- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz Roxxass #12798 üzenetére
Mivel nem írtad az üzleti felhasználás kapcsán a mailezést, így szinte bármelyik SE megfelel a kritériumoknak. ( Jó üzemidő, Megbízható működés) nem tudom milyen értékben gondolkodsz.
Az Iphone egy remek készülék, de nekem a hozzá tartozó korlátok azok amik ellenszenvessé teszik.
-
Roxxass
csendes tag
Iphone-ről esetleg vélemény?
-
Ricardo
titán
válasz Roxxass #12796 üzenetére
Igazából hogy mennyire viseli meg a szoftvert az ilyen szintű használat az csak akkor derül ki ha benne van az ember. előre szerintem senki nem tudja garantálni hogy egy adott készülék tuti nem dobja be a kulcsot. Ha ilyen előfordul, akkor egy sima szoft frissítés segít. Én maradnék az SE vonalon, vagy kipróbálnék egy E szériás Nokiát.
-
Roxxass
csendes tag
Üdv!
Nem hozzáértőként tenném fel a kérdést. Sokféle telefonkészülékem (Sony ericssonok főképp) volt már az elmúlt időkben, ezeket üzleti célokra használom, tehát a naopi több száz hívás, és SMS simán átfut rajta. Viszont sokszor pár hónap után ezt az iramot nem bírja, és egyre hibásabban működnek, megszakítja a hívást magától, térerőt néha alig talál (vodafone-os). A kérdésem az lenne, hogy tudtok e olyan megbízható, és stabil készüléket ajánlani, amit nem kell pár hónap (2-3) használat után diszkontálni, s bírja a gyűrődést?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
flurider
aktív tag
válasz Viperator #12792 üzenetére
Hi!
A HS-47 ezekhez jó:
* NOKIA 1200
* NOKIA 1208
* NOKIA 1650
* NOKIA 1661
* NOKIA 1680 classic
* NOKIA 2330 classic
* NOKIA 2600 Classic
* NOKIA 2630
* NOKIA 2680 slide
* NOKIA 2760
* NOKIA 3109 Classic
* NOKIA 3110 Classic (2007)
* NOKIA 3120 classic
* NOKIA 3500 Classic
* NOKIA 3600 slide
* NOKIA 3610 fold
* NOKIA 3720 Classic
* NOKIA 5000
* NOKIA 5030 XpressRadio
* NOKIA 5200
* NOKIA 5300
* NOKIA 5320
* NOKIA 5610
* NOKIA 5700
* NOKIA 5800
* NOKIA 6110 Navigator (2007)
* NOKIA 6120 Classic
* NOKIA 6121 Classic
* NOKIA 6124 Classic
* NOKIA 6210 Navigator
* NOKIA 6212 classic
* NOKIA 6220 classic
* NOKIA 6267
* NOKIA 6290
* NOKIA 6300
* NOKIA 6300i
* NOKIA 6301
* NOKIA 6500 Slide
* NOKIA 6555
* NOKIA 6650 T-Mobile
* NOKIA 7100 Supernova
* NOKIA 7310 Supernova
* NOKIA 7390
* NOKIA 7500 Prism
* NOKIA 7510 Supernova
* NOKIA 7610 Supernova
* NOKIA E51
* NOKIA E66
* NOKIA E71
* NOKIA E75
* NOKIA E90
* NOKIA N79
* NOKIA N81 8GB
* NOKIA N82
* NOKIA N85
* NOKIA N96A 6500classichoz nem!
Próbáld inkább a HS-82-t, vagy a HS-44-et.Csillagkörü Litér
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Adott: Nokia 6500 Classic
Valakinek megy vezetékes headsettel a telefonálás? (HS-47, AD-55 audió átalakítóval) - telefonálni, zenét hallgatni - semmi hang nem jött....
Mi lehet ennek az oka?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
flurider
aktív tag
válasz Spancer RE #12783 üzenetére
jode mitmond a driverrel?
vagy mitmond nemlehet felismernivagy mit?Csillagkörü Litér
-
flurider
aktív tag
Hi !
A kártyafüggetlenre vanmikor megadják a gyári garanciát, ami a nokiánál és az ericssonnál 2év, ezt itthon szeretik lecsökkenteni egy évre.
Bár amiket mi árulunk kártyafüggetleneket, azokközött úgyvan, hogy a magyar importörön keresztül kapottakra ált 2év, az ázsiai, megaz eu államaiból jövőkre pedig 1év gar van.(lábjegyzet: nemtom beollózni a képet, régen láttam egy nemtom tv vagy akármi hátoldalán ott volt több nyelvenhogy:
2year guarantee, 2 jahre Garantie, ........ magyarulmeghogy: 1 év garancia )
Hát erről ennyitCsillagkörü Litér
-
flurider
aktív tag
Hi !
Egy olyan telefont keresek, ami úgy tud hívás közben hangrot rögzíteni, hogy közben ezt a másik fél nem hallja. Általában a kezdésnél csippan, majd néhány modellnél 30 másodpercenként szintén.. ;< Gondolom inkább a régi modellek között kéne keresgélnem.Tud valaki ilyet?
Kösz előre is
Csillagkörü Litér
-
Olcsi
senior tag
válasz AMDKiller567 #12785 üzenetére
Igazából semmi különbség nincs köztük. A szolgáltatós készülékekben fellelhetők szolgáltatós ikonok és menüpontok, a függetlenben nem. Inkább csak jobban jársz vele. Nem kell ódzkodnod tőle
-
AMDKiller567
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne! Egy telefont kinéztem magamnak,de jelenleg a t-mobilnál nincs raktáron és nem is tudják megmondani,hogy mikor lesz
Az lenne a kérdésem,hogy egy t-mobilos nokia e75 és egy kártyafüggetlen (e-digital-on kapható) között mi a különbség,vagyis a függetlenségen kívül. Mindig is szkeptikus voltam a független telefonokkal kapcsolatosan ezért vásároltam a szolgáltatómnál,de most lehet rákényszerülök. Légyszi segítsetek! -
rep3at
őstag
válasz Spancer RE #12783 üzenetére
Ha valaki tudja honnan tudom letölteni a legfrissebb gyári szoftvert Motorola V8hoz és egy hozzávaló frissítőprogramot, kérem segítsen! Jelenleg egy nemgyári szoftver van rajta, ki szeretném próbálni az eredetit is!
Előre is köszönöm mindenkinek! (Kérlek privátban)
Forward thinking. كرر
-
Spancer RE
aktív tag
Hello!
Az lenne a problémám, hogy SE k510i-t ha rádugom a gépre (Win 7), nem akarja felismerni. Nézelődtem a SE honlapon, de semmi értelmeset nem találtam. Tud erre vki vmi megoldást?
A választ előre is köszönöm! -
Wictor
őstag
válasz kaller1 #12780 üzenetére
De a Viewty-ban lévő vaku viszont semmit sem ér, mert ami 2 méteren belül van azt túlexponálja (majdnem az egész kép fehér lesz), míg 2 méteren túl meg alulexponálja.
Egyébként rengeteg olyan teló van, ami led-es, és nem folyamatosan világít, hanem csak 1-et, vagy 2-t villan. Én úgy vettem észre, hogy sötétben, emberek fotózására a led-es vaku jobb, mint a xenon. (Igaz a ledes vaku mindenkit bevakít, de akkor is jobb valmivel. Szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
Gambi
csendes tag
Helló!
Azt szeretném megtudni,hogy nokia 6300i-ből lehet klónt kapni?És ha igen akkor,hogy tudom kideriteni,hogy eredeti e?"Mindig megújítom magam,bennem napenergia van!"
-
VigO
tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Érintőképernyős telóval szeretnék fotózni sötétben embereket közelről. Max 2 m. Általában a ledes, nem xenonos mobilok (amiket én kipróbáltam) nem villannak, hanem hosszabb ideig világítanak. Ezzel az a gond, hogy mindenki eltakarja a szemét, elfordul, vagy minimum hunyorog. Xenonos érintős mobilt csak kettőt ismerek, LG KC910 (állítólag gyenge a xenon-ja vagy alulexponál) és Samsung M8910 (ami egyelőre elég borsos árú, de megfelelőnek tűnik). Szóval a kérdés, hogy ismertek-e ezeken kívül xenon-os érintős készüléket, és hogy létezik-e olyan led-es készülék, ami csak villan és nem világít? (Sajnos tesztekben ez nincs benne.)Előre is kössz,
bocs, ha már volt ez téma.VigO
-
Olcsi
senior tag
Ha t-mobile-os vagyok, és be szeretném álítani az email kliens úgy, hogy kifelé is tudjak emailt küldeni, akkor csak a t-mobile smtp szerverével tudom ezt megtenni, vagy van más megoldás is?
-
canniball
nagyúr
Úgy látom a k750 topik eléggé be van lassulva, feldobnám hát itt is a kérdésem.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy ha én vennék most németországban egy német nyelvű telót (Nokia 5530 vagy mi az 5800 kistesója; vagy egy iPhone-t, akkor arra később Magyarországon tudnék én legálisan magyar nyelvű szoftvert varázsolni?
Előre is köszi!
(= Zala =)
-
MODERÁTOR
-
rep3at
őstag
válasz meroly #12766 üzenetére
Egy mobilport.hu-n fent lévő tesztben (konkrétan a ZN5 tesztjében) azt írták, hogy a JUIX platformra lehet Linuxos programokat telepíteni. Szerintetek van a kijelentésnek igazságtartalma? Nem lenne egy rossz dolog. Ha igaz az állítás, esetleg tud valaki valamilyen oldalt, ahonnan tudok is leszedni ilyeneket?
Már kaptam V8-szétszedéses videót, ha valaki tud összerakásosat is mutatni, megköszönném. Megjött ugyanis az új ház, csak a felszerelésre vár, de nem tudom hogy kell összerakni, és így azért eléggé merész dolog lenne nekiállni. Képek is jók vagy leírás, csak legyen. Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
-
meroly
veterán
-
MODERÁTOR
-
meroly
veterán
válasz Viktor0610 #12763 üzenetére
A két kábel tök ugyan az, amit belinkeltetek.
Impossible is nothing
-
-
ToBeY
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
rep3at
őstag
Szerintem a legegyszerűbb egy közelben lévő használttelefonos / bizományos bolt felkeresése, én ott szoktam ilyet szerezni, nem vacakolok rendeléssel. Általában 500-1000 Ft körül van az ár ilyen helyeken, de lehet, hogy megvan 1500 is
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
-
ToBeY
nagyúr
Hol és mennyiért lehetne venni Nokia 6300-hoz adatkábelt olcsóé?
-
benvolio
őstag
Pár kérdés Samsung B2700-ról: a szeblámpa funkció a telefon kikapcsolt állapotában is müködik? ébreszt kikapcsolt állapotban? a beállított ébresztési időt látni az alapkijelzőjén /bekapcsolva/? Előre is köszi! /hátha itt már kapok választ /
-
Winner_hun
titán
Ha a telefon kijelzőjén a csatlakoztassa újra a töltőt szöveg olvasható akkor a töltővel van a gond? Semmi mozgás, egy idő után kiírja, de rendszertelenül és csak autós töltőnél (a hálózati bekrepált, amíg nincs másik valahogy nem ártana feltölteni..)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Atombalu
senior tag
Sziasztok !
Akárhogy keresem nem találom!
Hogy tudok hívást tiltani Nokia N82-n ? Emlékszem, hogy volt pedig ilyen funkció, ami azt eredményezte, hogy a letiltott hvásait nem jelezte, azaz némította.
Köszi
B.iPhone 5
-
-
atti1848
senior tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem!
Van egy Nokia 2630 telom és akarnék venni hozzá egy bluetooth headset-t csak nemtom,hogy a Nokia BH- 104 bluetooth headset jó lenne-e hozzá vagy minden headset bluetooth-s minden Nokiához jó amelyikben van bluetooth?Válaszotokat előre is köszönöm!
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
sto1911
veterán
Hello!
Van egy 2 honapos gyari fuggetlen Samu E250i, pannonos simmel, amit neha vagy fel lehet hivni, vagy nem, ill. az sms-ek sem erkeznek meg mindig. Este megtakaritom a SIM-et, hatha van hozza koze.
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
milyen a minősége a Sony Ericsson W395 csúsztatható részének? nem lötyög ? esetleg valami rossz tulajdonsága van ? előre is köszi a választ -
@tco@
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes problémám van, hátha ismeri valaki.
Lg arenat akartam géphez csatlakoztatni, gyári usb flash(?) driver és kábel, ezek megvannak. meg is van, de az istenért nem akarja felismerni a gép, látni látja néha, de mindig eltűnik restart után kicsivel. A leírás szerint az eszközkezelőben kell ügyeskedni, csakhogy olyanom nekem nincs jelenleg, hibaüzenettel dob vissza
Ezért kéne egy alternatv módszer ha van. A gép xp sp3 english, ez biztos számít.
A telefon látja mi van (mass storage mód).
Mellesleg ha usb-re van dugva, akkor ki lehet kapcsolni valahogy azt hogy töltse közben? Szerviz menüben nem találtam, de az SE g502-nél volt ilyen lehetőség. -
Bocaa
senior tag
Senki nemtud 3g-s kamot használó progit ami msn-t is használná tehát webcamozni tudnék mobilon
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
tothm
őstag
Nokia E51-em van, hogyan tudom megoldani, hogy a citromailos mailjaimat, tudjam kliensel olvassni. Van olyan ami olvassa? Köszi!
-
válasz Sztbeni #12734 üzenetére
Azért a listát elnézve nem triviális, melyik nem Vodás ezek közül
“All nothings are not equal.”
-
Sztbeni
őstag
del
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sztbeni
őstag
A Nokia E50-re és az E51-re mennyit késtek a Vodás szoftverek?
[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
válasz meroly #12732 üzenetére
Igen-igen, de maga a test és a soft ugyanaz, sztem nincs külön soft 6233 és 6234-re. Vagy lehet rosszul tudom. Most már mindegy..
Sztbeni: Lényegében azért akartam, mert lejár a gari, mondom ingyen elvégzik nekem, amit én itthon megcsinálnék 1500ft-os kábellel, de úgy látom nem úszom meg a kábelt[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Ja igazad lehet, mert az itthoni sw frissítés nem törölt le semmit a telefonról, a gyári meg igen.
Olyan mintha egy futó windows-on indítanék telepítést, felrakja ugyan, de marad minden beállítás. A partíció törléses meg ugye töröl mindent.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Be lehet menni a nokia szervízbe ingyenes sw frissítésre ha épp napokban lesz 2 éves a teló? És ha igen, milyen papirok kellenek hozzá, köszi.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
Be lehet állítani valahol hogy névjegyek ne a keresznévvel kezdődjenek?
Samsung sgh-l700 -
andreos
csendes tag
Mobilvásárlás előtt állok tudnátok-e segíteni,Nokia 6710 Navigátor,vagy E52,E66,esetleg 5630-as merült fel bennem,fontos a Wifi ,a nagyobb képernyő,(a GPS se lenne rossz,de éppen kihagyható)és hogy jól látható legyen,szemüveges vagyok,ti mit javasolnátok?
Tudja-e valakii hogy az E52-ben van-e úgynevezett zoomoló csík ami érintésérzékeny vagy valami hasonló (mint a 6710-ben),ha valamit ki akarunk nagyítani akár netről,vagy GPS ről,esetleg más hasonló valami megoldás?
Valamint az E52 tesztnél keveset lehet olvasni nagyon a GPS-ről vagy tudásában messze elmarad A 6710-től ?Köszönöm,ha válaszoltok.
-
skrabi
senior tag
sztem webcamos nemigen lesz, de az ebuddy messengert letöltheted, megbízható, jól működik!! innen tudod elérni, itt választhatsz letöltöd, vagy online msnezel!
(szerk: helyesírási hibák)
[ Szerkesztve ]
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
Bocaa
senior tag
Van olyan progi symbianhoz ami az msn-t használja és webcamot tud?
wi-fi n netezek am ha ez számít"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
PiciKenny
senior tag
válasz Coyote2000 #12714 üzenetére
igen utána már rájöttem hogy elírtam , mivel ez "nagy beruházás" megkérdem itt az okosokat (sajna a d900im most ment tönkre -.- grrrrrrr )
-
Coyote2000
őstag
válasz PiciKenny #12713 üzenetére
gondolom kesobb is 6300-ra gondolsz
az igenyeid alapjan 5310-re voksolok
Bar a 6300 kivalo telefon, nagy kedvencem volt, a hetkoznapokban, telefonkent verhetetlen -> viszont ugyanezeket az 5310 is tudja, plusz tele van multimedias extrakkal, ami neked kell. En sosem vettem volna 5310et helyette, mert az elegancia fontosabb, multimediahoz meg okostelefont javaslok alapbol. Dehat nem vagyunk egyformak -
PiciKenny
senior tag
Sziasztok, érdekelne hogy ti mit mondtok hogy melyiket vásároljam 2-3 héten belül ( esetleg ha van másik mobil erre a célra, vagy lesz valamikor olcsóbban)
nokia 5310 vs 6300ezt a két telefont néztem ki.
igények:
- java alkalmazások teljes körű megnyitása ink. játékok (blt.n küldés s fogadás egyszerű telepítés, esetleg pcről gyors feltelepítés.
- képek gyors megnyitása, zoomolása, (d900in nagyon lassan nyitotta meg, no zoom)
- viszonylag jó minőségű zene lejátszás ( 3,5 jack ) esetleg a 2,5mm (6300-n csak ez fog vissza)
- 3gp filmek (pl alien3dvdrip.3gp) lejátszása, persze teljes képernyőn, gyors tekeréssel (d900in másodpercenkénti idegesítő volt ) ha lehet 30fpsel. 176x-os felbontáson, (áttudom konvertálni no para)
- Mikro SD !
- jó anyaghasználat ( pl 6300 )
- semmilyen esetben sem Samsung! ( hogy miért az az én dolgom )
Ez 33k ig lenne jó. ha beleférne. Kérdés a következő melyik telefont ajánljátok 6600 (csak a 2,5mm jack zavar..de tökéletes lenne ) vagy az 5310est..valamiért ehhez húz a szívem több okból is..2gb karit adnak hozzá, 3,5 jack
amiért a 6600fele pedig fém ház, java küldés fogadás blt.-n, PH testben nem kicsit dicsérik ( 3g nem kell, így nem igényem ) bár érdekelne hogy hogy szól fülesen a 6600 bár 5310esen is sennheiser fülessel használnám.
huh kicsit hosszú lett
Előre is nagyon köszi a választ -
Sztbeni
őstag
válasz Coyote2000 #12711 üzenetére
Nekem még nem S60-as telóm van. Eldöntöttem, ha lesz, akkor csak gari lejátat után trükközök
-
Sztbeni
őstag
válasz Coyote2000 #12708 üzenetére
NSS-el lehet megváltoztatni.
-
-
Coyote2000
őstag
válasz Sztbeni #12707 üzenetére
azt hogyan valtoztatod meg?
Sztem butasagra keszulsz, sokkal egyszerubben is megoldhato. Az E71-emen legujabb fuggetlen szoftver van, igy csinaltam: bementem a tremobilhoz, mindenfele mondvacsinalt uruggyel, hogy fagy a telcsi (neha), illetve voltak buta bugok, amit mind felsoroltam. Elmondtam, hogy ezeket a hibakat a Nokia mar javitotta, es kijott az uj szoftver, ezert kertem oket, hogy tegyek ra a fuggetlen E71 szoftveret, hogy tudjam frissiteni.
Szerviz valasza: ok elkuldik a Nokianak, 5 nap mulva megerkezik a telefon. Ha szerencsenk van, akkor a Nokia felteszi ra a fuggetlen szoftvert, ha nincs, akkor nem, joga van megtagadni.*
Szerencsem volt, 5 nap mulva megkaptam a fuggetlen szoftverrel *** a Nokia erdeke az lenne, hogy vedd meg jo dragan a telcsijet fuggetlenul, vagy ha szolgaltatonal veszed, akkor a szolgaltato fizessen neki azert, hogy a frissitett szoftvert is testreszabja - emiatt ertheto, ha neha visszautasitja a frissitest;
** a szolgaltato erdeke a testreszabott belso, de ha fogyasztovedelemrol es vevoi elegedettsegrol van szo, akkor ok is inkabb engedekenyek - ugyanez motivalja a Nokiat is, hiszen ha tomegesen szopatnak a vevoket, akkor tobben elpartolnanak a gyartotol es a szolgaltatotol egyarant. -
Sztbeni
őstag
Ha S60-as mobilon megváltoztatom a product kódot, és frissítés után visszarakom eredetire, akkor is ugrik a gari? Hagy valami nyomot?
-
meroly
veterán
válasz Coyote2000 #12704 üzenetére
Ja él, asszem az egyik internet alapú (ez a +36) a másik meg "hagyományos".
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Viktor0610 #12703 üzenetére
Igenis, értettem, vigyázz, pihenj!
Egyébként jogos. A kérdést csak azért tettem fel, hátha valami beállítás probléma lehet. Amúgy a telefont csak másodiknak használom, ha főtelefon lenne tuti átírnám.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Impossible is nothing
-
Coyote2000
őstag
válasz Viktor0610 #12703 üzenetére
megertem a masik felet is, mert nalam is 600 telszam van, amibol max 150 kezdodik +36 formatumban, meg persze a kulfoldiek...
erre javaslom a korabbi hozzaszolasomat az exceles megoldassal
Amugy a 0036 formatum jatszik még?
-
MODERÁTOR
válasz meroly #12701 üzenetére
Nem sértetted meg a pici lelkem, csak nem szeretem, mikor valaki képtelen egy apróságot megtenni azért, hogy zökkenőmentesebb legyen egy telefon használata...
Azért kellene neked átírni a számokat, mert egyrészt a telefon ilyen, tehát, ha nem teszed meg, a probléma továbbra is fennáll, másrészt a telefon nem képes átírni a számokat, tehát megint te leszel az egyedüli, aki átírhatja a számokat...
Befejeztem...
Xiaomi 13T
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz Viktor0610 #12698 üzenetére
Hú most megsértettem valaki pici lelkét
(ha így volt ,bocs)De komolyan, szégyen, hogy a Nokia kiad ilyen telefont, ami még ezt sem tudja. Mert ok, hogy nincs benne fényképező, vaku, meg S60, színes kijelző, tehát ez CSAK TELEFON, de hogy ezt se tudja.
Már miért irogatnám én át a számokat? A telefon van értem, nem én a telefonér....
Nemhiába nem teszteltétek....
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest