Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Három mobilon is kipróbáltam de mindegyiken a Google keresési eredményei az Opera Mini-ben, az ékezetes betük helyett kérdőjelek és külömböző szimbólumok jelennek meg, az oldalak rendben vannak csak a keresési eredményekkel van gond, valaki észlelte ezt pl. most is, mert eddig ilyennel még nem találkoztam?
-
LEFTHORSE1
őstag
Tudok olyan mobilokat felsorolni amelyekben van fokuszálás a videó felvevés előtt és makró videókat is tud késziteni? Eddig a K750, W800, W810, K800, K810-ben volt makró videó, ennél újabb modellekre vagyok kiváncsi és az autófokuszos Nokiák videója is érdekel
-
LEFTHORSE1
őstag
Én nem mondanám hogy elavult, inkább régi és jó, föleg fényképezni meg zenét hallgatni. És ha értessz a szoftverkedéshez a kamerából nagyon jó minőséget lehet csepegtetni (lásd Pixel forumtárs). Csak egy baj van régi kamera modullal ujonnan nincs, ezért külön kell beszerezd és bele kell operálni. Zenehangzásban még egy új SE sem veri, egyáltalán... Nekem elhiheted
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
eszement24 #5442 üzenetére
Alapállapotban feloldott billentyüzárral, dugd be a fülest és utána nyomd hosszan a # gombot
-
LEFTHORSE1
őstag
Elkészült a saját mobil telefon koncepciom! Létezik külön topik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest