Aktív témák
-
McCoy20
tag
válasz
zdanee #22398 üzenetére
Kb ezt mondom én is, hogy épp maradjon azért ne használjam, de akkor minek vettem meg?
Lehet az lesz, hogy a Jézuskával intéztetek egy új aksit, lehet nem, még nemtudom, de előbb vagy utóbb csere lesz.
Mit tudtok még javasolni, hogy mit rédemes kikapcsolni Seven alatt, hogy a lehető legtovább bírja aksiról? (Energiatakarékos üzemódon van szinte mindig, fényerő és ilyen alap dolgok azok be vannak lőve.)
És hogy honnan érdemes aksit venni/rendelni? (e-bay esetleg (mennyire megbízható, tapasztalat), azt tudom hogy origi HP cucc lenne a legbiztosabb, és az utángyártottat kerüljem.)
Thx for all
cigam: persze nem stopperezem, de kb mikor vettem akkor is kb 4-5 napig ment, és még most is.
lehet én vagyok rosszmájú, de ez a laptop akis téma kb egy szinten van a tintasugaras nyomtató és tintapatron témakörrel. rohad (vad)kapitalizmus
-
McCoy20
tag
válasz
zdanee #22394 üzenetére
De kérdem én, ha rányomják, hogy ennyi annyi óra, akkor azt a büdös életben sem fogom kihasználni, mer akkor tönkreteszem az aksit?
Egy utam Pestre közel 3 óra, akkor nem tudom használni a gépet csak félútig vagy addig se, mert másképp beoffol az aksi (pontosabban ha fulljó az aksi akkor csak 1 óra 30 percet használjam mert másképp hamar megdöglik?) Ezt egyszerűen nem tudom felfogni.
És most tényleg, eddig, kb úgy volt használva, hogy vasárnap meg pénteken utazása alatt, akkor ugye aksi. Hétközben meg töltőről és nem volt benne az akis.
A telóban is li-ion aksi van, és mégis megy még mindig pedig már sokkal több "km" van benne, és azt tényleg csak akkor töltöm ha már nyávog.
-
McCoy20
tag
válasz
McCoy20 #22389 üzenetére
Ja és sosem volt teljesen lemerítve. 7% és 20% között szokott töltőre kerülni. Már gari nincs sajna, szóval saját zsebből lesz új aksi, ha lesz, de ez elképesztő.
Évente cseréljek bele 20k ért aksit
Most megint volt egy feltöltés lemeírtés: a tervezzett kapacitás már csak 27313 mWh
-
-
McCoy20
tag
Hali!
Problem: Van egy HP 6910p-m (C2D T7700, 2GB RAM, Ati X2300, Intel wifi, 14,1" WXGA, 160GB 5400RPM vinya) ami egyre kevesebbet megy aksiról (55 Wh-s)
Legtakaréskosabb üzemmódban 4 óra pár percet bírt a gép XP-vel.
Most ott tart a dolog, hogy Win7 32bittel kb 1 óra 50 perc (kb). Eleinte is csak szűk 3 óra volt, talán 2:50 vagy ott valahol.Az aksira figyeltem, egyszer ki is lett cserélve gariban mert hibásnak gondoltam, ez tavaly augu végén volt, azóta mégjobban figyelek rá, de annál inkább csökken az üzemidő.
Everestben az elhasználódottságot 0% osank írja de a tervezett kapacitás 27950 mWh most, emléxem kb 8-10 hónappal ezelőtt meg 45000 körül volt.
Olvastam, hogy a Win7 basztatja az aksit, de már engem is idegesít, sohasem hagyom hogy feltöltés után bentmaradjon az aksi, és nem is szoktam sokáig állvahagyni sem. Hetente többször van lemerítve és feltöltve.
Lehet én cseszek el valamit, de az akkor se fer, hogy új aksi 1 év alatt 50% át eldobja a kapacitásának. (Nokiám 3éves lesz és még mindg tudja a régi üzemidő kb 90% át de lehet ugyanannyit.)
Ha valaki tud valami oksat akkor plz
McCoy
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest