Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
milyen a minősége a Sony Ericsson W395 csúsztatható részének? nem lötyög ? esetleg valami rossz tulajdonsága van ?előre is köszi a választ
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Coyote2000 #12714 üzenetére
igen utána már rájöttem hogy elírtam
, mivel ez "nagy beruházás"
megkérdem itt az okosokat
(sajna a d900im most ment tönkre -.- grrrrrrr )
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok, érdekelne hogy ti mit mondtok hogy melyiket vásároljam 2-3 héten belül ( esetleg ha van másik mobil erre a célra, vagy lesz valamikor olcsóbban)
nokia 5310 vs 6300ezt a két telefont néztem ki.
igények:
- java alkalmazások teljes körű megnyitásaink. játékok (blt.n küldés s fogadás egyszerű telepítés, esetleg pcről gyors feltelepítés.
- képek gyors megnyitása, zoomolása, (d900in nagyon lassan nyitotta meg, no zoom)
- viszonylag jó minőségű zene lejátszás ( 3,5 jack ) esetleg a 2,5mm (6300-n csak ez fog vissza)
- 3gp filmek (pl alien3dvdrip.3gp) lejátszása, persze teljes képernyőn, gyors tekeréssel (d900in másodpercenkénti idegesítő volt) ha lehet 30fpsel. 176x-os felbontáson, (áttudom konvertálni no para)
- Mikro SD !
- jó anyaghasználat ( pl 6300)
- semmilyen esetben sem Samsung!( hogy miért az az én dolgom )
Ez 33k ig lenne jó. ha beleférne. Kérdés a következőmelyik telefont ajánljátok 6600 (csak a 2,5mm jack zavar..de tökéletes lenne
) vagy az 5310est..valamiért ehhez húz a szívem több okból is..2gb karit adnak hozzá, 3,5 jack
amiért a 6600fele pedig fém ház, java küldés fogadás blt.-n, PH testben nem kicsit dicsérik( 3g nem kell, így nem igényem
) bár érdekelne hogy hogy szól fülesen a 6600
bár 5310esen is sennheiser fülessel használnám.
huh kicsit hosszú lett
Előre is nagyon köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest