- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ReJim
őstag
nem tudja megmondani valaki, melyik az a telefon típus, aminek a kinézete olyan ipod szerű, mp3 lejátszós, szines kijelzős, és az egész nagyon lapos.
siemens, vagy samsung. nem emlékszem a típusára sem. aszem az elektroworldben láttam a hétvégén... de itt nem találtam róla cikket, hírt... -
ReJim
őstag
válasz
Viktor0610 #2198 üzenetére
már csak az a gond, hogy az jópár évvel ezelött történt.
most meg már minden vacakban beépített qqcska van
sebaj, akkor télleg webkammá fog alakulni
nekem nem pontosan nokia flash kellene, hanem inkább valami dokumentáció, vagy forráskód, hogy a teló procija, hogy kezel, mit. (egy avr microprociról van szó)
ez alapján tudnék írni hozzá én is egy szoftvert. (nem egésszen telefonnak akarom használni)
köszi a segítséget... -
ReJim
őstag
üdv
két kérdésem lenne:
1.) nokia 3210-es telefon szoftveréhez van valami dokumentáció, ami alapján lehet fejleszteni? vagy esetleg egy régebbi szoftver forráskódja? vagy ilyen nincs legálisan, csak ilyen illegális visszafejtett dolgok?
2.) mennyit érhet egy se telefonhoz való mca-25 tipusú felcsatolható kamera (640*480)? t300,t310,t230, stb. telók kezelték.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest