- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz Gergo88 #7198 üzenetére
esetleg konvertálás más formátumba? aac,m4a,mp4 stb...
ps.: emlékszem anno haver vodás k300-án sem lehetett mp3 csengőhangot betenni és nála is a konvertálás segített
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Gergo88
tag
az a baj hogy a telefonon letiltották az opciót hogy lehessen mp3-mas csengőhangot berakni
usb mass storage-ként működik, de utána nem tudom bealkotni mint csengőhangot, csak lejátszani, tehát a kártyaolvasónak nem lenne sok értelme
a 32 bites xp-t azért kipróbálomBasu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
alex89
senior tag
válasz Viktor0610 #7196 üzenetére
látom észrevetted,hogy egy kicsit neked is szólt a hsz-em
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
MODERÁTOR
-
alex89
senior tag
válasz mobilboy #7193 üzenetére
mit is takarna pontosan ez a *#7337# , mit akart vele tesód csinálni? azt vágom ,hogy nem függetleníteni mivel a teló alapból független meg a kód sem olyan típusú ,szóval nem az a tipikus lezárás jelentkezett ami a függetlenítő kód háromszori elrontása után szokott....
ui:ha tesód ennyire beleásta magát a samsung service kódokba akkor kereshetne egy master reset kódot is amit esetleg érdemes lenne megpróbálni hátha segít
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
mobilboy
csendes tag
Hello.
Tesóm beütött egy ien kódot a függtelen Samsung E250es telómba:*#7337# és azóta a telefon azt írja ki hogy Korlátozott.Nem enged se hívni se hívást fogadni.Ha hálózatra keresek rá kiadja mind a 3 hálózatot(pannon,voda,tmobil)de nem enged regisztrálni.Lécci ha tudtok segítsetek mi lehet a telefon baja?
Kössz:
Ha leejtesz egy vajas kenyeret a földre és annak esélye hogy a vajas felére érkezik le egyenesen arányos a szőnyeg értékével.
-
Kobe
veterán
nah, kicsit átfogalmazom a kérdést, a hbh-ds 980 megfelelne az igényeimnek,c sak nem találok infüt milyen füles van benne, illetve van e valami ugyanilyen cucc amin cserélhető a fülhallgató része
-
Kobe
veterán
és hozzáteszem, az a drága fajta sem rendelkezett akkora kijelzővel, amekkora kellene, mint a hpm 90 esen, max egy akksi töltöttséget jelez ki, aztán hello
de nem muszáj SE nek lennie - nem tudom hogy van ez a termékeknél, főleg bluetoothnál, oylan kéne ami w910i vel kompatibilis, lehet az más gyártóé is, ha egyáltalán van ilyen[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz kaller1 #7182 üzenetére
azért lenne fontos, mert a telefonomat próbálom óvni. Tapasztalat, hogyha zsebben matatva állítgatok hangerőt, ill lapozok a számok között, hamar a billentyűk sínylik meg. Egy walkman telóm kopott már szarrá így. Ahhoz, hogy lapozni tudjak közte, nyílván szeretném látni hogy mit is lapozok.
