Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoepapa
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha T-nél veszek egy telót készülékcserés újabb 2 év aláírással és kifüggetlenítik, akkor abból lehet valami gond?
-
nrbii
tag
Azt akarom kérdezni, hogy létezik olyan program Symbian 7-re (Nokia 6600), ami a telefonban tárolt SMS-eket a SIM kártyára át tudja másolni? (Természetesen csak annyit, amennyi elfér rajta. Vettem egy másik gyártótól egy telefont, és át szeretném tenni az üzeneteket úgy, hogy a SIM-re mindig ráteszek 25-öt, aztán azt a 25-öt továbbviszem az új telefonra, majd ismét 25-öt ráteszek a SIM-re...)
Előre is köszönök minden megoldást.
-
bubuka71
aktív tag
mostmár viszi a 4gb-s karit ? nekem akkor csinált ilyet amikor memória karit cseréltem .valószinüleg valami lom maradt rajta . visszaraktam a régi karit úgy töröltem.
-
csimav
őstag
Csoda történt
Problémám megoldva. Most jöttem haza és engedi törölni a fájlok
Azért köszi mindenkinek aki segitett
-
norbee2244
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
inkább marad a bemegyek és megkérdezem személyesen..valahogy sose tudom őket elérni

-
whited
addikt
hy
lg secret-hez lehet bluetooth karórát szerezni??ha lehet olyat amivel a zenei részét is kezelhetem a telónak
-
spárga
csendes tag
Sziasztok!
Sagem my600V-be szeretnék memóriakártyát, mini SD-t kezel. Mekkora a legnagyobb, amit még kezelni tud? sajnos sehol nem találtam erre vonatkozó adatot.
A másik gondom: szoftvert kéne frissíttetnem. Érdemes a vodánál próbálkozni, vagy egyből maszekhoz menjek? KB mi a reális ára? Csak vodás szoftvere (live) van, vagy létezik hozzá gyári is?Köszönöm a segítséget előre is!
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnek egy SE K810i telefonja van, amely most múlt 1éves. A joystick-ja adta meg magát, már csak lefele hajlandó lépni, azt se mindig.
Mit lehetne vele tenni, a kukán kívül?

Köszi!
-
csimav
őstag
hy! I:\system\ams\java\db Ezt a könyvtárat szabad üriteni a telon?
-
Ritubaby
csendes tag
Sziasztok a problémám egy alsókategóriás nokiával kapcsolatos, amit második telefonként vettem az előfizumhoz! Szóval a helyzet az, hogy ma vettem meg, hazajöttem, beletettem a kártyát, bekapcsoltam. Aztán épp nem is nyomkodtam, és amikor előkaptam, akkor láttam, hogy kikapcsolt. Oké, tiszta sor, hogy lemerült. Feltettem tölteni, már egy fél órája fenn van, megpróbáltam bekapcsolni, de semmi, nem reagál..esélyes, hogy ha holnap leveszem, bekapcsol?vagy mehetek vele vissza???
(egyszer már jártam így, hogy teljesen lemerült első nap az új teló, és vihettem vissza, mert az istennek nem akart bekapcsolni
) -
bubuka71
aktív tag
Hali ! Youtube-os videoletöltő javas progit tud valaki ?
-
csimav
őstag
Vki még ERRE?

-
válasz
norbee2244
üzenetére
A 1430 hívásával TUTIRA eléred őket.
-
norbee2244
senior tag
lehet nem pont ide tartozik...de my t-mobile csak engem nem enged fel vagy másoknak se jó? most mennék fel elsőnek ha regisztrálni próbálok azt írja bevagyok regisztrálva ha jól rémlik t-s csaj beregelt alapból mikor vettem telót..ha meg megpróbálok felmenni azt írja rossz a jelszó pedig azzal a jelszóval próbálom amit ő írt rá ott az üzletben..valakinek valami ötlet?ügyfélszolgálati szám is jól esne ahol TUTIRA elérem őket

-
csimav
őstag
Hali! A telomon elvileg a legujabb szoft van(a SEUS nem talált ujabbat)
Van 1 problémám. A telomba vettem egy 4 GB-os M2-t az 512-es helyett. A játékok és az alkalmazások mappában pár játék és pár alk. megduplázta magát és nemtudom törölni... ha formázok akkor is ottvan.törlésnél meg azt irja hogy A művelet végrehajtása sikertelen....
HELP!
-
Istvan89
tag
(#9461) csimav
tudomásom szerint nem vész el a gari SEUS-al, mivel az a gyártó programja, ill. szntem SE honlapról le is tölthető

-
Papaj x
senior tag
Senki nem tud hozzászólni eme problémámhoz...: #9439

-
csimav
őstag
Hali! A problémám a következő:
Van: W580i mobil és 4GB-os M2 memokari.
Ha a memokarin találhato Egyéb mappábol bármien .jar fájlt feltelepitek a telefonra akkor azt írja ki :A Memory Stick en nincs elég hely...(pedig 3890 MB szabad)...
Ésha bármilyen játékot ami már felvan telepítve törölni szeretnék akkor mindig azt írja,hogy a Művelet elvégzése sikertelen... és olyat csinál a telo mintha kikapcsolna 30-40 másodpercre.
HELP!

-
HunChaos
aktív tag
válasz
herkules01
üzenetére
semmi gond
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy k550ire rámegy e egy w610i elö-hátlap?
mert tudtomal u.a. a 2 telo csak az sw és a ház más..
szerintetek? -
AusWolf
őstag
válasz
herkules01
üzenetére
De igen, ki lehet szedni. Először is bekapcsolod, beírod a PIN-t, beírod a telefonkódot, aztán a Beállítások menüben kell lennie Biztonság menüpontnak, ott biztos ki tudod szedni a kód ismételt beírása után.
Más módszer sajnos nincs, úgyhogy érdemes mégiscsak felkeresni valahogy az előző tulajt. 
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Megint akadt egy kérdésem az L770-es Samsungommal kapcsolatban:
Nem bírok Youtube Mobile videókat nézni. Rákattintok egyre, előugrik a videolejátszó program, csatlakozik, majd azt írja ki: "Invalid Resource Type". Szerintetek mi lehet a baj? Előre is köszi.
-
TOr
csendes tag
Vki okos ember meg tudja nekem mondani h angol mobilokba turbo sim müködik 5310esre gondolok konkrétan van evvel vkinek vmi tapasztalata?Müködik igy az angol mobil magyarországon.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Sikerült beizzítanom egy filmet a mobilomon, de 20 perc után el kezd szaggatni: megy a film egyszer csak megáll a hang, fekete képet kapok a film képe helyett, 1-2 másodpercre.
Ha teljes képernyőn futtatom a filmet, akkor már az elejétől szakadozik hasonló módon.
Van valakinek valami ötlete, hogy miért?
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
HunChaos
aktív tag
hali!Egy kis infó kellene!
vettem egy SE w910i-t!tetszik úgy minden,megbarátkoztam a hiányosságaival,viszont..
csak nekem vagy másnál is halk a beszélgetés közben még maximális hangerőre állítva is?!
a csengőhangerővel és mp3 lejátszási hangerővel nincs baj,de a beszélgetés hangerő nagyon halk...
vagy ezestleg ez valami hiba lenne?pls segítsetek. -
-KoKeSz-
tag
válasz
herkules01
üzenetére
Most gonosz leszek...
Biztos vagy benne, hogy kaptad azt a telefont?
Nemlehet, hogy találtad...rosszabbik esetben loptad?
Miért ne tudnád megkérdezni az előző tulajt?!
-
herkules01
csendes tag
Sziasztok!Kaptam 1 sagem myC5-2 készüléket és a pin kód elfogadása után telefonkódot kér,amit sajna nem tudok.Az elözö tulajától nem tudom megkérdezni,ezért fordultam HOZZÁTOK .Nem lehetne ezt valahogyan kiszedni belöle,hogy használni lehessen a telefont?Elöre is köszi.
-
csimav
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Okééé...
-
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung X660-as telefonom (is).
Erről szeretném a képeket átmenteni PC-re.
Adatkábel nincs hozzá (annó volt D600E-m, de azzal az adatkábellel megsem nyikkant az X660), infra ilyenre nem jó.
Valakinek valami ötlet?
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Én "sajnálatos módon" egy nagy problémával fordulnék hozzátok. Egy nokia 3250-em van,jelenleg vodafone-os simet használok(nék) benne, s a következő probléma lépett fel:
A telefont kikapcsoltam, kivettem a memkarit, mert zenét akartam felrakni... Ez mind szép és jó volt; felraktam a zenét, kapcsolnám be a telefont, s Offline módban lép be! A sim benne van, próbáltam már másik simmel is, de semmi... Hiába akarok más üzemmódot bekapcsolni, azt írja, h helyezzek be egy sim kártyát, pedig benne van....
Hiába veszem ki újra a mem karit, már *#7370#-et is próbáltam, de hiába...
Valakinek nincs ötlete, h mi lehet a probléma....?
Előre is köszönöm, az esetleges válaszokat...
Tisztelettel: János
-
whited
addikt
sziasztok
kf 750hez is lehet bluetooth karórát venni? -
piadex2
senior tag
válasz
piadex2
üzenetére
Sziasztok!
A nokia pc suite-tal kapcsolatban: addig kell próbálkozni, amíg létre nem jön a kapcsolat. Nyomogatni a gombokat ki-/behúzni a kábelt stb.
Amiért írok:
a pc s. "csv" formátumban menti el az sms-eimet. Az a gond, hogy ezt az excel meg tudja nyitni, de olvashatatlan, az ékezetes betűkkel van a gond. Helyettük sárfeszesz és más fura karakterek vannak.
Mi lehet a probléma?
Importálást is szívesen kipróbálnám, de nem tudom, hogy kell.
Segítség!
piadex2
ps: látom az "Importálás" menüpontot, de az inaktív
-
Lsuhun
csendes tag
nemma: nekem t mobilos samsung d900im van! miért érdekel?
amugy még mindig erre a telefontipusra keresek szegedi térképet vagy utcakeresöt! de letöltöttem a gépre rar fáljba abbol csak egyes részeket kell átenni a telefonra? valaki segitsen! -
jozsizsuzsi
csendes tag
sziasztok..kérnék egy kis segítséget. samsung j700v vannem kezeli a jar kiterjesztéseket hogyan tudnám megoldani..elöre is köszi.
-
norbee2244
senior tag
mivel 1 elírás miatt kaptam pü-t ide is beírom..a se-nek nem egyetlen érintős telója van szimplán máshol jártam mikor írtam,de a többi helytálló úgy hiszem
elnézést utólag is -
nemma
addikt
válasz
norbee2244
üzenetére
Pff

-
Mamuska
őstag
A nokiában kérlek szépen hsdpa van ami jóval gyorsabb, mint a 3g. A nokia e51-ben 369mhz-es proci van, míg a g700-ban 208mhz-es, a g700 gagyi műanyagból van, míg az e51 fémből, és még lehetne sorolni, hogy miben jobb. Az előítéleteid miatt nem látsz tisztán. Jobban jársz egy Sony-Ericsson p1-el is, mert abban nagyobb érintőkijelző van, és legalább wifi is van benne meg af, míg ezekben rosszabb a g700. Az UIQ-nak egyébként is vége.
Észrevetted, hogy szinte senki nem vett ilyen telefont(g700)? nézd meg más topicok mennyire pörögnek, na vajon miért?
-
BoGyo[ME]
tag
Sziasztok!
A kérdésem csak érintőlegesen mobilos, de hátha:
Ha a mobiltöltőmön (Nokia AC-4E) lévő felirat szerint:
"Input: AC 100-240V / 50-60Hz / 180 mA"akkor, ha olyan országban próbálom használni, ahol az áram 110V és 60Hz akkor minden további nélkül ([leszámítva a dugasz átalakítást]) működni fog?!?

-
nemma
addikt
Igen, egy üzleti telefonban (E-széria) fontos a Wifi.
Jön fel az LG, ez tény, de a Nokia még mindig ezerszer átláthatóbb telefonokat készít, tehát nem tudom, hogy miért szarozol egy nagymúltú, világelső telefongyártót? Ha te egy E51-gyel csak darts-ozni tudsz, gratulálok hozzá.Egyébként kicsit visszavehetnél, újonc létedre megfigyelhetnéd jobban a fórumot, használhatnád a válasz gombot, és írhatnál összeszedettebben, érthetőbben.
A 9422-es hsz-edet pedig nem tudom értelmezni. Mi az, hogy a Nokiában "nincs 3G"?
-
norbee2244
senior tag
doma98 hagyd abba a flamelést! ez fórum nem chat itt 1 hszbe írsz mindent nem 10be..

másik tészta..volt se-m is nokiam is..kettő közül mindkettő jó..egyikbe ez a jó másikba az se-vel nekem mindig a csatlakózóknál volt probléma vhogy sose akarta érzékelni a pc,de közbe iszonyat sokat bírt akkorákat estem vele mindig telóra h az iszonyat..nokiaval semmi bajom nem volt..hosszú üzemidő minden patent DE megkell fizetni a minőséget..
még 1 kis mod..: se-nek egyetlen érintőkijelző telója van amit a HTC gyártott nokianak pedig saját gyártása..
3g pedig mindkettőben vanui.: remélem a 98 a neved végén nem a korodra utal

-
doma98
csendes tag
Bocs és ha többet tud ? Nem érdekel és nem vaok hülye ha kinézetre választottam volna akkor úristen milyen telefonom lenne és sztem egyáltalán nem baj ha pl nincs benne egy-két dolog attól nem lesz jobb a nokia és wifi ide wifi oda máris jobb a SE mer a nokia a wifiben jó a SE meg az érintőképernyőbe és meg is tapsolom magam mer jó telefon válassztottam és a nokia meg tiszta böszme nagy és csicsa telefonokat gyárt ja és mond csak van a nokiában van 3G mert nincs pedig az sztem az alap egy telóba és ha van benne előre is bocs . Nem fogsz ezzel eltántorítani a SE -től mer a nokia egy semmi .

-
doma98
csendes tag
Cukiság talán tudás nem

-
Mamuska
őstag
Vedd meg, legyél boldog vele. Ez egy szakmai fórum ha nem tűnt volna fel, itt nem cukiság alapján választunk telefont. A böszme nagy nokiák tudásban szénné alázzák a kedvencedet, tehát nem villogásra való mint a g700. Leírtam, hogy a nokia e51 többet tud, hsdpa, sokkal jobb proci, wifi, sokkal minőségibb fém készülékház. Csak a hülyék vesznek kinézet alapján okos telefont. Büszke lehetsz magadra, hogy több pénzért veszel egy sokkal butább telefont. Tapsold meg magad!
-
doma98
csendes tag
Nem tudom már a wifi a lényeg a telefonban vazze ? Sztem jobban tetszene ha élőbe megfognád . És ez még mindíg jobb mint a böszme nagy nokiák amik még a zsebedben se férnek el !
Húha
a nokia arra való hogy dartszot játszanak vele és elnézest a nokia tulajoktól Mamuska ha te is az vagy megértem mér fikázod a SE -t mert irigyeled a telefont
De ha nem fér bele az életedbe egy 50 ezer ft-s telefon akkor megértelek....
Ennyi ezzel lezárom a vitát .
-
Mamuska
őstag
Először is, nem kell egyből tíz hozzászólást írni ha belefér egybe is. Mire értettem, hogy gagyi, mert egy alap okos telefon 50 ropiért ami bőven sok érte, mert se wifi, se af nincs benne. A nokia e51 kijön 45-ből és van benne wifi, sokkal fejlettebb processzorral, hsdpa és fémből van. Na szóval szerintem sokkal jobb egy e51 is, nem beszélve az n78-ról. Mi tetszik a g700-ban? a tudása az elég alap.
-
doma98
csendes tag
Végre ! A G900 i az egy nagy szar mer túl sok minden van benne . A gagyit mire érted a jó telefonra mer sztem igen
és
meglepő a a kifogásod de kösz hogy tudtam valkivel vitatkozni
Amúgy sztem jó teló
És milyen a telód hogy ilyen jó kritikát mondasz ? Amúgy a tesztben dicsérik a telót 
-
doma98
csendes tag
Sziasztok ! Érdemes megvenni a SE G700 -at ?
Mer jó lenne nem elkapkodni a vásárlást .

-
B-L-A-C-K
titán
Hali. Nokia softvert tudok valahogy rárakni a telóra olyat amiylet szeretnék, mármint egy 6300-ra szeretnék felrakni egyet de nem a legujjabbat a nokia oldaláról...
-
Lsuhun
csendes tag
Az egész fájt áttetem a telefonra de nem ismeri fel! vagy a fájlból csak egyes dolgokat kell áttölteni nem az egészet?

-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.
Van egy Nokia 8800 Sirocco-m, és olyat csinál, hogy az a kis csík ami az akku töltöttségi szintet jelzi, az nem változik, ahogy merül a telefon.
Mindig maxot mutat, és egyszer csak lemerül a telefon.
Mi lehet a baj? Új aksit kell vennem, vagy szoftvert kéne frissíteni a telefonon?Segítséget előre is köszönöm!
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan veszek egy Nokia 3120 Classic telefont.
Most egy Nokia 6131-eset használok.
Kérdésem: az adatokat (telszámok, naptárbejegyzések, jegyzetek, stb.)át tudom tölteni majd az új telóra?
Ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm a választ!u.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Problémám megoldva. Most jöttem haza és engedi törölni a fájlok

Próbáld meg ,ha a seus felajálja ujra frissíteni a fent lévő softot.akkor biztosan eltűnik

(egyszer már jártam így, hogy teljesen lemerült első nap az új teló, és vihettem vissza, mert az istennek nem akart bekapcsolni

a nokia arra való hogy dartszot játszanak vele és elnézest a nokia tulajoktól Mamuska ha te is az vagy megértem mér fikázod a SE -t mert irigyeled a telefont
Amúgy sztem jó teló