Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valaki nemtudja hogy lehet ráküszködni Yakumo Delta 300 GPS 2L re az IGO8at? Gyárit letöröltem és amikor el akarom inditani sdről az igo.exet,akkor fatal error occured in main thread felirattal,elszáll,el se indul. Mi lehet a gond? Köszi.
Csöves: Köszi!
Feltenni még nem sikerült. De próbálkozom.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van két PDA/GPS-em (Yakumo Delta 300 GPS 2l és egy Yakumo AlphaX),ezeket szeretném frissíteni,eredeti 2005-ös IGO van rajta. Ugye ez már nagyon régi,szeretnék rá friss térképeket tenni,de ahogy nézegettem,ez 2005-ös re nem lehet,tehát vagy másik navit kéne rá feltennem,vagy egy új IGOt. Viszont ennek a menetét nem nagyon tudom,mert ha jól tudom WinMot is frissíteni kellene rajta.
Tehát hogy tudom megoldani,hogy friss térképeket és esetleg friss navigációt tudjak használni?
Köszönöm.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
runner 125 #410 üzenetére
tuti, nemtudom számit e de a mio honlapján van moov 200 és moov 200 hu változat,aztán én ilyet vettem a simát.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mio Moov 200 as Navigációm,viszont nem magyar,se beszéd se szoft, nézegettem az oldalán a dolgokat,de semmi nem volt ami magyarrá tenné. Hogy tudnám megcsinálni hogy magyar legyen az egész,de ha az egész nemis legalább a beszéd . Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- sziku69: Szólánc.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest