Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Most éppen az van, hogy a pc suite már csatlakoztatni sem tudja a 6120-ast. Azt írja ki, hogy "A Windows a PC Connectivity Cable Drivers programot telepíti. Várjon..." és nem csinál semmit, 10 perc után sem. Mi lehet a gond?
Ha manuálisan akarom feltelepíteni ezt a Cable Drivers prog.ot, akkor azt írja ki az XP, hogy már telepítve van egy verziója.
Segítség!piadex2
mod: a számítógépet újra indítottam, de semmi
-
Lsuhun
csendes tag
nekem az lenne a kérdésem hogy térképet szedtem le a gépre és winrarral kibontottam mer rar fájl! az egész fájt át kell küldennem a telcsire? amugy samsung d900i van! ha tudtuk erre a tipusra szegedi térképet vay utcakeresöt megkösszönném!

-
Még az lenne a kérdésem , hogy melyik mobilt vegyem : Nokia 5800 XpressMusic vagy Iphone 3GB ? fő tulajdonsága a zene legyen (melyik hangosabb , tisztább) a többi kevésbé számít

-
piadex2
senior tag
válasz
madstunt
üzenetére
Hello!
Az átnevezés nem segített: ugyanúgy nem látom a file-t.
Más: mitől lehet az, hogy csak úgy tudok letölteni egy 20-30 MB-s file-t, hogy letöltöm 4%-ig után várok sok percet, majd amikor felajánlja az újra kapcsolódást a netre, és újra kapcsolódom, akkor fejezi csak be? Nem képes a 6120-asomon keresztül egy file-t egyszerre, egy nekifutásra letölteni. Miért?
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
Sziasztok!
Tudom hogy nem ide tartozik de Iphone 3G 8GB kártyafüggetlent hol kapok olcsóbban? mert néztem neten 140e előre is köszi
-
piadex2
senior tag
válasz
norbee2244
üzenetére
Hello!
Az a gond, hogy nem találok ilyen menüpontot.
piadex2
mod: további probléma, hogy felmásoltam a telefonra egy avi file-t. És a telefon egyáltalán nem látja. (A "Galéria"-ban néztem.) A film xvid tömörítésű, ami mpeg4-es, vagyis simán mennie kellene a mobilomon.
Mi lehet a baj? -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy Nokia 6120-as telefonom van, és problémám van vele:
az, hogy a "Zenelejázszó" nem látja a memóriakártyámon lévő file-okat. (Ezért a lejátszáshoz a "Galériába" kell bemennem.)
Tudja valaki, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a zenelejátszó le tudja játszani a zenéket?
Előre is kösz:piadex2
-
csimav
őstag
Vki ERRE!?
fontos
thx 
-
Lejszi
senior tag
válasz
Belus85
üzenetére
Értem.
A letiltás nem az IMEI számhoz van "rendelve"?
Csak mert ugye ha függetlenítessz egy telót (nokia esetében legalább is ha jól tudom) akkor kap egy uj imei számot. és ha uj az imei szam akkor már nem tudja a régihez "rendelni" azt hogy ő most le van tiltva.
vagy ez nem igy van?
-
csimav
őstag
Csáó! Tré-Mobil os W580i hogy áll memókari bővitéssel? Mert a T-mobile 2 GB-ot ir, a sony e. 4-et, a SanDisc 8-at

-
Lejszi
senior tag
Mit tudok kezdeni egy letiltott telefonnal, hogy ujra hasznalhato legyen?
Tipus: SE V630 -
Qtya123
őstag
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy Sony-Ericsson HBH-IV835 bluetooth headset-et és lenne vele egy kis gondom. A szinkronizálás nem sikerül. A leírás szerint a power gombot kell benyomva tartani 8 másodpercig és akkor elkezd a led piros és zöld színnel felváltva villogni, ekkor lehetne párosítani. Viszont én hiába nyomom eddig, nem villog felváltva, csak zölden kezd el villogni.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
-
okib4100
aktív tag
Kicsit off, de talán belefér:
Vmi görény minden valószínűség szerint ellopta a nokia 6030-amat kb 1,5 órája a 906/907-es buszon. Mielőtt örülne, h eltulajdoníthatott egy kb 5e ftos eszközt, ha holnap véletlenül nem kerül elő a bkv talált tárgyak részlegénél, juszt is bannoltatom imei alapján.
Még szerencse, h nem a w910 volt nálam, bár a simkártya pótlás így is kb annyi mint a telefon ára. -
-
AusWolf
őstag
válasz
zsolt1129
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy szolgáltatói probléma, úgy meg főleg, ha a meglévő SIM kártyával más telefonban működik. Nem akarok hülyeséget mondani.
Ha viszont valóban ez a gond, akkor a hívásbeállítások között találnod kell ilyen menüpontot, vagy ha nincs, akkor tényleg a szolgáltató tudja megmondani, hogy mi a helyzet.A saját problémámra vonatkozóan: Rájöttem, hogy bizonyos fájlokat a telefon memókártyára, míg másokat telefonra ment, ráadásul pont a pár KB-os képeket menti kártyára, a videókat pedig telefonba próbálná.
Szóval továbbra is várom a javaslatokat. 
-
AusWolf
őstag
Szia.
Ezt látatlanból, V8 híján elég nehéz megmondani. Esetleg arra tudok gondolni, ami nálam is előfordult Samsung L770-nel: a bejövő fájlokat olyan helyre menti, illetve csak akarja, ahol nincs elég hely. Vagy valami egyéb beállítási probléma is lehet, pl. nem ismeri fel a fájlt, és nem tudja, hogy hova mentse, vagy a másik telefon nem látja a V8-at, bár ezek elég blőd ötletek.
Szerintem pillants bele a használati utasításba, esetleg nézd meg a Motorola honlapján a terméktámogatást, hátha írnak valamit ilyen problémáról. Ha nem segít semmi, akkor a márkabolt, a szolgáltató, vagy a szerviz talán tud valamit mondani, bár remélem, nem fajul eddig a dolog. 
-
zsolt1129
addikt
Ma vettem egy Nokia 5000-át. Olyan problémám lenne,hogy aki hiv engem,annak senkinek nem jelzi ki a számát. Próbáltam már minden beállitásal próbálkozni,de hiába. Mitől lehet ez?
-
kacsyx
aktív tag
.
-
kacsyx
aktív tag
Helló!
Ma vettem egy Motorola V8-at, és az a gondom vele, hogy nem tudok rá másik telefonokról (SE K750, Nokia N72) bluetooton keresztül semmit sem másolni, viszent a V8-ról másik telefonra minden működik rendesen. Próbáltam, hogy a V8-ról átmásolok valamit a másikakra, majd vissza a V8-ra de az sem megy.
Ahogy elkezdődne a másolás, azonnal meg is szakad és kiír valami ilyesmit, hogy: Ismeretlen hiba miatt nem sikerült fogadni a következőt: <a fájl neve>Mi lehet a gond?
-
AusWolf
őstag
Igen. A gyártók csak azért terjesztik ezeket a rémhíreket, hogy növeljék a bevételüket. Ez alól persze kivételek a Sony Ericsson telefonok, mert azokba tényleg csak Sony memóriakártya jó. Bár ott nem a veszélyek miatt, hanem a sajátos kialakítás miatt (M2, nem pedig MicroSD). Töltőnél, illetve akksinál érdekes ez a "sajátot vegyél, mert tönkremegy ez vagy az" dolog. Memóriakártyából teljesen mindegy, milyet vesz az ember, én személy szerint a Kingstont preferálom.

-
Troy.
addikt
válasz
norbee2244
üzenetére
Valóban csak ennyi lenne?

