- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
primo18
csendes tag
valakinek vmi tippje h hogyan tudnám kitörölni a netes elözményeket e61-röl?hiába cache ürités,cookiek törölve ugyanugy megmaradnak.van vmi progi ami letöröl minden szart a telóról?v olyan amivel betudok menni a telo rejtett mappáiba is és onnan kitörölni?pls fontos lenne...
-
pee13
senior tag
válasz stormbreaker #13569 üzenetére
Tudsz mutatni egy hirdetést, hogy hol vannak ezek a tuti eredeti akksik olcsón? Nokia boltban én 8400-ért láttam bl-5c-t, hát majdnem a fele a telefon értékének..
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
addikt
válasz keratom #13592 üzenetére
Cső keratom! A V630 telefonkönyvéről készíts egy biztonsági mentést (Bakup.vcf) a memória kártyára. Telefonkönyv: -lehetőség-egyebek-speciális-bizt.mentés kártyára. Ezt a vcf fájlt a memóriakártyán a system nevű mappában a PIM almappában fogod megtalálni. PC-vel átmásolod a W302-as memóriakártya hasonló szerkezetű könyvtárban. Beteszed a karit a telóba és a telefonkönyv funkcióban van olyan megoldás, hogy visszaállítás m.kártyáról. Ha van igazság, akkor beolvassa a telefonszámokat a készülék. Én így szoktam csinálni a Sony Ericsson telefonjaimmal, nálam eddig működött a dolog, egyébként a m.kártya system mappában lehet megtalálni az SMS, MMS, emaileket is, ha oda vannak irányítva.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Van egy telóm(LG Shine T-mobile-os) a barátunknak tönkrement a telefonja és odaadtuk neki és én vettem egy másikat,ő Pannonos szóval ki kellett kódoltatni,1 év használat után visszaadta mert vett egy másikat és ugye még mindig független.Én már legalább 5 éve T-mobile-os vagyok és most is az vagyok és az is leszek egy ideig.De a telefonnak most jönnek ki a bajai és ugye elméletileg a függetlenítés gari vesztéssel jár!De ha a szervizelésnél szépen elsunnyogom és nem mondom hogy kártyafüggetlen akkor szerintetek észreveszik??Szóljatok ha érthetetlen!
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha külföldről veszek mobilt (Nokia) akkor arra itthon tudnak nekem magyar nyelvet rakni, és tudom minden gond nélkül használni az itthoni hálózaton? USA-ban láttam jó áron, és van egy ismerősöm, aki megy ki...
Köszi: Gábor
-
keratom
tag
Halihó mindenki!
Létezik, hogy a sanyieriksszon w302- re nem lehet átküldeni a teljes telefonkönyvemet?
Szépen átküldi a wholephonebook.vcf file-t a v630-ról a w302-re, de csak az első telefonszám látható a telefonkönyvben.
Lehetséges, hogy nem támogatja a teljes telefonkönyv átküldését?
Ezek visszafelé fejlődnek? Ez azért annyira nem belépőszintű telefon, hogy egy ilyen kényelmi funkciót ne tudjon. -
zoltanz
nagyúr
Van valamilyen telefon amire van szövegszerkesztő magyar szinoníma szótárral? Köszi.
-
pee13
senior tag
Egy mobilboltban, amiben megbízok, azt mondta az eladó, hogy nem meri biztosra mondani,d e szerinte hamis.. Elvittem nokia boltba, ugyanez a műsor, megmondtam hol vettem, azonnal rávágta, hogy hamis.. Az üzletben meg számla híján elhajtottak, de utána fogok nézni..
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
eziskamu
addikt
válasz stormbreaker #13587 üzenetére
Csak az a baj. hogy nkem olyan kell ami már tükröződik, annyira sima és fémszínű. Vagy esetleg a folyékony ezüst amit nyáklapok javításánál használnak, ide is jó lenne?
-
eziskamu
addikt
Megint egy értelmes kérdéssel szaporítom a hsz-eim számát és tarkítom ezt a Topic-ot.
Lehet kapni olyan festéket amivel a mobilok és az mp3 lejátszók fémszínű műanyag gombjairól (főleg a szélükről) lepattogzott (vastag) festékréteget lehet javítani?
Új gombsor nem jöhet számításba, mert nincs.
Olyan kellene (vagy hasonló, mert a Nokia ugyse adna kis flakonban nekem, a másik cég meg már nem is létezik ) , mint ami pl a Nokia N70-es joypadjának (menüvezérlő gombjának vagy mi a neve) a szélein is van.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Mulderpapa #13583 üzenetére
A ragasztáson is látszik, hogy eredeti-e. Meg az eredetin van hologramm (az újabbakon). De itt lehet ellenőrizni az eredetiséget.
Impossible is nothing
-
RidDiCh
tag
sziasztok. Hogy tudom resetelni a motorola V3-at ?
-
Mulderpapa
aktív tag
Rengeteg hamisitvány van sajnos Nokia akksikból.
Esetleg még az érintkezőknél hasonlitsd össze a kettőt.Nekem egy hamisitott BL-5F akkum volt régebben, ami szintén egy napot birt jobb esetben.
Ott a csatlakozóknál volt egy nagyon minimális eltérés, ráadásul az eredeti "made in china" volt, a hamis pedig "made in hungary"."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Segítség kellene, van egy nokia 6303 classic telefonom( symbian s40), és szuksegem lenne egy programra amivel be tudok állitani egyszerre több ébresztést is.
Köszi
Gergő -
pee13
senior tag
válasz rep3at #13578 üzenetére
Vagy pontosan tudták, és rohadékok..
Amúgy a csomagolása is teljesen nokiás volt, és a hologram is első ránézésre..
Holnap bemegyek egy nokia márkaboltba, ha ott megmondják a frankót, akkor irány az üzlet. Nincs meg a számlám, illetve lehet, hogy a nyaralóban van, ez az egy baj.."I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
rep3at
őstag
-
pee13
senior tag
Az akksi kb. 4 hónapos, vásárláskor is kb ennyi ideig bírta.. Elkönyveltem annak, hogy sokat eszik az n70, de ovlasva a mobilarénás tesztet, és főleg amikor beleraktam a 100% eredti akksi, és kevesebb mint feles töltéssel ment majdnem annyit mint a másik..
-
RidDiCh
tag
sziasztok, nekem egy Motorola V3 tipusú készülékem van és az a hibája , hogy nem tudok rá mp3-at rakni , mert azt írja ki a teló, hogy sérült a file, vagy hibás és nem rakja rá. a bitráta az 64kbps. amellett törölni sem tudok mp3-at róla , mi lehet a hiba ?
-
stormbreaker
csendes tag
Jujj
-
stormbreaker
csendes tag
Szia!
Nem biztos, hogy hamisítás áldozatául estél. Az akksit -természetüknél fogva- vesztenek kapacitásukból az idő előrehaladtával. Elképzelhető, sőt valószínű, hogy "csupán" ez a probléma. Ha ha ez aggaszt, van egy srác itt, aki 100%osan eredeti akksit árul mindenféle nokiába, nagyon olcsón (1500-2500ft)
-
pee13
senior tag
Ezer hála! Ezek szerint az enyém hamis Csak jobb oldalról nézve látszik rajta a nokia logó oldalán a két pont, és az original enhancements felirat se látszik a logó fölött!
-
sekli
addikt
ez hátha segít, egyébként régen lehetett valahogy ellenőrizni a számot, hogy eredeti-e, nem tudom, hogy ez működik-e még.
-
pee13
senior tag
Üdv Uraim!
Van nekem egy Nokia N70, pár hónapja vettem bele mobilboltból eredeti(?) BL-5C akksit.
Kötöttünk anyámmal két előfizetést X szolgáltatónál, és 990ft-ért utánunk vágtak két Nok 2700-t. Nos a 2700-ben is BL5C van, és mivel az N70em jó esetben 2-2,5 napig bírja, úgy, hogy alig beszélek róla, gondoltam kipróbálom a tuti eredeti, vatta új akksival.. Hát beletettem, akkor 3 vonást jelzett rá, majdnem két napja megy vele, most tettem fel a töltőre. Egy csomó sms-t küldtem, pár perc beszéd, és vagy 20 fotó és 1 videó keletkezett, meg 1 óra flac hallgatás.. Az a 2700 amivel cseréltem az akksit, a frissen töltött akksit mostanában fogja lezabálni, talán 3 fotó készült vele eddig, aztán semmi. De már csak 1 vonást jelez. A másik 2700, amiben a gyári akksi van, az már 3 napja megy, az előbb sikerült kigyilkolni az akksit intenzív zenehallgatással. Az amelyikben a kétséges eredetű akksi van, most írta ki, hogy alacsony a feszültség..Tehát: Az az akksi amit vettem az n70-hez régebben, hamisítvány lehet? Érdemes bevinni egy nokia boltba?
Rakok fel pár képet is, hátha valaki kiszúr rajta valamit..
Alsó a kétséges eredetű akksi, felül az új.Ötletek?
-
Putyin90
senior tag
Helo!
Érdeklődnék, hogy az LG KP502 mennyivel másabb az LG KP500-nál?
Nekem úgytúnik semmivel, de lehet, hogy tévedek.
-
rep3at
őstag
válasz egegidaniel #13559 üzenetére
Velem történt olyan hogy egy kártya le volt védve, betettem egy E51be és gond nélkül leformázta nekem.
Forward thinking. كرر
-
egegidaniel
csendes tag
válasz Coyote2000 #13542 üzenetére
és ha egy symbianos telóba rakom be a kártyát ugyis kiadja a jelszót?
-
total90
veterán
Hi!
Karácsony tájékán tervezek venni egy Samsung Innov8-at. Vagy is még nem biztos, hogy ezt, de nagyon valószínű. A kérdésem az lenne, hogy igaz-e az, hogy ezen sok olyan Symbian-os program nem fut, ami a Symbian-os Nokiákon. Az én felfogásom szerint ha ugyanaz az op. rendszer, akkor nem szabadna ilyen problémának fellépni. Itt viszont most nem tudom, igaz lehet? Ha valóban lenne ilyen baki, akkor mennyire lehet jó alternatíva egy Nokia N79? Ami nekem fontos, hogy Symbian-os legyen és használható képet csináljon.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
errerr
tag
válasz Quasi_modo #13552 üzenetére
Sajnos nem....
Szétszedtem, mindent megpróbáltam, az összes csatlakozó rendesen érintkezik...de sajnos semmi sem segít...nem értem.
Előtte semmi ilyen gond nem volt. -
errerr
tag
Sziasztok!
Történt valami, amit nem értek....
Van egy Nokia 6300 típusú készülékem. Kicseréltem rajta a burkolatot, azóta, ha bedugom a töltőt, azt írja ki, hogy "a töltő nem támogatott" és nem is tölti...
Ez mitől lehet? Megszoftvereltem, de a probléma nem múlt el....
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm előre is -
addikt
válasz rep3at #13549 üzenetére
Kapcsolat típusa: POP3; Kiszolgáló címe: pop3.live.com; Titkosítás: SSL; bejöv.port: 995 Kiszolgáló címe (kimenő): smtp.live.com; SMTP-hitelesítés: POP3 adatai; kimenő port: 25 titkosítás kimen.: TLS; Kapcsolódás:pl T-Mobile_NET vagy valamelyik szolg.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
rep3at
őstag
Egy egyszerűnek tűnő kérdés: Kimenő illetve bejövő szerverhez mit állítsak be Hotmail fiók esetén?
Forward thinking. كرر
-
sbazsi
veterán
válasz Quasi_modo #13547 üzenetére
3g-ben rosszabb a design, a feature lista, és a performance
tehát 2G-t kell venni?[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
válasz egegidaniel #13544 üzenetére
ismerősök látogatását ajánlom akkor, fényképezőgép, kártyaolvasó, bármi tudja formázni. A hülye telefonok nem tudják csak, gondolom én. Bosszantó...
-
egegidaniel
csendes tag
válasz Coyote2000 #13542 üzenetére
az adatvesztés lényegtelen csak vbissza akarom kapni a memkarimat:S
-
Alex_4
csendes tag
sziasztok!
mi a különbség az iphone 2g és a 3g között?
köszönöm..üdv.
Ha valaki érdeklődik ,akkor azt is tűntesse fel,hogy melyik hirdetésem iránt....Köszönöm
-
Coyote2000
őstag
válasz egegidaniel #13541 üzenetére
Az egyetlen lehetoseged a formazas (adatvesztessel persze). Ha Symbianos telefonod lenne, akkor lenne megoldas a problemadra, de az 5200 nem tudja megoldani ezt sajnos.
Symbiannal egyebkent igy menne a dolog:
1. berakod a kartyat
2. elinditod az FExplorert
3. megkeresed a C:\system mappát
4. keresd meg az mmcstore fajlt, nevezd at mmcstore.txt-re
5. atmasolod az mmcstore.txt fajlt egy PC-re, megnyitod jegyzettombbel
6. a jelszo a fajlban szerepel[ Szerkesztve ]
-
egegidaniel
csendes tag
hali lenne egy kérdésem.
elég nagy probléma számomra:S
szóval adott egy mobil( Nokia 5200) van benne egy 1 gbos kingston microSD memkari. amit lejelszavaztam. most volt szoftverfrissitésen a tella és persze h nemtudom a jelszavát a memkarimnak. lenne rá vmi megoldás? nem tudom formázni a kártyád, géphez meg nincs micro SD átalakítóm:S -
Lasy
veterán
-
Zsolt77
csendes tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni. Kártyafüggetlen LG-kc910-es készülékem van vitamax sim kártyával. Régóta próbálkozom a mobil youtube-al és nem akar összejönni Vitamax live internet profil van beállítva de wifi-vel sem megy. Kapcsolódás sikertelen, vagy 1-százaléknál megáll.Az internet amúgy gond nélkül működik.Kell valami speciális beállítás? Előre is köszi a segítséget.
-
carr
őstag
Éjjeli bagoly kérdés:
Van egy (elvileg) vadiúj Samsung M3510.
Ha azt mutatja, h van térerő, és megis hívásra a "csak segélyhívás indítható" üzenet jelenik meg, akkor a SIM, vagy a telefon lehet a ludas? Sajna függő, és 20as kártya csak az az 1volt hozzá.
Akitől van (mobilos cég alkalmazottja) már intézett egy új SIM-et.
Hogy azzal majd jó lesz.
Sztem telógond.
Szerintetek?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
tudom hogy ennek van külön topicja
de ez is mobilos téma és kérdés ezért itt teszem fel!egy kedves barátomnak van 1 olyan problémája hogy
heti 3x ugyanazon a napon 1 relytett szám felhívja és nem szól bele senki a telefonba és
ha nem teszi le akár több órán keresztül aktív a kapcsolat ( tehát a másikfél nem szakítja meg a hívást)
természetesen "magán szám" ról hivjáka különös az hogy ezen hivásokról SEMMI INFO nem marad tehát
a telo nem "emlékszik" arra hogy hívták volna
sem a hívás idöpontjára se a hívás hosszára SEMMIRE
mintha haverom képzelödött volna ( ami nem igaz mert én is láttam )
kérdés hogy mi a fene lehet ez?tmobile nál azt mondták neki hogy ök nem tudják megmondani hogy ki hivhatta azt tanácsolták hogy tegyen feljelentést
de nyomok nélkül ez lehetetlen!
kérdésem hogy mi a fene lehet ez??????
köszönöm elöre is válaszotokat!
üdv spedyboy-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
kaller1
veterán
válasz westcoastog #13533 üzenetére
A flesser progikkal kiolvasod a telód cid és sw számát,aztán már tudni fogod,melyik sw-t kell feltenni.Többet nem írok,mert a linkelt oldalon minden ott van.
.::> <::.
-
kaller1
veterán
-
zazahoho
őstag
válasz westcoastog #13529 üzenetére
köszönöm a segítséget
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
kaller1
veterán
válasz westcoastog #13527 üzenetére
Nem lehetetlen,csak nem SEUS-al kell csinálni.A pappfer.hu-n olvassgass a témáról.
-
kaller1
veterán
válasz westcoastog #13525 üzenetére
Azért engedte először,mert akkor régebbi sw volt rajta,amit frissített.Addig nem fogja ismét frissíteni,amíg megint nem lesz újabb sw a mostaninál.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #13502 üzenetére
valakinek valami 5let?
-
tothm
őstag
Srácok létezik olyan, hogy letíltanak egy voda vitamaxos simkarit?
-
Lasy
veterán
-
Putyin90
senior tag
Helo!
Szerintetek megéri 24ezerért ez az LGKP502?
Most SE W910i-m van, és marad is, az LG-t csak az érintőképernyő miatt rendelném.
Második telónak megéri szerintetek vagy fölös érte a 24k?
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok! Most vásároltam egy Nokia 6500 Classic-ot! Szép állapotban van a készülék, garis, de két apróságot vettem észre, amiket hibának vélek, de remélem tévedek! Az egyik, hogy a navigációs kiválasztógomb(középső gomb) nem úgy "kattan" mint a többi bill, hn olyan kattanás nélküli, lágyabb érzetű! Alapból ilyenek a 6500 classicok?
A másik pedig az, hogy levettem a billentyűzetet és alatta van egy fólia ami ki van a navigációs billentyű környékén, kopva, szakadva! Fotót mellékeltem róla, nem nagyon látszik! Annak a fóliának milyen szerepe van ott? Cseréljem ki? Egy sima átlátszó fólia, ami a fehér billentyűmatricán van rajta! Köszi a választ! Ja, és a kép: Fólia Üdv.: Yahoo -
zazahoho
őstag
S O S
5800 xpressmusic 3 sec VÍZBEN VOLT
tanácsot szeretnék kérni ,vigyem szervizbe? van rá megoldás?esetleg valaki aki tudná gariztatni? hagyjam kiszáradni? vagy game over ?Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
primo18
csendes tag
hali.valaki tud nekem ajánlani vmit amivel kilehet törölni az előzményeket a teloról?ha netezés után rámegyek h elözmények törlése+cache üritése utána ugyanugy ha beakarok irni egy cimet felajánlja az összeset amit eddig beirtam.nokiám van
-
harry
veterán
Samsung s5320-ról nincs valahol infó, teszt,topic? Nem sok mindent találtam (csak az 5230ról, de az más, én ezt keresem:[link]).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
tilla3
csendes tag
Sziasztok!LG KC910i telefonom van és tettem a telóra albumokat.Le is játssza őket viszont az albumborítókat nem jeleníti meg.Tudtok valamit javasolni?Előre is köszönöm!
-
Lasy
veterán
válasz Joe bácsi #13505 üzenetére
ha myphone explorerrel menti le az sms-t akkor látszódik a dátum is.
sőtt most nézem, hogy a pc suit is kiirja a dátumot, legalábbis nálam a 6.0-ás igen.littlelion: esetleg ha nem a "C" gombot nyomod hanem az "5"-öst akkor is ezt csinálja?
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
littlelion21
addikt
Nem engedtem el.
De az X-akta megoldódni látszik (azaz mégsem) - Párom notijára mindent feltelepítettem ugyanúgy, és továbbjutottam a 'c'-gomb tapicskolásán. Bár nem vittem végig a frissítést, mert az üziket meg szeretném tartani az örökkévalóságnak.De hogy ennek mi lehet a miértje?
-
Joe bácsi
őstag
SE-ról akar az egyik barátom egy sms-t letölteni, de úgy, h. az időpont is látszódjon, h. mikor küldte el. Letöltötte pc-re, de csak a szöveg látszódik és ez neki nem elég.
Megoldás????Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Lasy
veterán
válasz littlelion21 #13503 üzenetére
Már értem elengedted a c gombot telepítés közben! Várd meg míg feltelepíti,és utána engedd el a c-t
+36702778032
-
-
Lasy
veterán
válasz littlelion21 #13500 üzenetére
Igen a seus felteszi azért is írta ki a semcflash drivert. Ha most elindítod a seus-t megint fel akasja tenni?
Akkor kézzel tedd fel. A2uploader-rel. se-portal.hu on megtalálod+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest