöbb ember nem foglalkozik a megfelelő beállítással, és csak a gyárilag előre konfigurált csatornákat használják, de még a teljesen nyitott hálózat sem ritka...
most, a beépített kis antenákkal rendelkező szolgáltatós epc3925 hgw mellett, biztos nem hozná a másik szobában a fent linkelt sebességet, mivel a jel erőssége sincs olyan jó, mint a korábbi - wifi szempontjából jobb - router esetén! mondjuk már csak a valós 25/5 megabit/sec netet kapom, azt meg bárhol átviszem a lakásban, a jelenlegi eszközökkel is! -
Speederer
senior tag
válasz
Dell XPS #41247 üzenetére
Jól mondod, ezzel olyan 18-19Mbit/s körül van a max. Viszont ha abból indulok ki, hogy barátnőm gépében intel wifilink 5100 van, amivel 7-8MB/s (~60Mbit/s) sebességgel lehet töltögetni, akkor ez is csak tudna majd annyit. Az meg már bőven elég.
Néztem a wifilink 6000-es szériákat is, de 3x vagy 4x annyiba kerülnek, annyival meg nem hinném, hogy jobbak. Legalábbis nem nagyon adnék érte annyit.
A notim service guide-ját nézegettem, abból jöttem arra a következtetésre, hogy ebbe a nagyobb mini pci kártya mehet. Bár ez igy egyértelműen nem derült ki, csak sehol nem volt feltüntetve a half felirat, illetve a vázlatos rajzból nekem az jött le, hogy a nagy megy bele.
De ha lesz egy kis időd, megköszönném ha utána néznél nekem.
És köszi az eddigieket is! -
Speederer
senior tag
válasz
Dell XPS #41236 üzenetére
Jaja, a G-s csöppet lassúcska. Az intel wifi link 5300-assal szemezek, ez egész olcsó, de már gyorsabb, mint a mostani.
Ha jól néztem, akkor ezekből van normál mini pci és fele akkora mini pci. Nekem elvileg a nagyobb méretű kellene, amit igy hirtelen nem találtam kis országunkban. Viszont ebay-en osztogatnak már kevéssel 10 dolcsi fölött. Az valszeg jó lesz akkor, ugye? -
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #41232 üzenetére
Én is ettől félek. Biztos ki fogom bírni röhögés nélkül mikor megtudom az árat meg, hogy mégis mi a baja.!
A másik meg attól félek, hogy kihez viszem. Ért is e hozzá vagy csak elvállalja és azt hiszi le lehet húzni. Esetleg ha valami látható baja van, pl. kábeltörés vagy meghallgatom, hogy konkrétan mi zizeg ilyenkor. Ekkora gépnél talán hamarabb észre is veszem a szétszedési sorrendet.
-
-
-
válasz
Dell XPS #41218 üzenetére
A telepítés csak egyféleképpen indul el, ha a benne lévő optikai meghajtóba teszem a telepítő lemezt, de mivel külső meghajtóm is van, és a jövőben azt szeretném használni, ezért arról kéne hogy elinduljon, de nem óhajt, még a pendrive is jó lenne ,de azt se óhajtja.
Szóval ha végleg besz@rik a benne lévő meghajtó akkor hiába vettem külső meghajtót, vehetek még egy beépíthetőt is. Ez a gond.Szóval akkor még annyit próbáljak meg, hogy egy xp sp2-es lemezzel kezdjem, hátha azzal elindul külső meghajtóról is? Majd cseréljek lemezt? Bár ha már elindul az xp telepítő, akkor hiába teszek be win 7-et.
-
-
válasz
Dell XPS #41214 üzenetére
Windows 7-et szeretnék egyébként rátenni, aminek a telepítője egyébként el is indul a beépített olvasóról, csak mint mondtam az az olvasó már a végét járja, ezért azt már nem szeretném használni. Sp2-es most épp nincs kéznél.
Kipróbáltam a külső meghajtót az asztali gépen és gond nélkül indul is róla a telepítő. -
válasz
Dell XPS #41210 üzenetére
Annyi változás van, bár lehet csak nem próbáltam előtte, hogy ha rádugom a pendrive-ot és f12-vel előhozom a gyors boot menüt, akkor ha kiválasztom az usb storage disk-et akkor azt írja hogy operating system not found, ezek szerint nem jól csináltam meg a telepítőt a pendrive-ra?
Teljesen mindegy, hogy az AHCI-t bekapcsolom vagy kikapcsolom, se így se úgy nem indul. -
-
-
-
válasz
Dell XPS #41196 üzenetére
Igen. Elkezdi olvasni a lemezt, de egy kis gondolkodás után tovább megy, nem indul a telepítő. A bootolásnál is láttam, hogy elkezdte keresni az usb storage disk-et de kis gondolkodás majd megy tovább, nem indítja el usb-ről. Nem vágom, amúgy jó az usb rajta, mert windows alatt működik. A telepítő lemez is jó mert a benne lévő meghajtó elindítja, meg az asztali pc-m is.
-
-
-
válasz
Dell XPS #41190 üzenetére
f12-vel jön be, de teljesen mind1, ha f12 vel hozom be akkor vagy cdrom vagy hdd van, hiába választom a cdrom meghajtót, nem indul a telepítő. Fizikailag még benne van a régi meghajtó, de már sok lemezt nem olvas be vagy ír meg ezért vettem a külső meghajtót, de ha erről meg nem tudok telepíteni, az akkor elég tré, se pendrive-ról, hát ezt jól összehozták.
Próbálkoztam a benne lévő dvd meghajtó letiltásával, az se segít. Csak a benne lévő dvd-ről lehet elindítani a telepítőt, sehogy máshogy. -
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Dell XPS #41171 üzenetére
Nem RAM probléma, mert minden más esetben tökéletesen működik a gép... Hibernált állapotból is rendben ébred, több órán keresztül sem csinál memória hibát.
Viszont csak driver probléma lehet akkor, mert a másik laptopon (Thinkpad R61i) ugyanazok a vírusirtó, tűzfal, egyéb szoftverek vannak, és ott hibátlanul ébred Alvóból is...
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest