- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Boxi88
őstag
válasz
zdanee #22404 üzenetére
Igazság szerint ez csak egy netezős, fősulis (mert a cég ahol dolgozok elküldött) dolgozós gép lesz, tehát game az nem nagyon lesz rajta, photoshop sem, film az lehet hogy lyukas órákban lesz... természetesen nem fullHD mert ezeknek a kijelzője nem kéri a fullhd-t... inkább csak 720p, mkv vagy avi...
A Dell Duo is pofás és tetszetős, bár nekem valahogy a Lenovo jobban bejön...Köszönöm szépen a választ!
-
-
juhvic14
csendes tag
válasz
zdanee #22386 üzenetére
Koszi szepen a segitseget!
Ez tenyleg elszomorit!
Azt meg tudnad mondani, hogy kb a javitas mennyibe kerulhet?VAloszinu egyebkent egy masikat fogok venni, amiben szinten a segitsegedet kernem.Az erinto kepernyo egyaltalan nem szamit,Kepernyo meret 12-17coll,igazabol semmi extrara nem hasznalom, netezes, filmnezes, letoltes.Jatekra nem.Szamomra lenyeg, hogy vigye az mkv-t.Legyen kartya olvasoja, beepitett kamera, bluetooth, illetve minel nagyobb vinyo.Az ar pedig amire gondoltam az 100-150ezer ft.
Koszi megegyszer a segitseget!
-
McCoy20
tag
válasz
zdanee #22398 üzenetére
Kb ezt mondom én is, hogy épp maradjon azért ne használjam, de akkor minek vettem meg?
Lehet az lesz, hogy a Jézuskával intéztetek egy új aksit, lehet nem, még nemtudom, de előbb vagy utóbb csere lesz.
Mit tudtok még javasolni, hogy mit rédemes kikapcsolni Seven alatt, hogy a lehető legtovább bírja aksiról? (Energiatakarékos üzemódon van szinte mindig, fényerő és ilyen alap dolgok azok be vannak lőve.)
És hogy honnan érdemes aksit venni/rendelni? (e-bay esetleg (mennyire megbízható, tapasztalat), azt tudom hogy origi HP cucc lenne a legbiztosabb, és az utángyártottat kerüljem.)
Thx for all
cigam: persze nem stopperezem, de kb mikor vettem akkor is kb 4-5 napig ment, és még most is.
lehet én vagyok rosszmájú, de ez a laptop akis téma kb egy szinten van a tintasugaras nyomtató és tintapatron témakörrel. rohad (vad)kapitalizmus
-
McCoy20
tag
válasz
zdanee #22394 üzenetére
De kérdem én, ha rányomják, hogy ennyi annyi óra, akkor azt a büdös életben sem fogom kihasználni, mer akkor tönkreteszem az aksit?
Egy utam Pestre közel 3 óra, akkor nem tudom használni a gépet csak félútig vagy addig se, mert másképp beoffol az aksi (pontosabban ha fulljó az aksi akkor csak 1 óra 30 percet használjam mert másképp hamar megdöglik?) Ezt egyszerűen nem tudom felfogni.
És most tényleg, eddig, kb úgy volt használva, hogy vasárnap meg pénteken utazása alatt, akkor ugye aksi. Hétközben meg töltőről és nem volt benne az akis.
A telóban is li-ion aksi van, és mégis megy még mindig pedig már sokkal több "km" van benne, és azt tényleg csak akkor töltöm ha már nyávog.
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
zdanee #22358 üzenetére
Szia!
Köszi! Csak most egy sata 1,5 gb/s 5400 rpm HDD van benne ami nem túl gyors. De viszont kell a tárhely is beépitve (legalább 250 gb, mint most), így az ssd kilőve. Esetleg SDHC kártyával se lenne jobb? Nem erőművet akarok atomos gépből, csak egy kicsit jobb lenne gyorsítani.
Üdv -
falaci2002
tag
válasz
zdanee #22319 üzenetére
Köszi a válaszokat!
- Szívesen kipróbálnám a win7-et, csak úgy kíváncsiságból, de most már dacból is.
- Az eredeti (2X512) memóriával is próbáltam a win7-et, de ugyanígy nézett ki mint a 2X1 gigával a dolog.
- A fenn levő xp-vel nincs tapasztalatom, mert úgy vettem, és csak pár percig volt a gépen, és elkezdtem a win7-tel szórakozni.
- Az 512-es ramokat már eladtam.
- Legfeljebb a két 1 gigást tudom variálni.
- Tegnap este találtam egy ezeréves xp telepítőt, amit már félretettem olyan karcos volt. Tudtam, hogy nem megy végig, mert rossz. Viszont vele elindult a telepítés, és eljutottam odáig, hogy le tudtam formázni a vinyót, így megszabadultam a win7-től. Most kaptam a havertól egy másik xp-t, amivel szintén műkszik a telepítés. Éppen most van folyamatban.Tanácsaitok szerint: - Ha sikerül az xp, akkor teszteljem a memóriákat?
- Az olvasó is rossz lehet? Azt hogyan tudom ellenőrizni azon kívűl, hogy usb-s dvd-használjak? Esetleg ha hálózatba kötném az asztalimmal, akkor bootolhatnék az asztali dvd-jéről?Köszi!
Laci
-
Gaben1
tag
válasz
zdanee #22278 üzenetére
az a 60 kalibrálás az rossz mert ény nyomtam el véletlen az advancedben lehet állitani és feltoltem 60 ra aztán vissza már nem engedte szal az miattam ír 60 at
egyébként 1 et irt elöször
a másik hogy a gépet általában )ilyenkor mikor nem vagyok külföldön) akkor csak este kapcsolom be film nézésre ,és most ki is ki van véve az akksi csak az miatt raktam be hogy megnézzem mit ír ki a progi -
Gaben1
tag
-
cigam
titán
válasz
zdanee #22231 üzenetére
Egyenként lődd le a rezidensen futó programokat. (letöltéskezelő, vírus/spy kergető, tűzfal,...) És próbáld elaltatni.
Az nem lehet, hogy a tatyódba vmi szétfeszítette, vagy rosszul érzékeli a lecsukást, és ezért ébred fel?
Egy live linux-al próbáld ki, hogy ott is felébred magától, vagy ott rendben elalszik??
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest