- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #6999 üzenetére
Sajnos sokszor ilyenek miatt elég nehéz bármiféle tanácsot adni...
Mint ahogyan a kedves topiknyitogatós fórumtársnak is, aki elhisz mindent, amit nem feltétlenül kéne. Köszi![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Olcsi
senior tag
válasz lajszer #6995 üzenetére
Szerintem ne vedd ki a kártyát, a telefonodhoz kapott cd-n lévő programmal fel tudod telepíteni pc-ről. Illetve, ha mindenáron ki szeretnéd venni, akkor dugd bele kártyaolvasóba, és másold fel rá, kártya visszadug, aztán elindítod a sis fájlt. De a jar fájlokat nem is kell telepítgetni, csak elindítod.
-
őstag
Szeretnék segítséget kérni, NAGYON FONTOS LENNE! Még fizetnék is érte
Röviden: Vettem kedden egy Sonyericsson K810i-t Eddig egy Siemens C55-öt használtam (5 évig)
A probléma: Azt szeretném megoldani, hogy a C55-ben tárolt SMS-eket (24db nagyon fontos sms) valahogy rámenteni a SIM kártyára és a K810i-ben bemásolni a telefonba úgy, hogy meg is maradjon minden dátum stb...
Ebben kérnék tőletek segítséget.
Megnéztem már a C55-ös topicokat is és kerestem egy csomót a neten, sajnos nem találtam semmit ilyesfajta témában...
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
MODERÁTOR
-
ecsetke
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy a SE W660i mekkora memóriakártyával tud még futni normális sebességel.
Főleg arra lennnék kiváncsi hogy az 1 gigással megy-e?ecsetke
Túltoltuk Béláim!
-
MODERÁTOR
-
Sipi16
őstag
válasz FehérHolló #6982 üzenetére
Egyszerűbb lenne nokia szervízbe bevinned. (Elvileg ott is megvárhatod.) A T-pontok nincsenek a toppon.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
nike_
addikt
Sziasztok!
P910i-re honnan lehet GPS szoftvert letölteni?
TomTom, Garmin tök mind1 csak működjön.
Köszi.
-
Algieba
őstag
Nokia 3200-as elsötétül, ha meg akarom nyitni a Kedvenceket. Szoftver frissítéssel javítható?
Siemens SX1 milyen kártyákat ismer fel, mert a Nokia 3650-esem MMC-jét nem hajlandó felismerni.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Ricardo
titán
Szvsz egy óra alatt megcsinálják.
-
AMD Power
titán
Milyen teló ez?
-
nygma
addikt
Szerintem egy napra minimum ott kell hagynod...
-
FehérHolló
veterán
Remélem, jár itt valaki, mert sürgős lenne a válasz.
Mobilom kamerája sokkal rosszabb képeket csinál, mint ugyanolyan típusú társai. A topicjában valószínűsítik, hogy a kamera firmjével van a probléma.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire esélyes, hogy visszaviszem oda, ahol vettem (egyik T-pont) és azonnal raknak rá jó firmet, tehát nem kell otthagynom?
Skynet is real. It's called Google.
-
vasip
tag
Ha nincs mobilnet előfizetésem akkor mennyibe kerül a netezés HSDPAn keresztül a T-mobilnál, ha lehet így egyáltalán netezni?
SE W910 (R1DA038) +1GB SanDisc M2 + HPM-70
-
Gigant12
csendes tag
válasz Viktor0610 #6972 üzenetére
NAGY kár, pedig a gyártó szerint mennie kellene a karinak. És a Kingston sem modható rossz névnek.
Nos akkor milyen legyen benne a 2 Gb-os karibol? Sandisk jó lessz??? Vagy kizárólag Nokia, mert finnyás a szerkzet kissé, akármit nem eszik meg.Köszönöm szépen a eddigi segítséget.
Gigant
-
Olcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #6974 üzenetére
Szerintem 20p a mikroban is megteszi... A hatás nem marad el!
Egyébként az erre vonatkozó hsz-eket nem lehetne megelőzni egy kiírással a fórum tetejére, vagy ilyesmi? Kicsit ezek már unalmasak...millióegyszer volt már róla szó.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Gigant12
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Nokia 3110c 2Gb Kingston MicroSD kártyával. 2 napig teljesen OK ment, most viszont mindenki idegesít a családban. Ha bekapcsolom a telcsit, akkor 3-4szer restartolja magát majd kikapcsol. 5.50-es szoft van rajta. Kártyát már próbáltam formázni windows alatt, de sajnaos a bibi másnap ugyaneképp jelentkezett. A telcsiben nem megy a formázás, mert el sem indul a drága amíg van benne memkari. Szerintetek mi a teendő? Szoftot próbáljam még1szer rárakni, vagy helyből Nokia service?Gyors helpet nagyon köszönöm,
Gigant[ Szerkesztve ]
-
sK0t
tag
Üdv.!
Egy Sony ericsson V630i-t kellene kisütnöm.
Mivel tudnám ? (Kódra gondoltam :-) )Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
Wictor
őstag
Helló! Nem tudna nekem valaki ajánlani egy olyan linket, ahonnan le lehetne tölteni működő flash témákat Sony Ericsson W580-ra, S500-ra, meg W850-re (ami rezeg, megváltoztatja a menüikonokat, meg ilyenek)? Lehet, hogy nem pont ide tartozik a kérdés...
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Keresek T-Mobil üzletben dolgozó szervizes emberkét, ha valaki ismer ilyet kérem dobjon egy privátot!"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
qdak
addikt
válasz Viktor0610 #6962 üzenetére
arra talán nem lesz szükségem köszi.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MODERÁTOR
-
mokka27
csendes tag
Segítség kellene!
Sony Ericscon F330-on hol van az üzenet számláló? -
MODERÁTOR
-
_ATi_1
senior tag
Erre esetleg valaki ?
-
qdak
addikt
menyivel tud töbet a 3G -s a 2.5G -s nél ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
nygma
addikt
válasz Nokia...... #6951 üzenetére
Az úgy szép,ahogy van...
-
Bubu79
addikt
válasz Viktor0610 #6949 üzenetére
Ok - megpróbálom, köszi
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
AMD Power
titán
válasz Nokia...... #6951 üzenetére
Virágos igen.
-
Nokia......
tag
A W660-nak feketében is virágos a kamera körül vagy sem
BakkerMan xD
-
Murderer69
őstag
nekem is volt ilyen problémám de a pannonnál és ott valami szolgáltatói hiba volt bevittem és belőték grátisz....
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
válasz Viktor0610 #6944 üzenetére
Mester!
Esetleg erre valamit?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Murderer69
őstag
jah viccesnek vicces de most komolyan hogy lehet ilyet kérdezni hogyan kell tölteni árrammal vazz szinte minden nap akad olyan ember aki ezt megkérdezi ez nem telefon függő ha meg az lenne akkor meg nyomnák mindenhól a csapból is ezt nyomnák a marketingesek hogy ez egy spéci teló ezt így meg úgy kell tölteni
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
alex89
senior tag
nem kell formázni,csak simán feltölteni teljesen, mivel ha feltöltött akkor automatikusan megáll a töltés hiába hagyod rajta x óráig...,valamint ezek után is bármilyen töltöttségi szintnél töltheted a későbbiekben
nemma: azé jó poén volt
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
MODERÁTOR
-
vasip
tag
gondoltam hogy pár vicces fiu ezt fogja mondani de a gyengébbek kedvéért leirom hogy az olyan dolgokra voltam kíváncsi mint pl hogy formázni kell vagy ilyesmi..
-
vasip
tag
a w910 akkuját hogyan célszerű tölteni?
-
ssolitude
őstag
El tudná nekem valaki mesélni, hogy egy T-Mobile Domino-val milyen lehetőségek vannak a web-et elérni, GPRS-el?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok segítséget kérni cect p168 típusú iphone klónnal kapcsolatban ? Nem találtam topicját.
A probléma az lenne, hogy amikor hívást indítok róla a következő hibaüzenet fogad:
"Check operator services!" -
Bubu79
addikt
Üdv!
A kérdésem a következő:
Adott egy T-Mobilos telefon, amire saját hálózatból megérkeznek az MMS-ek, más hálózatból ( Pannonosból próbáltam több számról, Vodafonos ismerősöm nemigen van ) nem.
Lehet ez szolgáltatói hiba? Nem jön még olyan üzenet sem, hogy az MMS letölthető erről a wap címről, bla-bla..
Vagy csak a Magyar Posta hozza a képeket Marokkón keresztül teveháton?
-
AMD Power
titán
Ilyen HD valami TV mobilos adásra van valami alkalmas telefon az országban?
-
ssolitude
őstag
Egy Siemens S55-öt mennyire bonyolult függetleníteni? (Ha kényes a téma, akkor egy modi törölje . Köszönöm.)
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
MODERÁTOR
-
Crytek
nagyúr
Az olcsogsm.hu és a ott lévő hasonló oldalakról rendelt már valaki?
Korrektek megbizhatóak? Mert most szeretnék venni új telefont!Next PC Upgrade: 2022
-
nygma
addikt
válasz Nokia...... #6925 üzenetére
Amikor hivatalosan bejelentik...
-
vasip
tag
SE W910-en az RSS ingyenes?
-
nike_
addikt
válasz Nokia...... #6925 üzenetére
Jó kérdés.
Én nem tudom.
-
Nokia......
tag
A Nokia 5800 XPress Media ,,Tube'' mikor érkezik m.o.-ra?
BakkerMan xD
-
attisx
addikt
válasz SpongyaBob #6922 üzenetére
Az archívum a Noir különböző véltozatait tartalmazza, közülük szerintem neked a Silver.nth kell. De benne van az eredeti fekete, a bronz és valami kékes árnyalatú is...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
alex89
senior tag
válasz SpongyaBob #6920 üzenetére
erre gondolsz?
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!Nekem van egy 6300-ám.Egy olyan S40-es téma után érdeklödnék amjnek az a neve hogy White. Gyakorlatilag ugyanolyan mint a Noir csak fehérben Én nem tom megszerezni ha valakinek meglenne azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
alex89
senior tag
válasz kohni92 #6915 üzenetére
Én mindenképpen a shine-t választanám(persze nem a rózsaszín változatot ), sok különbség nincs a két teló közt, a shine-nak nagyobb a kijelzője valamivel és van benne egy AF-es vakus kamera, a kidolgozást és az anyagminőséget tekintve is jobb mint a samu.
-
-
kohni92
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, szerintetek meik teló a jobb a Samsung SGH-F330, vagy az LG shine?Szeretnék egy új telefont, és nem tudok dönteni a Samsung és az LG Shine rózsaszín kiszerelése közt Lécci adjatok egy tippet, meik a jobb????
Előre is köszi -
gizda
senior tag
adott 1 T650 bekapcsoló gomb nincs neki és még csak vissza forrasztani se tudják mert foliástól letört az alaplapról a kérdésem az lenne valamilyen úton módon belehet még kapcsolni a telefont
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
MODERÁTOR
-
alex89
senior tag
válasz Nokia...... #6911 üzenetére
az A2DP azt jelenti, hogy támogatja a szereo bluetooth füleseket , tudtommal csak v2.0-ás(vagy gyorsabb ha van ) bluetooth-nál használható mert csak ott van elegendő sebesség a folyamatos lejátszáshoz gondolom..
-
Nokia......
tag
Nincs semmi baja a kártyának csak 1 napos 2 gigás kártyára amerre úgy vigyáztam és most elejtem és megijedtem. Érthető nem
De mi a különbség a v2,0 Bluetooth és az A2DP Bluetooth között? Sebbeségi különbségek vagy mi?
BakkerMan xD
-
attisx
addikt
válasz Murderer69 #6894 üzenetére
És mindez egy turmixgép márka promóciója. mindenesetre elég hatásos...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
alex89
senior tag
válasz Gigant12 #6904 üzenetére
szerintem nem érdemes pannon-nál venni mert még sajna mindig aranyáran mérik a 6233-at, kártyafüggetlenü jóval olcsóbb...
[ Szerkesztve ]
-
-
Gigant12
csendes tag
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni, hogy mely pannonos bemutatóteremben lehet még NOKIA 6233 és NOIKA 6070 - est kapni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest