- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Üdv!
Hoztak hozzám egy p4-es gépet (xD) kisebb ráncfelvarrásra, de megakadtam.
A biosban tudom használni az usb-s billentyűzetet, de ha továbbmegyek, nem. Úgy értem kéri a megerősítést a windows werzió kiválasztásához, és indításához, ami nem, nagy gond, mert visszaszámol, és egy rendszer van a vinyón.
Viszont mivel megszakadt az áramellátás, felajánlja a win indítási javítást. Alatta a normál módú indítás opciója, de nem tudom kiválasztani, mert nem érzékeli a billentyűzetet.
Amikor újabb visszaszámlálás után elindul az indítási javítás, nem tud semmit csinálni, lefagy.
Most épp arra készülök, hogy újratelepítsem, de csak usb-ről tudom, mert egyetlen lemezem sincs.
Van ötletetek, miért nem használható a klaviatúra bios után?
Átböngésztem, a biost, de nem találtam erre utaló opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Fotó állvány eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest