Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
milyen a minősége a Sony Ericsson W395 csúsztatható részének? nem lötyög ? esetleg valami rossz tulajdonsága van ? előre is köszi a választ -
PiciKenny
senior tag
válasz Coyote2000 #12714 üzenetére
igen utána már rájöttem hogy elírtam , mivel ez "nagy beruházás" megkérdem itt az okosokat (sajna a d900im most ment tönkre -.- grrrrrrr )
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok, érdekelne hogy ti mit mondtok hogy melyiket vásároljam 2-3 héten belül ( esetleg ha van másik mobil erre a célra, vagy lesz valamikor olcsóbban)
nokia 5310 vs 6300ezt a két telefont néztem ki.
igények:
- java alkalmazások teljes körű megnyitása ink. játékok (blt.n küldés s fogadás egyszerű telepítés, esetleg pcről gyors feltelepítés.
- képek gyors megnyitása, zoomolása, (d900in nagyon lassan nyitotta meg, no zoom)
- viszonylag jó minőségű zene lejátszás ( 3,5 jack ) esetleg a 2,5mm (6300-n csak ez fog vissza)
- 3gp filmek (pl alien3dvdrip.3gp) lejátszása, persze teljes képernyőn, gyors tekeréssel (d900in másodpercenkénti idegesítő volt ) ha lehet 30fpsel. 176x-os felbontáson, (áttudom konvertálni no para)
- Mikro SD !
- jó anyaghasználat ( pl 6300 )
- semmilyen esetben sem Samsung! ( hogy miért az az én dolgom )
Ez 33k ig lenne jó. ha beleférne. Kérdés a következő melyik telefont ajánljátok 6600 (csak a 2,5mm jack zavar..de tökéletes lenne ) vagy az 5310est..valamiért ehhez húz a szívem több okból is..2gb karit adnak hozzá, 3,5 jack
amiért a 6600fele pedig fém ház, java küldés fogadás blt.-n, PH testben nem kicsit dicsérik ( 3g nem kell, így nem igényem ) bár érdekelne hogy hogy szól fülesen a 6600 bár 5310esen is sennheiser fülessel használnám.
huh kicsit hosszú lett
Előre is nagyon köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest