- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Régebbi nokiából új 301-esbe sim áttéve.
Sajna nem írja ki minden esetben a névjegynél szereplő nevet a bejövő hívásnál.
Az ok, hogy nem mindegyik van +36-val beírva, de a régiben így is kiírta.
Miért van és mit lehet tenni, hogy ne kelljen esetleg az összes telefonszámot átszerkeszteni?
Esetleg elég lehet ha a telefonra átmásolom simről?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
mekxa
újonc
Hello segítséget szeretnék kérni.
Tárgy:
CloudFone Excite 401TV típusú mobil telefon.
Véleményeket szeretnék kérni erről a telefonról. Mivel jómagam nem sok mindent találtam.
Vagyis érdemes megvásárolni?Basic Information
Model CloudFone Excite 401TV
Band 2G: GSM 900/1800MHz
3G: WCDMA 2100MHz
Sim Card Dual SIM Card Dual Standby
Service Provide Unlocked
Style Bar
Color Black
Shell Material Plastic
System
OS Android 4.2
CPU MTK6572W, Cortex A7 dual core, 1.3GHz;
GPU: Mali-400
ROM 4GB
RAM 512MB
Screen
Display Size 4.0 Inch
Type TFT, capacitive touch screen
Resolution 800 x 480 pixels
Support Format
LED Notification No
FM Radio Yes, earphone needed
Earphone Port 3.5mm
Card Extend Support TF card up to 16GB extended
Data Transfer & Connectivity
Data transfer USB/Bluetooth
Mobile internet WAP/WiFi
General
Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 5.0MP front camera, 5.0MP back camera with
flashlight and auto focus,support panorama, smile shot
Language MAGYAR,English, Bahasa Indonesia, Espanol, Filipino, French, Portuguese,
Arabic, Japanese, Korean, Simplified/Traditional Chinese
Phonebook 500
Message SMS/MMS
Input Handwrite/Keypad
TV Yes, Analog TV
GPS Yes, built in, also support A-GPS
With EPO assistance to speed up postioning
JAVA No
WIFI Yes, 802.11 b/g/n
Bluetooth Bluetooth 2.0
Gravity Sensor Yes
Multi-Touch Yes, 2 point touch
Dimensions 124 x 65 x 10.2mm/4.9 x 2.6 x 0.4 inch
Net Weight(Including battery) 127g
Standby Time About 2~3 days
Other Feature 3G, WiFi, GPS, FM, Bluetooth, Email, Messaging,Wallpapers, Calendar,
Calculator, Clock, Camera,Play Store, Tethering & portable hotspot, etc
Package
Size 160 x 89 x 54mm/6.3 x 3.5 x 2.1 inch
Weight 400g
Accessories 1 x 1600mAh Battery
1 x USB Cable
1 x Charger -
dptrsk
addikt
Szerintem mind2 esetben a telefon zsebben vagy táskában volt.
Nem volt a kijelzőn tok.
Így mikor csörgött a barátnő zsebében a combja megnyomta a kijelzőt s gyorsüzenetet küldött(vagy táskában hozzáért valami amit érzékelt a kijelző).
megoldás: kijelzővel kifele tegye a zsebébe, a táskában tokban hordja ami eltakarja a kijelzőt. És állítsanak be jelszavas kijelzőzárat a sima húzás helyett...
Anyukád esetében is valami hasonlót tudok elképzelni. -
PG989
csendes tag
Sziasztok!
Vettem eBay-en egy mágneses tokot az LG G2 mini készülékemre.
Azt vettem észre ma, hogy akaratom ellenére bekapcsol a wifi. Okozhat ilyet egy mágneses tok? Hogyan oldhatnám meg a problémát?
Köszi
Gabi -
sgergi
veterán
válasz bandras54 #37693 üzenetére
A töltő az mA vagy A mértékegységű. Minél nagyobb rajta az érték, annál gyorsabban tudja feltölteni az adott aksit, addig a korlátig, amennyi áramot maximum felvesz töltés közben az aksi. Célszerű a legerősebbet venni, valószínű azzal lesz a leggyorsabb a töltés, ártani viszont nem tud, mert az aksi mindig annyi áramot vesz fel, amennyi még megengedett neki.
-
bandras54
aktív tag
Sziasztok! Mi a különbség az 1000-1500-2000 mAh toltofejek között. Egy 2600-as akksihoz melyik lenne a legjobb/legkimeletesebb?
-
kutga
nagyúr
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
VW
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Jelenleg mi a best buy androidos készülék,4" - 5" kijelzőméretben a hazai szolgáltatóknál kártyás csomagban vagy magyar webshoppban függetlenül?
1. 25-35ezer forintos árkategória? ~(Sony Xperia M)
2. 40-50ezer forintos árkategória? ~(LG G2 Mini)
köszönöm20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
scream
veterán
Ha van is olyan program, ami üzeneteket küld, akkor szerintem az nem a gyorsüzenetekből tenné egy "sima" számra, hanem valamilyen emeltdíjasra. Legalábbis én így gondolom. Inkább tűnik user error-nak. Esetleg kérd el 1-2 napra, cseréljetek és ha nálad is küldözgeti, akkor érdemes jobban utánaolvasni a dolgoknak.
-
TAKÍÍ
tag
Adva van egy családi X-akta. (kezdem az ilyeneket nagyon unni)
1) Nekem nincs Okostelefonom, sose volt android, így annyira nem vagyok hozzáértő.
2) Anyámnak most vettünk egy LG L70 (Kit Kat)(Neki ez a második androidos telója, de kb hülye hozzá.
3) Probléma: állítólag a telefonok magától küldözgetnek SMS eket. Állítólag anyám hívta tegnap a barátnőjét. Ő nem vette fel és két csörgés után a telefon automatikusan küldött egy üzenetet: Tárgyaláson vagyok később visszahívom" (ezt az üzenet benne van a "gyorsüzenet" listába)
Létezik olyan, hogy a telefon magától képes ilyen "gyorsüzenetet" küldeni? Mondjuk néma állapotban vagy akárhogy?
4) A vicc ezután jön ugyanis állítólag utána anyám is elküldte kétszer ezt az üzenetet vissza a barátnőjének. Szerite ezt a telefon magától csinálja....
5) Nincs valami rendes "manual" vagy help a KIT Kat hez? Ugyanis próbálom az üzenetekből megfejteni a dologot, de eléggé zavaros ott is amit látok....inkább le se írom majd talán egy következő üzenetbe.[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
És a menetét ki tudja??
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
kutga
nagyúr
Samsung Kies programmal pl.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Sztif
aktív tag
Kérdés: Samsung c3750-ről hogyan lehet lementeni a névjegyzéket számítógépre? Köszi
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
quailstorm
nagyúr
-
veterán
Lehetséges ugyanazon SIM kártyán keresztül adatot forgalmazni ( mobilnet ) és telefonálni egyidőben?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Bozek
nagyúr
Itt a következőt írják: "direkt marketing, nyaralj az ő házaikban...". Egyébként a Te linkeden is ott van a lényeg: "Név / cég: http://www.rent-holiday-homes.com/".
Az ilyen számokat általában nem lehet visszahívni, de ne aggódj, nincs vele akkora gáz, csak épp telefonálgat, mert ezért kapja a fizetését.
-
rii
nagyúr
köszönöm!
nokia e52 volt, amit hívtak, .... megpróbálom megnézni, vagy a céltopikjában majd megérdeklődni, hogy hogy kell letiltani számot!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kutga
nagyúr
Nincs a telefonon valami feketelista beállítás?
Az enyémen (C3322) alapból van, az ilyeneket egyből be is teszem, smst is le tud tiltani.
Amúgy, kérdésedre a válasz, semmit.
-
rii
nagyúr
sziasztok
0630 94-17-666
ez a szám megcsörgetett, de ahogy felvettem volna meg is szünt a vonal
google ezt találta a telefonálóról
milyen visszaélést lehet elkövetni egy hívással?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kutga
nagyúr
válasz Darth_Revan #37671 üzenetére
Úgy látom csak bolti garit vállalnak, ha bevállalod, akár jó is lehet, én csak gyárival vásárolok.
-
anonymus89
addikt
válasz Darth_Revan #37671 üzenetére
S5 mini után érdeklődtem de sajnos nem gyártói garanciát vállalnak a készülékekre, amúgy kedvesek voltak a munkatársak.
Vélemények: egyik másikOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Errol a boltrol tud valaki valamit: www.ter-ero.comMegbizhatoak vagy szurke termeket forgalmazo bolti garis sufni bolt?
-
malphitee
senior tag
Telefonon van 3 kedvenc filmem, ezt viszont le akarom jatszani a tv men ami egy lg42ln575s , smartos ha esetleg segit. Letezik olyan app amivel minosegvesztes nelkul at tudja jatszani tv re, vagy hogy lehetseges, meg nem csinaltam ilyet.
-
kutga
nagyúr
válasz meroly #37663 üzenetére
Nem nagy szám, csak épp még nem láttam ilyet. Nokia 301-re és Samu Primora is hajaz, de egyik sem, úgyhogy valami koppintás lesz, a híváskezelő egybegombokat még sehol nem láttam.
MOD
Tibii91
Pár hónapja beraktam az okostelefont a fiókba (idegesített a sok apró, de annál bosszantóbb hiba), most egy Samu C3322-t nyúzok nagy megelégedéssel.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz satz18 #37657 üzenetére
Máshol sem nagyon találni megoldást ilyen problémára sajnos.
Gondolom újraindítás, akksi ki-be megvolt, ha nincs rajta semmi nélkülözhetetlen akkor meg lehet próbálni hard resetelni vagy a szoftvert újrahúzni, ha nem mersz belevágni és garanciális, akkor szerviz, de úgy sejtem ott is ugyanezt fogják csinálni.
-
kutga
nagyúr
válasz satz18 #37655 üzenetére
Első körben próbálj meg másik routerrel másik wifire csatlakozni.
Szvsz a topikjában többet is tudnak segíteni.
-
satz18
őstag
Helló!
Feleségem lg f70-esével akadt egy kis gond. Nem tud wifire csatlakozni. Ha rá megyek valami wifire, akkor elkezd csatlakozni, utána meg kiírja, hogy mentett, védett és utána semmit nem lehet vele kezdeni. Kit Kat van a telón, jó magam meg nem vagyok nagy androidos, szóval lövésem sincs mit kéne csinálni.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
kutga
nagyúr
válasz scream #37648 üzenetére
Ezt találtam:
[HOWTO] Fixing “Insufficient storage available” errors on Android 4.2 and above
Mivel nincs most droidos telóm, nem tudom letesztelni, de nagy kárt nem okozhat.
-
scream
veterán
válasz AlyrArkhon #37644 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy az egyszavas kérdéseidből nem jöttem rá, hogy mit is szeretnél megtudni.
Ezt a pökhendi stílust meg kikérem magamnak.
-
kutga
nagyúr
válasz lowzor #37645 üzenetére
Note topikban talán könnyebben adnak választ.
Én azt mondanám elsőre, ha tudod próbáld ki másik akksival, töltőkábellel, hogy azok hibáját kizárd.
-
lowzor
veterán
Hali
Van egy Galaxy Note-om (N7000) és elkezdte azt játszani, hogy a bekapcsolást követően 10-60 másodperc után magától kikapcsol. Töltőre dugva is ugyanez a helyzet. Akksit kivéve be sem kapcsol. Mi lehet a baja?
-
scream
veterán
Köszönöm, próbálkozom.
-----
(#37639) AlyrArkhon :
Szerintem a hsz-ből kiderül, hogy egy droidos telefonról van szó, mert kétlem, hogy Play, vagy Play services lenne WP-n vagy ios-en. De amúgy egy Lenovo A800 az alany.
Alkalmazás tárolására alkalmas szabad hely biztosan van, mivel eltávolítottam több alkalmazást is, ami 10-15MB körül voltak, de ezek után nem sikerült egy 155kB-os appot felrakni...
-
kutga
nagyúr
válasz scream #37638 üzenetére
Valamelyik droidos topikban is próbáld meg, hátha tudnak választ.
Nekem még az ugrott be, hogy ha frissítetted a Play Áruházat akkor a frissítéseket is távolítsd el.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz scream #37638 üzenetére
telefon? android? ezeknek függvényében tudhatunk alternatív megoldást javasolni azon kívül, hogy szabadíts fel helyet
(a telefon meg az ő androidja kicst más, mint a win, itt hiába írja, hogy van elég hely, ha az pl a tárolón van, neki meg a telefonmemóriában kéne...)Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy mi jelenthet megoldást a Play azon hibájára, amikor azt írja ki bármilyen alkalmazás letöltésénél/frissítésénél, hogy "Nincs elég hely az eszközön", pedig biztosan van. Adatokat töröltem Play Áruháznál, Play Services-nél, eltávolítottam a Gmail-es accountot, újra hozzáadtam, de nem oldotta meg... Valakinek esetleg valamilyen ötlet?
-
BogyóBP
addikt
Köszi, átfáradtam oda )
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
kutga
nagyúr
válasz BogyóBP #37635 üzenetére
Ha droid és dual sim, akkor a topikjában érdeklődj leginkább.
Kereső, urak.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Sajnos összetört a szeretett S2 telóm. -Moderálva.- Szeretnék a közeljövőben egy új telefont venni, 2 szimkártyást szeretnék mindenképp.
Az alábbi modellek közt nézelődtem.:
akai glory r1
prestigio 5505 duo
Beex M5Ezek közt gondolkodom mivel sajnos nem értek hozzá ránézésre és tudásra ezek tűntek nekem a legjobbaknak, az akai pl különösen tetszik a bőrboritás szerü hátulja miatt, de nemtudom milyen a teljesitménye/tudása úgy minden téren egyik mobilnak sem. Ha valaki tud nekem ajánlani ezekből vagy ezeken kivül telefont, szivesen venném. Tapasztalatokat is nyugodtan írhattok
Itt az OFF-ba tett, "burkolt" hirdetés sem megengedett. Kérlek, használd a HardverApró-t.[ Módosította: #40993792 ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
uyka
tag
dbackuper , anonymus89 : Ááááááá nagyon nagyon szépen köszönöm nektek! Hogy ez nem jutott eszembe nekem meg...
A képek alapján megcsináltam: Elég az vagy a másikat is kell aktiváljam még hozzá ? Bár itthon nincs hálózat azt meg csak kint tudnám de net nélkül nem.. Szóval elég a 11 kép alapján a beállítás?https://www.facebook.com/hegyiburkolas
-
tomiet111
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémába szaladtam bele, amiben valaki biztos tud segíteni... Remélem.
Adott egy Nokia Lumia 625 telefon. Beats fejhallgatóval (nyomógomb, headset nélkül) tökéletesen működik.
Viszont, ha másik fülhallgatót dugok bele (szintén nyomógombok és headset nélkül), akkor nagyon furák a hangok, mintha víz alól jönnének.
Nem tudom mi lehet a probléma. Próbáltam egy régebbi (néhány éves, régi telefoné) Nokia füllhallgatóval is, de ezzel is rossz a hangzás.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma, illetve milyet vegyek, amelyik nagy valószínűséggel jó hozzá?
-
uyka
tag
Üdv sziasztok!
Adott egy készülék egy samsung galaxy mini ezt vásároltam itthon függetlenül, hogy kint Ausztriában tudjam használni mint Vectones telefont a héten fel lett töltve 10 euroval és aktiváltam rajtam a vectones 1 gb os internetet ami 3,90 be került de a telefon nem érzékelte az internetet.. úgy gondoltam naívan, hogy ugyan az lesz azzal is mint itt MO-n, hogy csomagkapcsolat be és kész.. De nem. Nem ad be semmit sehol.. amit tudtam megpróbáltam Mit lehet a tenni ? Magával a telefonnal lehet probléma ? ( 2.3.6 rendszer fut rajta )
Előre is köszönöm szépen a választ!
https://www.facebook.com/hegyiburkolas
-
Wyll
őstag
Na hol találtam? Na hol?
Sosem találjátok ki!
A T-mobilnak van még belőle bizony raktáron számos üzletében. Szinte ugyanazon az áron, mint a GSM boltokban is. Jól meg is rendeltem, mától azonnal átvehető!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a mostani hétvégéig venni egy Alcatel OT 2001x -et.
Nem mai darab teló már, legtöbb helyen nincs raktáron. Tippek, hogy hol található ilyen telefon? Jó eséllyel még ma meg kéne tudnom venni, de ha valaki tud olyan boltot, ami szombaton reggel nyitva lesz, nekem az is jó
Jöhet a tipp-áradat[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
meroly
veterán
válasz -=Vacsek=- #37623 üzenetére
Akkor szokott előfordulni ha kétszer vannak a névjegyek. Vagy ha nem az a memória használt amiben a névjegyek vannak.