-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Miért nem ajánlatos más fajta memóriát tenni a telefonba,csak olyat amit pl. hozzá adnak? (Konkrétan Nokiáról van szó. Mintha ilyet olvastam volna, hogy a gyártó által forgalmazott memóriákat érdemes beletenni. )
-
Oly
őstag
Ezzel én is tisztában vagyok!
A HE kóddal sms-ben még egyszerűbb... de én nem be-ki kapcsolni akarom a szolgáltatást!
Nekem maga a szám kellene, amire a központ ilyenkor irányítja a hívásokat.
Akkor egyszerűbb, mindenki álltal érthető formában:
Keresek olyan személyt, akinek aktív hívásértesítő szolgáltatása van Vodafone-os előfizetésén, és megnézné nekem a készülékén, hogy a Beszédhívások "Nem elérhető esetén" milyen számra van átirányítva...
A választ megköszönném.Ez az egész azért van, mert a Voda Maillel együtt automatikusan bekapcsolódik a hangposta, amit én nem akartam, hogy legyen. A Vodánál azt mondták, hogy nem lehet külön a HP átirányítását megszünteni, csak a Maillel együtt!
De én addig hívogattam őket, hogy kikpacsolták az átirányításaimat, a mail megtartása mellett... így viszont a hívásértesítő átirányítása is a kukában landolt. Azt viszont szeretném a továbbiakban is igénybe venni.
Maga a szolgáltatásom aktív... csak központilag törölte az Ügyfélszoli az átirányításomat, amit most manuálisan szeretnék megadni.Azt hittem ez egyszerűbb lesz ezen a fórumon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
AusWolf
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A memóriabeállítások menüben nincs alapértelmezett memória menüpont, viszont van olyan, hogy médiatár helye, ahol a memóriakártya van beállítva, illetve a memóriakártya menüpontban be lehet kapcsolni a Bluetooth láthatóságot. Egyik se csinál semmit, mindenképpen kiírja küldéskor, hogy nincs elég szabad telefonmemória.

Szerk.: Ha a telefonnal próbálom áthúzni a fájlokat, akkor is a telefonra akarja menteni. Csak a PC szoftverével bírok kártyára menteni.

Mégegy kérdés: Lehet kapni olyan átalakítót, ami a spéci Samsung csatiról 3.5-s Jackre alakít át?

-
okib4100
aktív tag
válasz
madstunt
üzenetére
1: és jó az akármilyen átalakító (amiből a jobbakat 600-é' vesztegetik) vagy spec nokia kell?
2: a telefon idén lesz 5 éves, garanciája nemigen van. kábel nincs gyárilag ehhez a típushoz.
mivel 10...13 körül jó állapotú használtak vannak, annyira sokat nem akarunk beruházni a javításába, egy új 1020 miliamperes nokia akkut viszont simán. -
madstunt
addikt
válasz
okib4100
üzenetére
1:Igen
2:Először is megkellene nézni egy szoftfrissítés után is csinálja-e ezt. Ha lehet ne a netessel mert sokszor ilyenkor továbbmennek a régiszoft hibái az ujba,hanem nokia márkaboltban ha garanciális frissítésre vinni tudod ( ha nem garis akkor talán gsmbe vidd frissíteni mer a nokiánál 6000-t kérnek el nagyjából ) -
okib4100
aktív tag
Bonzsur,
Két kérdésem lenne:
- (1) a 2,5 mm csatlakozókkal rendelkező nokiák (konkrétan egy 6030) átalakítóval használhatóak 3,5mm-es fülhallgatóval is ? (igazából csak a rádió miatt érdekelne)
- (2) egy rokonomnak van egy nokia 6230-asa, és az a probléma vele, hogy folyamatosan fel-le ugrál a töltöttség (pl. véletlenszerűen lemegy 0-ra és kikapcsol, aztán visszakapcsolva majdnem tele van, és elmegy még napokig)
Ez akku hiba vagy maga a készülék lehet hibás? -
-
Vapor
aktív tag
Ezen az oldalon:
Hívásszolgáltatások -> Vodafone hívásértesítő és itt meg tudod adni a számod, és azt hogy megrendeled vagy lemondod. -
madstunt
addikt
válasz
Wapetya
üzenetére
HS44+AD44 kombót ajánlom én is azt használom.
Az AD44 az alábbiakat tudja:
-szám léptetés előre hátra illetve hosszan nyomás esetén számbatekerés
-hívás fogadás-letétel
-hangerőszabályzás
-beépített mikrofon
-némítógomb a mikrofonhoz
-az adapter végén 3,5-es szabvány jack
a HS44 meg szerintem jó minőségű agybadugós füles .
Érdemes szétnézni mert már 4000-ért is hozzá lehet jutni... -
AusWolf
őstag
Sziasztok. A topic címéhez hűen van egy azonnali kérdésem: újfajta Samsungoknál hogy lehet beállítani, hogy a Bluetooth-on átküldött fájlokat alapból a memóriakártyára mentse a gép a saccra 35 megás belső memória helyett?
Egy vodás L770-ről lenne szó. Előre is köszi. 
-
-
madstunt
addikt
Ha van egy gyári garos telóm és nincs meg a számla meg a garlap vhogy visszalehet gart keresni mondjuk imei alapján?
-
norbee2244
senior tag
Üdv
adott egy nokia 6288 nem szólal meg vagy nagyon halkan adja ki a hangokat..hangszoró hibára gyanakszok..mennyibe fájhat 1 csere egyáltalán megéri?

-
Algieba
őstag
Kaptam egy E61-et, hogy kezdjek vele valamit, vagy passzoljam tovább, mint alkatrész. De, ha menthető, menteném.
A baja: Pannon függő letiltva.Bármi megoldás, hogy elkerülje a végső megaláztatást, a szétszedést?
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Létezik már megoldás a vodás Motorola V3 live!talanítására? Vagy még mindig csak testpointos-forrasztgatós van? A telón R4515_G_08_.BD.B3R szoft van.
Várom a válaszotok!
Köszönöm előre is!
Üdv: Szplöttyy
-
csimav
őstag
Hali! 4 GB-os M2 es kariért jó ár a 3900 Ft,ugye?
SanDisk és jár hozzá vmien adapter. És bontatlan,új.
A w580i-m be veszem
-
oilver1
tag
Hali, segítség kéne!!!
Olyanról hallottatok már, hogy T-mob-nál vásárolt készülék függetlenül, de T-mob garanciás??? Ilyen létezik? Mert kínálnak egy ilyen telót, egy samsung f330-at, egy k800-ért cserébe, de nem vagyok emiatt biztos benne
-
D27
aktív tag
hiall!
lenne egy kérdésem.
volt egy k510em, azon w200 szoftver volt, és ugye nemadta ki a 262000 színt, mert a w200 szoftveresen nemképes rá. szebben adta ki, mint egy sima w200, de azért mégse tökéletesen, kb úgy mint egy z520.na mind1, lényegami lényeg hogy most vanegy w200am (havertól vettem) és ugyanojan mint a k510@w200am volt
állította hogy kijelző sosevolt cserélve.
lehetségeshogy vletlen k510 kijelző lenne benne? (ami nem lenne baj, mert kicsit szebb így a kép
)
vagy esetleg újabb kiadás és azért? kb féléves a teló.
mi lehet a rejtély
?
létezikhogy véletlen k510es kijelző lenne benne
?
vagy akinek újabb annak is ijen szebb?
mert vagy 10 w200al össezhasollítottam ugyanazzal a témával (default), és az enyém sokkal de sokkal szebbnek, élénkebbnek tünt : )válaszokatelőre is köszönöm

-
Pufy78
csendes tag
Valamint egy kis HELP kéne nekem valaki hozzáértőtől.
Adott egy SE D750i teló.
Olyan baja van,hogy csak fehéren világít. Se leejtve,se fürdetve nemvolt. Szal semmi külső behatás nem érte.
Egyik reggel bekapcsoltam és ez fogadott. Ez most csak szoft hiba vagy lehet kijelzőt cserélni? -
Durabol
csendes tag
Sziasztok.
Valaki foglalkozik China mobile magyarítással?
-
Sick Boy
őstag
[B]EMBEREK!
Fontos SOS kérdés.
Van egy kedves gyengénlátó rokonom, megkért, vegyem meg neki a LEGNAGYOBB kijelzős nokiát... na mondom N95 8 GB by Vodafone, na be is szereztem, beoltottam, hogy nagyok az ikonok meg a betűk, de valójában nem és tényleg nem!Hogyan tudom drasztikusan (kb. 50%) megnövelni a betűméretet (van a menüben ilyen opció, hogy betűméret - nagy, de semmi nem lesz nagyobb)???
van esetleg ilyen téma??? nem találtam, de ha van valakinek, vagy tudna egy ilyet készíteni, akkor küldje el nekem a linket PLS, de nem biztos, hogy ez a megoldás
mi a megoldás, segítsetek légyszi![/B]
-
Wapetya
tag
Sziasztok!
Adott egy nokia 6124 classic. A gyári headsetjén (hs-47) nincs hangerőszabályzás, nincs számléptetés (mp3 lejátszás közben). Gondoltam lecserélem. Vettem egy hs-45öt ad43-mal. Frankón 3.5-es jackes. Vettem hozzá gagyi átalakítót 100 ft-ért (3.5-ről 2.5 re), de az ad43-mal nem tudok számot léptetni, hangerőt szabályozni, semmi. A füles maga szól. Van nokia ad-50 átalakító. Ezzel talán már gyári fülesnek ismerné fel a hs-45öt, vagy bebuktam? Van megoldás?
-
stvnppp
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi, akkor az lesz
-
CsuRi101
tag
Sziasztok!Egy döglött Kingmax micro SD kártyával hova fordulhatok szerintetek? Elvileg van gari hozzá, de semmilyen papírom nincsen.. Ne is próbálkozzak?? Köszi előre is...

-
-
Oly
őstag
Sziasztok!
Valaki legyen szíves Nekem megmondani a Vodafone hívásértesítő átirányítási telefonszámát, mert hiába guglizok fél órája, nem találom.
Köszönöm
rii: Vegyél telefont! Ne nokiát...

-
calyx
csendes tag
BUÉK mindenkinek! Problémám a következő:Lg kf310,samsung j700 fix gombjait át lehet e progizni, mert nekem egy kicsit zavaró a wap/ vissza gomb funkciója néha tovább nyomom és fellépek a wapra akkor is ha nem akarok. Köszi!
Üdv:calyx -
mrmrg
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek LG Kf600 Venus telója van.
Szilveszterkor valszeg belecseppent vmi, mert azóta mindig mikor először nyitnánk a telót, full lassan lehet felcsúsztatni. Ha utána belefújunk, műxik megint rendesen.
Kosz, v szemcse ilyesmi tuti nincs benne, az érződik. Olyan mintha ragacs lenne.
A fújástól mindig megjavul.
Vkinek vmi ötlete?
Sűrített levegőre gondoltunk hogy azzal megfújnánk, hátha az kiszedné.
Egyéb ötlet esetleg vkinek?Köszi előre is

Üdv!
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
sajna az OUTBOX-ba nem teszi bele, és ha több üzenetet küldök, akkor pár perc figyelemkiessés után már nehéz megmondani, hogy a reportban látható 13:45 az pont annak az SMS.nek az elküldése volt-e
amelyik éppen a Write SMS-nél látható, vagy az előtte elkütt 5-10-éez akkor gáz, ha SMS-háborút vívok ... sok SMS-t küldök ugyanannak a személynek.
követhetlen.
amikor megírtam az SMS-t, meredten nézem a készüéket, hogy felvillan-e a DELIVERED ... majd akkor Clear Text -
gemi004
csendes tag
-
válasz
gemi004
üzenetére

Egyszerű!
Samsung.Ha normális - értem ezalatt a plusz kódok, plusz beállítások nélküli - Java kezelést szeretnél, akkor Nokiában és Sony Ericssonban gondolkodj!
A Samsungok és az LG-k katasztrófális Java kezeléssel bírnak.
Ha már túl vagy a kezdeti beállításokon, akkor is nagyon kényesek az alkalmazásokra, játékokra. Egyszerűen válogatnak, és a telepített fájlok közül csak néhányat futtat...Bocs, hogy közvetlenül nem tudtam segíteni, csak tanácsot adni, milyen telót kérj, telóra ruházz be, ha fontos a Java.
mrlujoak
-
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
én máskép emlékszem ... :-/
meg ez olyan megétvesztő .... számomra legalábbis, és régen nem votlak ilyen gondjaim, hogy elküldtem-e tényleg ....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amugy megért 3900 Ft ot?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amit gépről küldök, az viszont még mindig a telóra megy.