Amit a másik kolléga írt, azért nem jó, mert kis utánaolvasással arra a következtetésre jutottam, h ami lejátszó van a telefonban, egész korekt lejátszó, de nem árt hozzá egy jobb füles, mert nagyban megdobja az élményt. Namost jobb füles akad (sennheiser cx 300) és lehetőleg szeretném azzal használni. Annak alapból hosszú zsinórja van ugye, ha emellé még társítanék egy HPM 90 hez hasonló zsinórt amin egyszerre lóg a kijelző-kezelő és a mikrofon külön (darwin díjas design, mit ne mondjak, bár a kijelző kurvajó, sztem, cska lehetett volna annyi eszük h beleépítik a mikrofont vagy kihagyják a szettből) akkor 1, hülyének néznének h karácsonyi égősort hordok magamon méteres hosszúságban, 2 nem hiszem h megtartanéá a fülemben a cuccot úgy ahogy nekem kényelmes, ilyen mütyüröknek azért van némi "húzóereje"
Ezért gondoltam hogy hátha van valami megoldás, ami mondjuk bluetoothos, és van rajta egy kisebb kijelző, kezelőgombokkal. Találtam vmit, de az majd 24 ezer ft, azért pedig már igen komoly cuccot kapok mind fülhallgatóban, mind lejátszóban, szóval ilyen 10 körül keresgélnék inkább. -
alex89
senior tag
Leginkább 6500s/5610 de szóba jöhet még samu g600,f400 és sony w890,t610 is.Én személy szerint ezek közül választanék,de neked kell eldöntened,hogy melyik felel meg leginkább az igényeidnek
Gergo88:kártyaolvasóval próbáld (ha van),amúgy valószínűleg a driver 64bit-el és vista-val sem kompatibilis,32bit-es xp-vel lehet ,hogy menne
[ Szerkesztve ]
-
Gergo88
tag
hali
egy olyan problémám van hogy:vettem egy lg 8700-as telefont a Bell Mobility-nél (kanada)
a bitpim nevezetű programmal gyönyörűen lehetne mp3-mas csengőhangokat mókolni rá
na most a baj csak az hogy nem tudom felrakni a drivert
64 bites xp van fent, meg egy vista a másik partíción, mindegyiken ugyanazt csinálja
keresgeti a telefont, és semmi, egy hibaüzenettel kilép hogy nem sikerült, csináljam manuálisan
bármilyen ötlet?Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
nygma
addikt
Üdv.
50k körül milyen telefont ajánlotok?
Leginkább zenehallgatásra,fényképezésre használnám.
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Az volna a kérdésem hogy Sony ericson telókhoz létezik e valami headset, amin van kijelzőfelület, kezelőszerv, mint a HPM 90 es darab. Van egy sennheiser fülhallgatóm, ezt szeretném egy walkman mobillal használni, és jó lenne ha lenne valami kezelőszerűség h ne a telefon gombjait kelljen koptatni ilyenre. Csak attól félek, hogy túl hosszú lenne a sennheiser füles + HPM 90 es, illetve a mikrofon részét csak felesleges extának találom, azt ssem bánnám ha nem lenne, eggyel kevesebb dolog ami lehuzza nyakam.köszi a tippeket
-
LGabor001
tag
helo
érdeklődnék hogy egy nokia E50 es telefonra milyen térképet lehet feltenni? vagy hogyan menne rajt a gps?
külső gps adapter kell hozzá?
ha igen akkor minden féle blootuth-os vevő jó hozzá vagy külön nokiához való kell? -
qdak
addikt
válasz Viktor0610 #7174 üzenetére
értem, kösz az infot.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MODERÁTOR
-
qdak
addikt
válasz Viktor0610 #7172 üzenetére
aham találtam 1 sim kártyát azárt érdekel.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MODERÁTOR
Azért nem baj, mert feltételezem, te nem élnél vissza ezzel, de sokan nem úgy gondolkodnak, mint te.
Az érdekelne, miért is fontos ez.
Amennyiben találtál egy SIM-kártyát, már teljesen mindegy, mi a kódja, a tulaj nagy valószínűség szerint már pótoltatta.
Amennyiben saját tulajdon, esetleg ismerősödé, erről már írtam korábban. Irány a szolgáltató egyik boltja.Pár vonatkozó infó.
"Amennyiben talált készülékkel kapcsolatos bejelentés érkezik, abban az esetben tájékoztatni kell a „Megtalálót”, hogy a Talált készüléket és/vagy SIM-kártyát – hivatkozva a 18/1960.(IV.13.) kormányrendelet (1.§ (1) bekezdésére – az adott település (önkormányzat) jegyzőjének kell átadni.
Közforgalmú közlekedési és szállítási vállalat szállítóeszközén talált dolgot (készüléket, SIM kártyát) a hivatal vagy vállalat alkalmazottjának kell átadni."[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
qdak
addikt
válasz Viktor0610 #7169 üzenetére
már hogy ne lenne baj ?
igy se visszadni, se eladni nem tudnám :s
nembaj ...ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
alex89
senior tag
válasz Coyote2000 #7167 üzenetére
nekem inkább szoftver gondnak tűnik,ha valami hardver hiba lenne nem hiszem,hogy az újraindítás segítene neki... szvsz érdemes lenne megpróbálni azt a szoftverfrissítést,vagy ha van rá gari akkor beadod és majd mondanak rá valamit az "okosok"
-
MODERÁTOR
-
qdak
addikt
válasz Viktor0610 #7164 üzenetére
nincs vmi progi amivel át le7 irni ? se puk semmi nincs hozzá
-
Coyote2000
őstag
Sziasztok
Kedvenc 8800-am belso hangszoroja neha elnemul, es csak ujrainditas segit rajta - utana x alkalommal teljesen jo. Kezdjek parazni, hogy valami atvezeto-folia gond lesz, vagy eleg lehet egy szoftverfrissites? A szoftver eleg regi (4.10, 2006.06.04), de eddig nem volt ilyen gondja, ezert gondolok hardverhibara...
Valakinek van tapasztalata?
-
csabika16
csendes tag
Szerintetek érdemes samsung u600-at venni?mert sok kritikát olvastam róla,akinek ilyenje van kérem irjon a tapasztalatairól.
-
hebling
tag
Nyugodtan menj vissza a pannon boltba és verd a pultot mivel az elölap kopás is bele tartozik elvileg a garanciába!Ha gyári ként vetted és mégis ilyen silány minöségü akkor azt jol rád huzták!Lehet kapni nagyon jo minöséhü utángyártott elölapokat de azt ugy hivják hogy török!Ha akadékoskodnak a pannonba a kopást illetöen probálkozz be a fogyasztovédelemmel!(persze csak ha a blokkot megörizted)
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
-
MODERÁTOR
-
qdak
addikt
pin kodot hogy tudok változtatni anélkul h tudnám az eredetit ?
-
Khaal
őstag
Van egy SE k610i-m, nemrég múlt egy éves, elég kopott volt már, ezért bementem a helyi pannon boltba és rendeltem hozzá egy komplett gyári készülékházat.
A cucc megjött, otthon rá is raktam, de már akkor feltűnt, hogy a tömítések amik az eredeti házban megvannak, ebből hiányoznak. A hátlap illeszkedése se tökéletes, meg pár kicsi apró részletben különbözik a ház az eredetitől. Mindez annyira nem is zavarna, ha a telefon sarkai nem kezdtek volna el kopni pár hét használat után (pedig nem nyúztam szerintem, zsebben hordtam).
Lehetséges, hogy az SE ennyivel gagyibb házat gyárt már csak, vagy amit kaptam nem is volt gyári? Mit tudok ilyenkor tenni? Szerintem a pannon boltból elhajtanának, hogy ez nem garanciális hiba, meg különben is ők is gyáriként kapták (valamelyik webshopból rendelik azt hiszem ők is). -
Furky
őstag
Hi!
Engem az érdekelne, hogy hol tudok az interneten jó árban telefont rendelni. Tönkrement a Samsung E330-om, amikor kinyitom, sokszor csak kék színt látok, a be/kikapcsolás megoldja a problémát egy kis időre, de unalmas mindig ki/bekapcsolgatni, ezeréves a telefon kb...
-
rii
nagyúr
válasz kaller1 #7135 üzenetére
huhh, köszönöm!
De az rengeteg.fanatikus őróltek talán kiadnak érte ennyi pénzt
"tudása" miatt még a 30.000 is sok egy "ilyenért"jameg, juteszembe, tudom melyik eladó(k) az(ok), nem nézem ki belőle hogy nem vágna át mint szar a palánkon, ha lenne rá alkalma
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nemma
addikt
Nem akarom szítani a feszültséget, de ha a SE nem tetszik, akkor maradj a Nokiánál, de azért Samsung meg LG..háát...
Átlag usernek szerintem egész jók, de gondolom itt elég sokan nem azok a fórumon...
De tessék, itt vannak Wifis Samsung mobilok, viszont gondold át -
vosimo
aktív tag
Eddig csak Nokia és Sony Ericsson mobilt vettem volna. Nemrég nézelődtem egy üzletben és arra jutottam, hogy a Nokia nagyonjó, a Sony Ericsson nagyonsz@r[, és a Samsung is nagyonjó, pedig sosem vettem volna ilyet.(Az LG is elég fasza mostanában, de még sosem találkoztam egyel sem közelebről.)
Na, a kérdés az lenne, hogy a Samsungnak Meg az LG-nek vannak olyan mobiljai mint pl a Nokiának az E51? (Wifi miatt) Tehát van wifis telefonjuk? Ha van kb mennyibe kerülnek ezek?
Nem ismerem sem a Samsungot sem az LG-t, ezért kérdezem. Az újabb Samsungok nem válogatósak memoriakártya terén?Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Gabika881101 #7148 üzenetére
Ezekre van szükséged.
Azt hiszem, konkrétan a PC Link Software nevűre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Gabika881101
csendes tag
Hali!
Lehet hülye kérdés,és tudom,hogy elvileg nem lehet,de van egy samsung x660-as ősrégim,és hallottam,hogy a samsung weboldalán van valami,amit ha letöltök,akkor infrán is át tudom nyomni a képeket akár pc-re is.Mi az???Thanks -
Castin
csendes tag
válasz Viktor0610 #7146 üzenetére
Kár... valaki más?
"Arra gondoltam, hogy a Földön túlnyomó többségben vannak a hülyék és az élet egyedüli célja, hogy mi magunk ne váljunk a többség részévé."
-
MODERÁTOR
-
Castin
csendes tag
válasz Viktor0610 #7144 üzenetére
Azzal rendelkezek, egy Pearl-om van és éppen ezért nem értem, hogy miért nem futtatja... Azt írja, hogy "Unable to display file ...". Szal nem értem, hogy fel kéne tennem valami programot ami felismeri a cod file-okat? Vagy mi a rossznyavajáért nem megy?
"Arra gondoltam, hogy a Földön túlnyomó többségben vannak a hülyék és az élet egyedüli célja, hogy mi magunk ne váljunk a többség részévé."
-
MODERÁTOR
-
Castin
csendes tag
Helló mindenki!
A követlezőre szeretnék választ:
Miért lehet az, hogy a telóm képes elindítani a .jar file-okat, de nem tud mit kezdeni a .alx és .cod file-okkal (de még a jad file-okat is hibásnak tartja). Végülis úgy tudom (lehet hogy rosszúl), hogy a jar és jad file-ok az alx és cod file-ok tömörített változata... vagy mifene Szal a lényeg, hogy van valakinek valami ötlete?"Arra gondoltam, hogy a Földön túlnyomó többségben vannak a hülyék és az élet egyedüli célja, hogy mi magunk ne váljunk a többség részévé."
-
alex89
senior tag
-
Sellaci
tag
Sziasztok! A Sony Ericsson K660i a Pannonnál csak sötét rózsaszín-feketében van?
-
benjoepapa
csendes tag
Hali! Kérdés: az Nokiai E65 PC Suite segítségével Outlookba mentett telefonkönyvét az N95 PC Suite-jával rá lehet e tölteni az N95re?
mikbence
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #7127 üzenetére
Én is mindig ezt tanácsolóm. Első töltés 8-10 óra kikapcsolt állapotban.
-
Porcupain
aktív tag
válasz Viktor0610 #7129 üzenetére
Jó, akkor nézem kijelzőjét és ha ott fullon van, akkor onnantól kezdve még 1-2 óra. No akkor köszi még egyszer a segítséget.
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
MODERÁTOR
-
Porcupain
aktív tag
válasz Viktor0610 #7127 üzenetére
Köszi! A gyors választ! Egyébként most kicsit utána néztem, és az valami csepp töltést, jelent ha kisütés után is töltöm. Akkor mit ajánlasz meddig töltsem?
-
MODERÁTOR
-
Porcupain
aktív tag
Hali mindeki!
Vettem egy u600 samu telefont. Eddig mindig mondták,hogy először egy napig kell tölteni a telefon aksiját. Ezzel is megcsináljam? Nekem eddig sose volt hasznom belőle, mert eddig mindig max 3 évig bírta 1 telefon aksija. Eddig 2 db telefonom volt 8 év alatt, úgy hogy nem vagyok nagy guru. Nem árt ez meg az aksinak?
kössz a segítséget!
-
Szmöre II.
csendes tag
Sziasztok,
egy kérdésem lenne,
Navigon 7110 navimban lévő 2GB SD kártyát akarom legalább 4GB cserélni. Nem fér rá a vele adott 2GB kártyára egész Európa.
Mire kell figyelni, vagy milyen SD kártyát ajánlatok?Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv,
-
rii
nagyúr
hello
mennyire hihető ez?
" ... Egy külföldi vállalat szakosodott ezen telefonok tökéletes felújítására! Hibátlan eredeti állapotban hozzák forgalomba, a legújabb szoftverrel, angol menüs, de a magyar menü természetesen feltölthető! ... "
a hirdetés fejlécét kiemelném: Gyári új állapot
ilyen BPen hol lehet találni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tibery
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Talán kissé érdekes a kérdés, de gondoltam felteszem.
Szóval egyik barátomnak Motorola V3i-je van, a használattól elkezdett lekopni róla a fedő lakkréteg, és a mobilon a kék szín helyett egy jó részen már a fekete anyag látszik. Lehet ezzel valamit kezdeni? Pl.: Lefujatni vagy valami?
Előre is kössz a válaszokat! -
alex89
senior tag
amiről te beszélsz az 2,5-ről 3,5-re alakít át, mi meg pop portról 3,5mm-re alakítóról beszéltünk
pl. itt van a legolcsóbb AD 15-ös:
én is ilyet használok egy sennheiser cx300-as társaságában
Ami az utángyártott 2,5-ról 3,5-re átalakítót illeti,azok közt is van ami sz@r és van ami jó.Nekem abból is eredeti aranyozott nokia van amit még régen adtak az 5510-hez''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
m0rd0k
senior tag
mért ne vegyen? nekem pl ilyesmi van média marktból: [link] teljesen meg vagyok vele elégedve,semmi gondom nincs vele,ellentétben az ilyennel:[link],ami egy szar.
Nekem Sennheiser CX 300-asomhoz van ilyenem és semmi hiba nincs hangzásban sem,ki se jön belőle tehát megfelelő,csak ajánlani tudom és a sennheisert is
Minden szinten,szinte minden.
-
MODERÁTOR
válasz benjoepapa #7117 üzenetére
A Pannon annyi jótállást ad készülékeire, mint a gyártók egyébként is teszik.
A Nokia és a Sony Ericsson készülékekre egy+egy év garancia van, a többire általában regy.Xiaomi 13T
-
alex89
senior tag
válasz benjoepapa #7117 üzenetére
2év van a nokiákra
-
benjoepapa
csendes tag
Hahó! Valaki megmondaná nekem, hogy pannonéknál mennyi garanciát ad a telefonokhoz. Speciel Nokiához érdekelne.
mikbence
-
blueMerle
veterán
Nokiás szervizes voltam, tehát amit írok, az nem feltételezés. Amennyiben bevizsgálják, és tényleg nem külsö behatás miatt repedt meg, nem lesz gond. A probléma ott van, ha el sem jut a bevizsgáló szakemberhez, hanem egy ún. átvevö úgy itéli ez nem garanciális.
Másik verzió, hogy helyben javítják. Ez esetben minden a helyi szervizesek jóindulatán múlik.
Egyébként ez egy létezö jelenség, anno amiröl hallottam hogy a Samu D900-asokban adta meg magát a kijelzö. Én személyesen ilyennel soha nem találkoztam Nokián pedig pár ezer teló átfutott a kezeim közt. Ennek ellenére természetesen elhiszem amit mondasz.
-
alex89
senior tag
régebben alkudoztam it a ph-n egy ilyen átalakítóra egy sráccal és ő azt mondta , hogy nagyon hulladék az a füles amit adnak hozzá (bár én még nem hallgattam).Nem mernék rá megesküdni ,de szerintem a 6630-hoz is jó bármelyik pop portos füles.Talán csak azért nincs a kompatibilitási listán mert a füles később jött ki mint a teló.Ha biztosra akarsz menni akkor nézz be a telefonod topikjába, ott biztosan tudni fogják,hogy mi jó vagy mi nem jó hozzá
-
alex89
senior tag
utángyártott átalakítót ne vegyél ha olcsón meg akarod úszni akkor veszel egy AD-15-öst(1,5k alatt).Igazán profi pop portos füles nincs vagy esetleg csak nagyon drágán amit ugye meg nem éri meg megvenni mivel csak régebbi nokiákhoz használható, aztán ha lecseréled a telód nem tudsz vele mit kezdeni...Ami a hs-23-at illeti nem egy nagy durranás...
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok!
A Nokia 6630 topik nem igazán aktiv ezért itt kérdezem ami akarok hátha valaki tudja a választ.
Nos a Nokia 6630hoz jó a Hs-23as headset?
Mert a Nokia oldalon nincs a kompatibilis telefonok között.Esetleg tudtok ajánlani jó minőségű pop-portos fülest.
Vagy az ilyen átalakitók azok jók?Az utángyártottak?
Köszi
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #7108 üzenetére
Én is bízok a legjobbakban. Majd kiderül.
-
klambi
addikt
válasz SpongyaBob #7097 üzenetére
forma, állíts be jelszót utánna szedd le vagy ha benne van a jelszó tedd 1 másikba és utánna szedd ki a jsz.-t
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
m0rd0k
senior tag
hát nemtudom,télleg furcsa egy nokiától,de állj ki az igazadért ! sok sikert,reméljük kicserélik,miaz a pár ezer forint egy ekkora cégnek? mert ugye ilyen indokkal nem sokan viszik el.Félre ne érts én hiszek neked,hibás is lehetett az lcd hogy ilyen rövid ideig birta.szar anyagból volt vagy mittomén még1x sok sikert
-
MODERÁTOR
-
Dax27
csendes tag
Én lennék a szerencsés delikvens a törött kijelzővel, 6290 esem van és simán becsuktam a telót és ekkor adta meg magát az lcd :S. Tokban (bár igaz nem szabványt hanem csak egy börtokban pont nem csúszkált benne) tartottam nem dobáltam, egy napot volt tokustul a kesztyütartóban pár zacsi zsebkendővel karöltve és utána sem volt semmi baja. Ha még erélyesen tettem volna le azt mondom Ok de ez szánalmas hogy ennyitől megadja magát egy nokiától lényegesen többet várnék el... lesz pár kellemetlen napjuk a márkaszervízeseknek ha elakarnak hajtani egyébbként ma meglepő módon kézségesek voltak kb. nem hajtottak el hogy á biztos le volt ejtve
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #7103 üzenetére
Sajnos én is erre gondoltam.
-
bassvili
csendes tag
Sziasztok segitsetek nekem Nokia n72-est szeretnek magyar menusre updatezni de nem tudom,hogy kell csinalni.Magyar nyelvu Kod kell hozza meg 1 progi a haverom multkor meg csinalta nekem az n95-os mobilomat elore is koszi
-
MODERÁTOR
-
m0rd0k
senior tag
válasz SpongyaBob #7097 üzenetére
mert gondolom, gyári és ha más telóba rakod akkor jelszót kér,sztem jelszó nélkül le kell okézni,vagy ha nem leirásban benne kéne lenni a jelszónak,talán 000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.