Impossible is nothing
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. mamám sikeresen elállította a 3310 classic telóját úgy hogy ha hívják nem irja ki a nevet csak a számot. 20percig nyomkodtam hol az istenbe állította át ezt így de nem találtam. gyári beállítások visszaállításánál meg vmi kódot kér ami nem a pin. vmi ötlet?
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám a telefonommal, hogy gyakran nem ismeri fel a gépem a telefont, ha bedugom a kábelt. Van mikor nagyon lassan olvassa be van mikor zene kép másolásnál leáll. Kábel egyszer ki lett cserélve, de nem oldotta meg a problémát. Pendrive-al nincsenek ilyen problémák. Lehet a telóm szarakszik?
-
krups8
tag
Sziasztok!
6300-ás Nokiánál az e-mail küldést nem tudom beállítani. "A hálózat nem érhető el. Ellenőrizze a csatlakozási beállításokat."
Na most egy gmail-es fiókkal szeretnék a telóról elküldeni egy képet, hogy meglegyen gépen, mert nincs adatkábelem. Mik a pontos paraméterek tudja valaki?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz tomek017 #37615 üzenetére
Nézz szét a Defy + fórumában.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
válasz HawerKing #37612 üzenetére
Megoldható, 3-4 ezer forintos kütyü kell hozzá: pl. egy ilyen. Játékhoz viszont nem jó, sok a késés...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tomek017
tag
Halihó!
Segítségre lenne szükségem.
Adott egy Motorola Defy +. Szoftverfrissítés után nem kapcsol be. USB-n keresztül fehéren világít az állapotjelző led, semmi más. RSD nem látja win7 alatt, egyedül a Motorola Device driver ismeri fel.Elképzelhető, hogy végleg megadta magát?
Köszi,
Üdv"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
Gyula88
tag
Hello,
Tudna nekem segiteni valaki? Egy olcso telefon (nem okos ) kellene anyamnak de vmi egyszeru ami fontos lenne, hogy legyen ertheto a hang ha lehet minnel hangosabb s az akku birja azert egy par napig...
Elore is koszonom ha van vkinek vmi otlete.A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, lenne egy kerdesem hatha valaki tud valaszolni.
Adott egy LG smart tv s egy Nexus 5 telefon, hogyan lehet azt megoldani , hogy vezetek nelkul atjatszam a tartalmakat a telefonrol a tv re? Nemigazan ertek hozza, ezt nem DLNA atvitelnek hivjak? Foleg jatekot szeretnek atjatszani ha lehet. Pl elinditom a jatekot a telomon s azt mutassa a tvmen is... Megoldhato ez valahogyan??▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
csixy
addikt
Segítségre lenne szükségem!
A feleségem megőrjít. A régi nokia telóján maradt 600 darab beérkezett SMS-ét kellene valahogy átszerkeszteni az újonnan kapott egyszerű nem okos samsung telójára, ( ja persze az archiváltakat is) , vagy a SIM kártyájára.
Az .nbu fájl már megvan.
Van erre gyógyír?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Taru
tag
Sziasztok!
Tegnap apukám Motorola V3-sa "lemerült" (egyikünk se emlékszik úgy, hogy tölteni kellett volna, de amikor némítottam volna este akkor ki volt kapcsolva, töltőre rakva azt mutatta totál lemerült és tölt). Ma reggel bekapcsolás után már nem lehet megnézni az smseket. Ha meg akarja nyitni a postaládát: fekete képernyő>fehér képernyő>hiba jelző hang>asztal fehér képernyővel>rendes asztal (háttérképpel). Ezt az én SIM-emmel is így csinálja, illetve észrevettem, hogy belassult bekapcsoláskor, lassan érzékeli a számokat amikor beütöm a pint (van, hogy az utolsó számot nem) és lassan érzékeli az OK-t is. Ezt mi okozhatja illetve mennyire esélyes, hogy szervíz javítja (érdemes egyálltalán)?
Válaszokat előre is köszönöm!
Taru
-
hege01
tag
Sziasztok,
Van egy Nokia 2330 C2 készülékem, amit már nem használok és odaajándékoznám valakinek. Viszont nincs benne magyar menü, bele tudom varázsolni valahogy extra költség nélkül?
Köszi
-
kutga
nagyúr
válasz BLUE TORNADO #37602 üzenetére
Vagy birodalmi lépegetőt. De az talán nagy kérés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning