Keresés

Aktív témák

• zdanee

őstag

válasz juhvic14 #22383 üzenetére

Sajna rossz hirem van, ez tipushiba es a vidkarid haldoklik. Sajna ha megcsinaltatod, a hiba ujra elojohet. Szemely szerint en nem komalom a hp-t, nekem az nx7010-esemen volt hasonlo szeriahiba.
    A leirasod szerint ipari hasznalatra keresel kicsi touchos gepet. A penztarcadtol/koltsegvetestol fugg a katonai szabvanyokat teljesito core i5-os toughbookoktol a 100eFt koruli atomos Asus es Gigabyte gepekig sokmindent lehet valasztani. Tenyleg szukseges diszkret GPU? Mekkora a minimalis kepernyomeret es felbontas? Mennyire szamitasigenyes feladatra kell (raktarnyilvantartas / gyartosor-programozas / tomor-arany-papirnehezek-a-fonoknek)? Tenyleg fontos a touch?

@McCoy20: Nekem ugy tunik, h az akkud jocskan el van hasznalodva, de rosszul olvassa ki valamiert az ertekeket a BatteryCare (azt hasznalod?). Jobb mar nem lesz, de ha garis, akkor itt az ido cserelni. Arra figyelj, h a ratoltes nem roncsolja az akksit, de a rendszeres lemerites-feltoltes igen, azaz ha rendszeresen 20% ala merited-feltoltod-kiveszed-beteszed, tobbet artassz, mintha siman a gepben hagyod, es amikor lehet toltore rakod. Tudom, hogy a rendeltetesszeru hasznalat a rendszeres merites-toltes, de ez igy mukodik. Azt is gyanitom tovabba, hogy valami gyengebb minosegu akkud van, egyfelol mert hamar elhasznalodott, masfelol mert rosszul olvassa ki a BatteryCare, lehet h utangyartott (irtad h csere volt)?

Aktív témák