- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bajusz15
senior tag
válasz
Kabooom #4630 üzenetére
nekem azt írja ki h you have 30 seconds. amit belinkeltem oldalt arról szedtem le a progit.
nos. én így csinálom:
1. kiszedek mindent a telóból csak az aksi marad benne, majd kikapcsolom a telót
2. elkezdem folyamatosan nyomni a "c" gombot
3. elindítom a progit (mint említettem a belinkelt oladlról szedett le progit indítom el)
4. rádugom az USB kábelt
Íg nem történik semmi csak ha lejárt a 30 mp akk kilép magából a progiból.
amúgy, az normális, ha én rádugom az USB kábelt a telóra és kb úgy 5 mp után felismeri a gép a telót?? kikapcsolt (állapotban...)
jah igen és még annyi hogy valamit kiír hon nem sikerült a szoftot frissíteni vagy valami ilyesmit.
valaki tudja a megoldást??
előre is kössz, bajusz -
-
-
zolnagy
őstag
válasz
Kabooom #4218 üzenetére
Szia,
félreértettél. Nem a tiltást gondoltam trendnek, hanem hogy a mobilgyártó cégek alig csinálnak kamera nélküli telókat kicsit nagyobb tudással (pl. most a Vodánál csak a Nokia 3109 van ilyen)Amúgy meg ez a vállalati titok kiszivárogtatás egy nagy baromság, maximum marketingnek jó.
Én pl. a céges fényképezőmmel annyi képet csinálok, amennyit akarok (jobb minőségben mint egy telóval) és akkor küldöm haza, amikor csak akarom, mégis tiltott a kamerás mobil.
Ha valaki vállalati titkot akar lopni az úgyse így csinálja... -
gban
veterán
válasz
Kabooom #3409 üzenetére
Nem akarlak megsérteni, de nem teljesen igaz minden amit írsz.
Lehet beázás, de akkor pláne mielőbb ki kell tisztítani, mert ha elkezd korrodálni, lehet hogy az életben nem lehet megjavítani, csak költségesen, azaz alkatrészcserével vagy panelcserével. Az esetek igen kis részében vezet eredményre hogy "várunk".
Másik, hogy a V3 családnál valóban gyakori hibaok volt az átvezető és csatlakozói xidációjából eredő nem-működés, de itt is az ok az oxidáció volt, ami meg ugye nem múlik el száradással, viszont ritkán jelentkezett ebben a formában a V550-nél és társainál, ami persze nem kizáró ok.
Az viszont igaz hogy nem biztos hogy jó ötlet működtetni ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest