Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
antal27
tag
Már itt is vagyok.A következőt csináltam.
A MUSIC mappába csináltam 4 könyv tárat 1 2 3 4 névvel ellátva.
Mindegyik mappába 25 számot raktam és ez lett belölle:
1 mappa 14 szám
2 mappa 9 szám
3 mappa 14 szám
4 mappa 11 szám a mappánkénti 25 helyett.
Nem lehet hogy nagy fájl mérete?
Van benne 10-12-32 mb-os fájl is.
De a 32 mb-oast látja?!
Na erre varjál gombot?!

ui: ja és javítok nem kártya olvasó hanem fényképezővel kezelem a kártyát.
-
Timocicu
senior tag
Itt már ugyan megkérdeztem, de Ti hátha előbb írtok rá választ.
Légyszi segítsetek!
Adott Samsung E250

A telefonba 200 sms fér a kártyára 20.
Miért van az, hogy:

-beérkezett üzenetek:108
-kimenő üzenetek:1
-elküldött üzenetek:4
-saját mappa:6Mégis a kártyára 18-at ír ki a 20-ból, a telefonba pedig 183-at a 200-ból!

-
alex89
senior tag
válasz
antal27
üzenetére
és ezt csak a zenelejászszóban csinálja vagy akkor is ha simán a fájlokat/mappákat nézegeted? a zenelejátszó borzasztó hülyén van megcsinálva
pl ha adott 50 szám akkor az első harmincat kijelölöd és beteszed az 1-es lejátszási listába, aztán az első harmincat kihagyva kijelölgeted a számokat egészen 50-ig majd ezeket a második lejátszási listába teszed és így tovább.. elvileg így minden számot fel kéne ismernie csak kicsit görcsölni kell vele 
Próbáld meg ,hogy a memkártyán lévő music mappába pakolod az összes számot,aztán nézd meg mennyit ír ki mielőtt belemész a mappába(kisbetűvel ki lesz írva alá ,hogy hány szám van a mappában),ha így sem annyi számot ír ki amennyit valóban rátettél akkor más baj van.
a kártyát egyébként a telefonnal vagy kártyaolvasóval formáztad?
-
antal27
tag
-
Kimmuriel
aktív tag
Mi a hivatalos álláspont: telcsi függetlenítés után a garancia érvényét veszti?
-
alex89
senior tag
válasz
antal27
üzenetére
e250-nél ha jól emlékszem csak 30-as tracklist-et lehet csinálni,ezért ha több szám van rajta akkor a harmincon felülieknek egy másik tracklist-et kell csinálnod és azokat is látni fogja
,értelem szerűen 60 szám felett megint kell csinálni...AMD Power:nálam is ugyanezt csinálta a kd player,meguntam és letöröltem a francba

-
antal27
tag
Sziasztok.
Van egy samsung e-250-es telefonom egy 1gb-os kártyával.Tud valaki abban segíteni,hogy ha felteszek rá 40-50 mp3-as számot csak a felét látja.Próbáltam külön mappába tárolni is,de ez sem jó.Hogy tudok több mp3-at tárolni,hogy mind látható legyen???Valaki segítsen!!

-
AMD Power
titán
Használja valaki ezt a KD Playert?
-
hebling
tag
Az imei áttirás nem okoz problémát annak aki ért hozzá sajnos!A hátlapban lévö matrica pedig hát mondjuk ki ilyenkor nagyon gyorsan és könnyen lekopik!A rendörség egy vicc!20 ezer ft ig nem foglalkoznak a dolgokkal!
-
D27
aktív tag
válasz
Nikol85
üzenetére
Az IMEI számot (egyéni azonosítot) át tuják írni, de illegális, szóval nem merik, mert ha megtalálják a telefont, rájönnek a csalásra, és nagyobb gondjuk lehet belőle.

Hát a rendőrség a faterom ellopott Opel Astrájával sem foglalkozott, 1 év után lett meg. Osztály társam SE Z600-asával sem foglalkoztak, 2 év után meglett.

-
Nikol85
csendes tag
Ha nem jó topikba írtam be ne haragudjatok eléggé szétvagyok csúszva!
-
Nikol85
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap ellopták tőlem lg kf600 as telefonom!A rendörség "nyomoz", kérdésem az lenne, hogy nagyon egyszerű az imei számát át írni????????meg ha nem tudják akkor hogy írják át? vagy valahonnan szgép segítségével kiderítik? Segítsetek légyszi!!!!!!!!!Bízom benne, hogy nemtudják, de hát a mai világban.....tolvajoké a világ! -
Timocicu
senior tag
válasz
ambudriver
üzenetére
Nézd csak! Melyik a Tiéd? Hátha itt találsz ilyen készüléket!
Lehet valamelyik eladó tud bővebb felvilágosítást adni, hiszen valószínű már használta is.
-
D27
aktív tag
válasz
KillArmy
üzenetére
1. A fórumon nem káromkodunk! Gondolok itt az elb*szódni-ra.
2. A kérdésedet Milyen mobiltelefont vegyek? topikban tedd föl.
3. Ha egy hsz-t nem jól írsz, 4 perced van a megváltoztatására, MOD-olására. -
nygma
addikt
válasz
ambudriver
üzenetére
Ritkák még ezek...

-
ambudriver
tag
Szia!
A telefont a vaterán vettem. Megvagyok vele elégedve összességében.Kellett ,hogy 2sim-et tudjon. Mindkettőt kezeli normálisan. A tv-egész jó benne(3csat.),a kijelző nem rossz. Rádióként és mp3-lejátszóként simán funkcionál. De a legmegdöbbentőbb a hangminősége...rohadtul jól szól. Van egy-két "érdekesség" és ezt szeretném kitárgyalni azzal akinek van ilyen...Angol menüs de nem veszélyes...meg lehet könnyedén szokni.
Üdv.! -
KillArmy
tag
Jajj, sztem hülyén írtam...A kérdés ink az, hogy próbáljam e kibírni a régi csatival addig, ameddig jön valami használható, nem drága zeneteló, vagy 5310?
nah így talán érthetőbb -
KillArmy
tag
Röviden, tömören : SE W810i avagy NOKIA 5310?
Előbbi van most, de kezd elbaszódni a csatlakozója, és nem ez az első SE-m amivel ez van, így márkát is váltanék...nos? -
D27
aktív tag
válasz
ambudriver
üzenetére
Hát, más fórumot ne itt keress.

De szerintem nagyon sehol sem tárgyalják ezeket.
Egyébként ha szabad tudni hol vetted?
Magyar nyelvű?
MIt tud
? -
ambudriver
tag
Sziasztok!
Vettem egy kínai dual sim-es(tv-s) telót. Nem rossz csak sajnos nem találok róla semmit a neten. Tud valaki valamilyen fórumot ahol ezeket tárgyalják? Itt nem találtam.
Köszi előre is! -
D27
aktív tag
válasz
poisonborz
üzenetére
Jó helyen jársz.

Ezt a problémát csak a PCB cserével tudod orvosolni.
Bár ha annyira nem fontos neked a GPS, akkor ne költs rá!
-
poisonborz
csendes tag
Hát, nemtom ez megfelelő topik-e erre, de hátha...
Használtan vett (flamet ne, plz
) N95ömben a GPS sosem működött egyáltalán... nyílt hegytetőkön fél óra alatt nem hogy nem határozta meg a helyzetet, de még a csíkok sem jelentek meg, egyáltalán (egyszer egy db. üres 32-es) - folyamatosan Nincs Kapcsolat-ot írt ki. Próbáltam eleget, Mapsből, Beállításokból, nem nokia programból...Egy fórumon olvasva gyanítottam, hogy esetleg az antenna nem ér hozzá az alaplaphoz, ez gyakori hiba, de szétszedésnél minden rendben volt, mindkét tüske rendesen érintkezett, az antenna is jó állapotban volt...
Egy ismerős szerint az alaplapon ment tönkre a gps chip/kristály, csak PCB cserével bírhatnám már működésre...de hogy mehetett ott bent tönkre?
(megjegyzés: a hálózati opciót nem tudom használni, nincs adatcsomagom. igen, tudom, vegyek olcsó külső gps vevőt, de ha esetleg ez javítható, nem lenne rá szükségem)
-
tubfish
csendes tag
van valakinek kölcsönbe egy nokia 3220-ashoz jó adatkábele? szívemnek kedves sms-ek lementéséhez kellene ;) ha valaki tud segíteni, írjatok, plíz: tubfish@yahoo.com. KÖSZI!
-
04
tag
Halihóóó!!!
Van egy Sagem my 411Cv telóm, elvitték függetleníteni és a telefonkódott nem tudom, honnan lehetne ezt kideríteni??? (mert visszaszámol és nem tudom használni)
Köszi előre is!
-
D27
aktív tag
#7253-re tud valaki választ?

-
alex89
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Közben már nekem is leesett a dolog
de azt akartam kihozni a dologból ,hogy én csak okostelefonok esetében hallottam vírusról. kicsit fáradt vagyok már,ilyenkor néha bekavarok dolgokat... pedig volt már sok sony telefonom -
-
alex89
senior tag
válasz
rolandvagyok
üzenetére
Eddig csak s60-on volt vírus tudtommal, most már s40-en is
na mind1.Egy szoftverfrissítés jó lenne a telónak,neked meg egy kis helyesírás gyakorlás 
-
D27
aktív tag
Lenne egy kérdésem.
Ugye a W760-ban meg még sok új SE-ben van a menüben egy Média menüpont, és a Walkman is más.
Ezt a Médiát meg az új Walkman-t nem lehetne valahogy beletenni a W580-ba?
Előre is köszönöm.
-
D27
aktív tag
válasz
rolandvagyok
üzenetére
SEUS-sal frissíted.
-
rolandvagyok
csendes tag
Helo.SE V630i telefonom kapott 1 virust.Nem kapcsol be sehogy.Ha vki tudna segiteni abban,hogyan kell ujrarakni a rendszerjét akko segitsen.
-
törölt tag
ez azért durva lehet rá kéne szokni a headset-re
a micróban nem készül el ilyen gyorsan -
lely
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki esetleg segíteni? Nekem egy Nokia N73-as telefonom van csak az a baj, hogy nem tudok telefonálni rajta és engem sem tudnak fehívni mert nekem nem jelzi ki. A híváskorlátozás menüpontba belépek, akkor belehet állítani, hogy eltudjanak érni vagy sem, vagy hogy én tudjak hívni, de nem tudom beállítani, mert valamilyen korlátozási jelszót kér. Előre is köszi a segítséget.
-
spammer
veterán
Hello!
Van egy Nokia 6060-as teló [link], amit anno leejtettem, látszólag semmi baja (kívülről), nem recseg, nem zörög, de nem fogadja el a sim kártyát. Bekapcsol, de kiírja hogy rakjam bele a SIM-et. Gyári független volt, de semmilyen kártyát nem fogad el. Az lenne a kérdésem, hogy van e valakinek sejtése, mi lehet a baj és ha igen, mennyibe kerülhet a javítás, érdemes e elvinnem a helyi Nokia márkaképviselethez.Van új telóm, de gondoltam, mivel amúgy jó és hibátlan kis telefon, megcsináltatnám, ha nem kerül sokba.
Előre is köszi a segítséget.
-
se4ever2
aktív tag
A Samsungoknak átlagosan gyengébb a térerejük.Legalábbis sztem.Am pannonos vok.
-
D27
aktív tag
válasz
crisarsenal
üzenetére
Akkor abba a topikba kellett volna írni.

Nem volt térerő és kész.
Ezt mondjuk itt is meg tudjuk mondani.
-
crisarsenal
csendes tag
vagy ez a voda hibája lehet? ma amikor jöttem haza majsárol kecsora, akkor vettem figyelembe, hogy ut közbe alig volt térerö. amugy samsung f300-am van.
-
D27
aktív tag
válasz
crisarsenal
üzenetére
Nem.
Egyáltalán nem.
Persze vannak kivételek.
De ez minden telefontípusnál előfordul, hogy vannak gyöngébb térerejű telefonjai.
-
crisarsenal
csendes tag
sziasztok! lenne egx kérdésem a samsungoknak ugy általában gyengébb a térereje mint a többi telonak? elöre is köszönöm
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok, valakitől óriási segítségre lenne szükségem! Egy siemens c55-öt szeretnék függetleníteni [...*], de sajnos nem nagyon értek hozzá
! Ha valaki ért hozzá, megtenné hogy segít, akár priviben is, hogy ne a nagy nyilvánosság előtt már
. Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!* A függetlenítés a fórumon tiltott.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
trapi80
tag
Szaisztok!
A készülék amiről szó van Samsung SGH-Z170!
Köszike előre is!
Üdv!
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehetne a K310i@W200 modot megcsinálni,milyen software/firmware kell hozzá?
-
alex89
senior tag
A nokiaprogramokon van néhány verzió,de már nem emlékszem ,hogy pontosan melyik mit is tud
talán ha benézel a telód topikjába ott meg tudják neked mondani , hogy pontosan melyik progi tudja ezeket a funkciókat.Biztosan lesz ott néhány emberke aki használ/használt ilyeneket 
mod: látom közben meg is találtad ami kell
-
atesss
addikt
Köszi, remélem tényleg van benne, de most kipróbálni én se tudom.
Vagy lehethogy szólok egy E50 tulajnak, neki sincs fent, bár ő korábban aztmondta neki nem is kell ilyesmi, mert ő le tudja zárni...Ha mégse lenne tudsz mondani másik progit is esetleg?
Mástől is várok ötletet, ha tud valaki.
Vagy próbálok keresni még Nokiaprogramokon...Mod: megtalálátam a leírását, tudja:
[link]
" Features:
Automatic start-up when the phone is turned on.
Setup tool to change inactivity time.
It's running completely at the background.
It's free! " -
atesss
addikt
válasz
trapi80
üzenetére
Konkrétan Samsungok beállításában nem tudok segíteni, de aki tud, annak szerintem jó lenne tudnia hogy milyen tipusod is van pontosan !
De főleg ha egy régebbi tipus, akkor annak is van esélye, hogy a wapra vivő gombot nem tudod állítani, bár az álltalában az az OK szokott lenni ha fix (lásd Mobilarena tesztjei, tapasztalatot én se tudok, mert nem nagyon van Samsung a környezetemben, max. nővéremé, de az meg egy kb. 3,5 éves darab)
Mod: próbálj rákeresni konkrétan a mobilod topicjában
-
atesss
addikt
Az azért jóljönne, köszi.
De megnézem Nokiaprogramokon, ha ott fentvan az is ok.
És ugye ezt nem kell szignózni (már ha lehet egyáltalán), mert ahhoz nincs most sok kedvem?Egyébként már nem annyira sürgős, mert ma nem volt már idő megcsinálni, amikor átmentem, és 2-3 nap mulva megyek csak ujra valoszeg.
De mondtam neki hogy figyeljen oda jobban a billentyűzárra, meglátjuk tényleg úgy lesz-e.Mod: megtaláltam Nokiaprogramokon, köszi.
Szerencsére emlékeztem még a regemre, pedig egy ideje nem léptem be...Mod2: Ebben ugye lehet állítani lezárási időt is, egyszerűen le lehet állítani a progit, ha épp nem kellene, meg Autostart van benne?
Vagy az Autostarthoz más progi is kellene? -
trapi80
tag
Sziasztok!
Azon felhasználók segítségét kérném akik már járatosak a samsung készülékek beállításaiban.
A fő képernyőn a bal oldali választógomb az sms-re a jobb pedig a netre visz fel! Hol tudnám megváltoztatni? Sok tesztben láttam, hogy a samsungoknál a bal oldali a Menü a jobb meg a névjegyzék. Ezt szereném elérni! A GSMDEPO-nál vásároltam a készüléket amúgy és nagyon tetszik!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!

Üdvözlettel: Roland
-
copin
őstag
Van valami jó mobil szervíz Pécsen? Természetesen priváton várom a választ.
-
atesss
addikt
Hali !
Nokia N73-ra tudnátok mondani egy automatikus billentyűzár progit?
Az elmúlt pár napban vagy 5x hívott fel véletlenül anyám, úgyhogy most már felrakok neki egyet.
-
nygma
addikt
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Elhiszem,de 50k-ért inkább valami jobbat szeretnék

-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Most vettem második telónak egy Moto MPX220-at, ami ugye Win-es teló
Kérdésem az lenne, h lehet-e pl blutuszon msn-ezni rajta, leveleket leszedni, stb?
Ha igen, hogyan? 
Atesz
-
Előre is elnézést kérek, hogy egy ilyen régi telefonról kérdezek; de nem egyszerű szerezni hozzá semmit. Gondoltam hátha tud valaki nagyobb weboldalt.
Samsung SGH-C100-hoz (játszós telefonnak használom
) kellene valami brutál restart kód, vagy szoftverfrissítés (adatkábelem az van hozzá). A memóriája ROM-osította magát, tehát az égvilágon semmit nem lehet törölni, és létrehozni se rajta (mivel a következő kikapcsolásnál visszatér a régi állapothoz). -
LEFTHORSE1
őstag
Én nem mondanám hogy elavult, inkább régi és jó, föleg fényképezni meg zenét hallgatni. És ha értessz a szoftverkedéshez a kamerából nagyon jó minőséget lehet csepegtetni (lásd Pixel forumtárs). Csak egy baj van régi kamera modullal ujonnan nincs, ezért külön kell beszerezd és bele kell operálni. Zenehangzásban még egy új SE sem veri, egyáltalán... Nekem elhiheted
-
-
AMD Power
titán
A telefon amit szereztem 2006.12.13-án lett vásárolva. De azóta volt 1x szervizben. 2007.08.03-án. Valami töltési problémával. De csak szoftver frissítettek rajta. A jótállás új határidejéhez csak annyi van írva ,hogy +10nap ha jól látom (macska kaparás). Ez létezik?

-
nygma
addikt
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
K750i kicsit már elavult...

-
Gigant12
csendes tag
Amennyiben jelszót állítok be egy memóriakártyához, akkor van rá korlátozás, hogy hányszor ronthatom el?
Egyszer már jelszavazott kártyánál meg lehet szünteni a jelszóvédelmet természetesen annak ismeretében?
Más...
Van néhány Pannonos előfizetésem Családi cs. szolgáltatással. Az egyik kártyát nem, vagy ritkán használjuk, van mód a Családi csomag szolgáltatás felmondására/szüneteltetésére?Köszönöm szépen!
-
Gergo88
tag
na megmókoltam végülis, fater gépén 32 bites windows-on működik, bár ott is kellett vele szenvedni (manuálisan megkeresgetni a temp mappában a kitömörített drivert), de végülis sikerült rápakolni és működik is tökéletesen

-
rofika
csendes tag
Sziasztok. Nagyon nagy bajom van, tud segiteni valaki nekem. Van egy samsung m610 telefonom, beütöttem neki egy kódot,vagyis a *#7337# kódot. Na azóta nem tudok telefonálni,és engem sem tudnak hivni. Azt irja ki hogy "korlátozott" Tud valaki segiteni hogy mit csináljak vele??? Reggel nagyon kellene, ráadásul céges.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Revolut
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,értelem szerűen 60 szám felett megint kell csinálni...

a gyári imei szám meg bele van írva nem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na mind1.Egy szoftverfrissítés jó lenne a telónak,neked meg egy kis helyesírás gyakorlás

. Ez is csak régről maradt fent a gépen...