Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Ha 5 perc van vissza, akkor is érvényes a garancia és ennyi erővel bármire lehetne mondani, hogy szándékosan lett tönkretéve. Ha van rá garancia, cserélnie kell!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Jogos hogy más is gariztathatja ha ő nem akarja!
És ez a hiba nem hiszem hogy összefügg a görbült lábakkal...!(#42495) ggg666
Számból vetted ki a szót
(#42497) Louies
Akkor jó volt a tanács! Örülök hogy működik!(#42498) Qru
B@ssz az asztalra feeling ?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ricshard444
üzenetére
Gari az gari. Legyél kemény. Ő is visszaküldi a gyártónak.
Btw ha más nem veszel olcsón apróról egy X58-as dezkát.
-
Louies
aktív tag
word 2003 gond nélkül megnyitotta.
-
ggg666
őstag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Vagy gariztasd le mással, igaz 5000Ft -omba került de meg lett javítva az alaplap.
Ha nem tudták volna megjavítani akkor meg csere, se papír semmi nem kellet hozzá. -
ricshard444
veterán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Már írtam Gianninak, de ha nem cseréli akkor bizony nemtudom mikor lesz újra gép, mert semmi pénzem nem lesz mostanában
Még megpróbálom feltámasztani a lapot, de... -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Figyi próbáld meg gariztatni! Ha elküldtek a fenébe akkor már tudod hogy cumi van! De addig ott az esély hogy lehet megcsinálják... Jobb megpróbálni és utána búsulni mint azon agyalni hogy mi lett volna ha megpróbálom nem ?
Anyagi károd nem lesz tőle és utána lehet gondolkodni hogy akkor mi legyen...
-
ricshard444
veterán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Megnéztem
Ugyanaz, amúgy:
Se az egérnek, se a billnek, se a kormánynak nem ad áramot usb-n szóval nem világítanak, csak a füles.
A másik: Szokott égni egy kis kék led a ramok alatt, most nem ég csak ha kikapcsolom a gépet vagy újraindul felvillan 1 secre
Garival az a baj, hogy X58 és 65kért lett véve + 20 nap van vissza és azt is lehet rá mondani, hogy direkt tettem tönkre. X58 ergo nem gyártják, és 65k-t meg kétlem, hogy ad kp-ban Gianni egy 3 éves lapért

-
choco01
addikt
válasz
geckowize
üzenetére
Én régebben ezzel szemeztem : 31 darabos szett.
Lehet a végén még én is rendelek egyet.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
geckowize
üzenetére
Imádom hogy le leáll az oldal!
Szóval ez szerintem megfelelne! Ránézésre elég sok fajta fej van benne és méretben is jónak tűnnek!
Laptop viszont más kategória ahhoz nem árt pluszban egy órás csavarhúzó készlet valami keményebb kialakítású nem ez a nagyon vékony 1500 forintos teszkó gyártmány... Mert van hogy keményen meg kell velük küzdeni ehhez nem árt ha vastagabb a markolat vagy lukasztott hogy tudj beled dugni valamit hogy nagyobb erőt tudj kifejteni! Ezeknek nagyon érdemes odafigyelni a minőségére mert az ilyen 1000 forintosak van hogy nem élnek túl egy csavarozást és kicsorbulnak!
Meg ezekhez ildomos beszerezni műanyag feszítő eszközt mert a fém nagyon csúnyán feltudja sérteni a burkolat széleit!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
geckowize
üzenetére
Jobban jársz egy cserélhető fejűvel!
Mert asztalikba 99% jó a csillag
laptopokban viszont általában vegyesen van! Mind méretben mind kialakításban
Csillag, Torx stb... Láttam már háromszöget is! És ugye mivel a méretek is változóak egyszerűbb egy gép több cserélhető fejjel!Szerk: Jobb helyeken precíziós csavarhúzó készletnek hívják!
-
geckowize
őstag
Hello!
Szeretnék olyan csavarhúzót venni, amivel desktopot ill. notebookot lehet szerelni, de fogalmam sincs mi a neve (torx? csillagcsavarhúzó?), vagy hogy hányféle van, esetleg nem lehet ugyanazzal szétszedni mindent. Hol érdemes venni és milyet?
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát egy próbát megér
Max bevitel után elmondasz pár miatyánkot!
Ha táp csere nem jön be akkor sajnos alap lap a fő gyanúsított! -
ricshard444
veterán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Megpróbálom egy Noname táppal, félek necces a gariztatása a lapnak, mert egyszer már volt javítva pár lába a foglalatnak.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Vélhetően alaplap sajnos

Nincs kéznél egy másik tápod ? -
ricshard444
veterán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Egy venti sem volt rákötve csak a nem kötögetett jók! Alaplap ?
Kikapcsoltam a gépet, visszajöttem bekapcsoltam és nem volt jó. -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez az a gép amibe kötögetted a ventiket ?

Próbáld meg lehúzni őket ha arról van szó lehet táp is és lehet zárlatos lett a ventik közül valamelyik...
De alaplap hibára utal ahogy Agressiv kolléga is mondja!Ha arról van szó amit szereltél ( ventikkel ) akkor mielőtt nagy alaplap vásárlásba kezdesz próbálj meg egy másik tápot ha van kéznél lehúzott ventikkel!
-
agressiv
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Klasszikus alaplap halál.
stopperos Lehet, de olyankor általában nem indul el újra.
-
stopperos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ööö, tápegység problémának tűnik így elsőre. Ez lenne az első tippem.
-
ricshard444
veterán
Gondban vagyok srácok.
A jelenség a következő:
Bekapcsolom a gépet, 5secig pörög is a vga meg minden aminek kell, de lekapcsol rá 3-4 sec-re és visszakapcsol majd nincs kép ugyanúgy. Ram cserélgetés már volt, kábelek okék, reggel még ment.
Sürgősen kéne a segítség

-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Louies
üzenetére
Az shs. kiterjesztést úgy tudod megnézni hogy behúzod pl egy word be és akkor elvileg megjelenik!
Ezt próbáltad már ? Én ennyit találtam róla:"Az SHS egy OLE objektum, nem olvasható, rejtett Windows fájl.
A Microsoft Office 97 és az azt megelőző verziók használják adatcserére és beágyazásra az .shs kiterjesztésű fájlokat.
Ha egy Excel vagy Word alkalmazásból egy kijelölt dokumentum darab fogd és vidd módszerrel az Asztalra lett dobva, akkor jön létre az shs fájl, lényegében a vágólap fájlba mentett megjelenése.
Ha az shs fájl egy megnyitott Microsoft Word vagy Excel dokumentumba "behúzzuk", beágyazódik a kimentett rész.
Windows 95 - ME rendszereken emellett valóban a vágólap tartalmának mentésére is használják az shs kiterjesztésű fájt, tehát elképzelhető, hogy ott megnézhető a tartalma a vágólap nézővel is (clipbrd.exe).
A beágyazható szkriptek miatt veszélyes objektum is lehet."
-
Louies
aktív tag
Sziasztok!
SHS kiterjesztésű fájlt szeretnék megnyitni és valami office formátumban menteni. Tud valaki segíteni? Googleztam már ,de amiket találtam nem jöttek be. valaki esetleg csinált már ilyet? -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Nincs mit!
-
crysis 2011
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
kösz a gyors segitséget

-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Formázd NTFS-be mert szvsz FAT-ban van

-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
van egy 8gb pendrive ami le van formázva mégis amikor 5,21gb filomet ráakarok rakni ezt irja ki
"fájl túl nagy méretű a cél fájrendszeréhez"
mit csináljak hogy rátudjam tenni?
Segitségeteket előre is köszönöm
-
Zirowe
nagyúr
válasz
ggg666
üzenetére
Elvileg a gép 2009-es.
Ezt htpc-nek használtam egy billenőkapcsolós hosszabbítóval, és volt, hogy napokig volt áram nélkül, de sosem csinált ilyet.
A régi gombelemet beraktam egy digitális mérlegbe, az meg azóta meg se mukkan, még csak azt se írja ki, hogy lemerült, ennyire csutkára lement.
A mérleg gombelemével meg megy vígan a gép.
Persze akkor döntöttel el, hogy sok lesz neki a 2 nap áram nélkül és, hogy kicseszik velem, amikor végre eladtam.
De ez is milyen már, hogy egy kis szar elem lemerül, és az egész gép lebénul!
Amúgy most már a venti is megy rendesen, a biosban beállított értékek szerint, amikkel halkabb.Mindenesetre mókás, hogy a vevő ismerőse, aki annyira ért a számítógépekhez, 3 nap alatt nem tudta megoldani a problémát, én meg kb 30mp-nyi guglizás után.

-
ggg666
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
A venti bármikor megadhatja magát, de a többinél akár páralecsapódásra is gondolok, lehet nem várt eleget és elég hamar bekapcsolta.
És gondot okozott a gépnek.Update: Nálam van amelyik 8 év alatt se merült le.
Nem csak meglazult és nem jól érintkezett?
Nekem volt egy régi alaplapom, alátéttel kellet kitámasztani mert nem jól érintkezett.Ez szállításnál illetve hőingadozásnál pontosan elég.
-
kucuka05
csendes tag
USB Bluetooth v2.0 Donglem van,amit nem támogat windows7.A telefonról tudok a gépre küldeni,de forditva nem megy,tudna valaki segiteni?Köszönöm.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a következő lenne a problémám:
múlt héten eladtam az asrock 330 ion gépemet utánvéttel.
Eladás előtti napon újraraktam rá a win8at, minden rendben volt vele, egy kis hibája volt, a belső kicsi ventije egy kicsit csapágyas volt, nem volt olyan hangos és indítás után kb másfél-két perccel már meg is szűnt a hangja.
Csomagot feladtam, majd azzal keresett meg a vevő, hogy a gép baromi hangosan kerreg és egyik kimenetén (d-sub és hdmi) sincs kép.
Elég furcsának találtam, hiszen nálam működött rendesen, csomagolás is elég stabil volt (a gyári dobozában küldtem).Ma megjött hozzám a gép, és tényleg nagyon hangosan kerreg a kis venti, illetve se kép, se hang.
Vajon mi lehet a baja?
-
imotep03
tag
Hello, nekem van egy olyan problémám hogy, a vga-m ha ott hagyom a gépet tehát nem csinálok semmit, és nem is fut semmi a háttérben akkor szép lassan felmelegedik és elidnul a venti, mire visszajövök kb 1-2 perc addigra már 67 fok körül van a venti meg 50 C, és az orajelek is felmennek max-ig.
Tehát mintha full terhelés lenne a kártyán,,mitöl lehet ez? És ahogy megmozgatom az egeret viszont már csökkentik is vissza normálba 35 C venti 26 (Sapphire hd 7950) -
Vakegérke
félisten
-
Rezuhu
aktív tag
Sziasztok! Segítséget kérnék tévéről hdd-ra felvétel ügyben. Egy LG LM620S tv-ről rögzítenénk egy usb-s külső vinyóra, de akárhogyan formázza a tv a vinyót, felvétel után pc-re kötve ismeretlen particióként látja csak a gép a cuccot. Ez egy hiba, vagy szándékosan van így kialakítva, hogy a felvételeket ne lehessen gépre másolni? Valamilyen megoldás létezik a probléma orvoslására? Köszönöm előre is!
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.A következőkben kérném a segítségeteket.A VESA csavarrögzítéses monitortartón amely TFT monitort tart,hány Milliméteresek a furatok a monitor hátulján a csavarfuratok (amelyek 100X100X100X100 Milliméteres négyszögben helyezkednek el),hány Milliméter mélyek és M? hányas csavar való a monitor rögzítésére?Laci.

-
Garsza
veterán
Helló van nekem egy Billionton USB232h-n USB-RS232 átalakítóm és nem találok hozzá sehol drivert Win8x64 -re tudnátok ebben segíteni.
Esetleg javasolni egy topikot ahol segítenek. -
Louies
aktív tag
Sziasztok!
Gmailben betudom azt állítani, hogy a mail címemre átirányításból érkező levelekre ha válaszolok, akkor a feladó az a mail cím legyen ahonnan az átirányítás érkezett. -
-
Attila xy
tag
Üdv!
Érdeklődnék tudnátok-e ajánlani tabletet 20 ezer környékén,10 colosat,és boltot ahol érdemes megvenni Debrecenben?
Játékra,netezésre,filmezésre kellene.
Esetleg valami nagyobb képernyőjű mobilt amin élvezhető a film. -
Spet
addikt
-
draff
aktív tag
válasz
ggg666
üzenetére
Uhhh!
Mi ez? Számítógép vegyesbolt?
Ebből a sok alkatrészből - egészen biztos, hogy mindenre szükséged van?
Mi ez egyáltalán - szervergép?
Minek pl. 2 db. TV tunerkártya, és minek annyi USB vezérlő meg Raid vezérlő?
Egy talán nem bírja el? És akkor a 2x 750 W-os táp?
Talán minden zsebpénzedet ebbe ölted, hogy elmondhasd róla - a szupertorony ....Apám, megdöbbentő!
25 db. winchester? Azon szerintem elfér a világ összes filmje ...
Szóhoz se jutok.
Hálózati kártyát viszont valahogy nem láttam, tehát a gép még netezni sem tud? Vagy magával az alaplapival megbízhatóan elmegy? Kész áramfogyasztó erőmű ....Bizony az én gépem mindezekhez képest - csak Trabant. De nekem elég ...
-
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a bazárosokat merre találom?
Amióta változott a felület, nem igazán kerestem őket és nem tudom, hogy most hova tették őket.
Kösz!
-
ggg666
őstag
Nagyjából a konfig:
Videókártya: GIGABYTE ATi Radeon HD6950 2Gb (GV-R695D5-2GD-B)
Processzor: INTEL Core i7-2600K 3.40GHz 1155 BOX
Processzor Hűtő: NOCTUA NH-D14
Alaplap: Gigabyte GA-Z68X-UD7 (Intel s1155)
SSD: OCZ 128GB SATA3 2,5" Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G
SSD 2 (Iso Mount 3) KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow KC100 SKC100S3B/120G
Virtuális Meghajtó (Boot) SkyDigital iSO Mount 3
Raid Vezérlő: Addonics 4x belső SATA II bővítőkártya - PCI (ADSA4R5)
TV Tuner 1: TechniSat SkyStar USB 2 HD CI
Cryptoworks Dekódermodul
TV Tuner 2: TECHNISAT AirStar TeleStick 2
Monitor: Samsung SyncMaster T240HD 24" LCD monitor
Memória: KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/8G
Ház 1: CHIEFTEC CA-01-B-B-SL
Ház 2: CHIEFTEC CA-01-B-B-SL
Ház Kiegészítő 1: COOLERMASTER 4-in-3 Device Module STB-3T4-E3
Ház Kiegészítő 2: COOLERMASTER 4-in-3 Device Module STB-3T4-E3
Ház Kiegészítő 3: COOLERMASTER 4-in-3 Device Module STB-3T4-E3
Ház Kiegészítő 4: COOLERMASTER 4-in-3 Device Module STB-3T4-E3
Ház Kiegészítő 5: kb 40 sata kábel
Ház Kiegészítő 6: 5 xNOCTUA NF-B9 1600RPM +2xNOCTUA NF-P12 1300RPM
Ház Kiegészítő 7: 7 Coolink Ventillátor
Ház Kiegészítő 8: 6xDelock Gender Changer eSATA - SATA
Tápegység 1: CORSAIR PC HX750W
Tápegység 2: CORSAIR PC HX750W
Szünetmentes: APC Smart-UPS 1500VA LCD 230V
Fejhallgató: Logitech Wireless Gaming Headset G930 - 7.1
Egér: Logitech Wireless Gaming Mouse G700
Egérpad: RAZER Fragged Goliathus Alfa Speed Pad
Billentyűzet: GIGABYTE K8100
Előlapi Panel: Akasa AK-ICR-08 InterConnect 3,5 Drive Bay Data Panel
Kiegészítők 01: Addonics USB 3.0 - eSATAp adapter (ADU3ESA)
Kiegészítők 02: Addonics USB 2.0 - eSATA adapter (AAU2ESA)
Kiegészítők 03: Addonics USB 2.0 - eSATA adapter (AAU2ESA)
Kiegészítők 04: Addonics 3 fiókos lemeztömb SATA HDD-hez (fekete) (AE3RCS35NSA)
Kiegészítők 05: Addonics Storage Tower, 6x eSATA kivezetés (ST6ESA-B)
Kiegészítők 06: 3XAddonics 5 Port HPM-XU Port Multiplier USB3 + eSATA Enclosure Version
Kiegészítők 07: 1XAddonics 5x1 SATA belső Port Multiplier (AD5SAPM)
Kiegészítők 08: Sharkoon QuickPort Quattro USB3.0 - HDD Dokkoló
Kiegészítők 09: 4xORICO HD-PW4101 4 Ports HDD Power Switch
Kiegészítők 10: 1xORICO HD-PW6101 6 Ports HDD Power Switch
Háttértár: 25x3000Gb
Háttértár: 1X2500Gb
Optikai Meghajtó 1: Samsung SE-S224Q Külső
Optikai Meghajtó 2: SONY OPTIARC AD-5260S-0B FEKETE
Optikai Meghajtó 3: SONY OPTIARC AD-5260S-0B FEKETE
Nyomtató: Canon Pixma iP4700 -
draff
aktív tag
válasz
ggg666
üzenetére
Végülis ...
Ha hülyeségekre költessz, az teljesen a magánügyed.
Én ilyesmikkel sosem csicsáznám a gépemet.
Nálam nem a külső számít, hanem inkább a beltartalom.
Például, hogy gyorsabb legyen, halkabb legyen, megbízható legyen, stb.
Azt, hogy világít-e a talpa, meg szép szines benne a rém zajos ventilátor - leszarom! -
draff
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nézd meg ezen az oldalon. Lehet hogy ott még tartanak
http://www.pc-max.hu
Http://www.mogyoro.hu -
draff
aktív tag
válasz
Satyricon
üzenetére
És ez a LED-es talp mire jó? Csupán csak arra, hogy világítson alatta? Ennyi pénzért?
Nem túl nagy baromság ez? Mint egyes autókban az a sok ityegő-fityegő bazári kütyü, fenyő alakú, de rém bűzös illatosító meg csontkereszt-lánccal, stb., oszt magához a vezetéshez semmi közük nincsen.És ha netán megvennéd, akkortól majd nem a monitorodat bámulod, hanem a lábadnál a világító ház-talpakat? Ez ugyanakkora hülyeség, mint volt egy időben a gépen belül a mindenféle szines fénycsövek, vagy a tarka barka szineiben "pompázó" mindenféle fluoreszkáló ventilátorok. ..
Inkább vegyél valahol egy plexitáblát, vágass ki egy akkora méretet, mint maga a számítógép-házad alapja, vágd ki belőle egy nagy X alakzatot, közepébe fúrj egy lyukat, és bele egy LED-et.
Ugyanezt a "hihetetlen látványt" fogja adni, csak hazai és sokkal olcsóbb megoldásban. -
Satyricon
addikt
Üdv skacok
Ezt a Ledes háztalpat szeretném megrendelni erről a külföldi oldalról. Szerintetek mennyire megbízható? Valami google-s fizetési lehetőséget találtam az oldalon, így már tudok Mo-ra rendelni. Már kéri a bankkártyaszámot, csak félek, hogy kamu az oldal. Szerintetek?

-
lyzzard
aktív tag
válasz
gabor0012
üzenetére
fogod, veszel egy faca rútert, lehúzol a régiről minden gépet, a TV-k maradnak, egyik lan portot összekötöd az új router egy lanjával, előtte érdemes az új routert natúrba rádugni egy gépre, hogy milyen IP-címen megy, és ha más az alhálója, pl nem 1.1, hanem 0.1, akkor átállítani, hogy a régi és az új router ugyanabban a hálóban menjenek, megváltoztatni a saját IP címét pl 192.168.1.10-re, hogy ne kavarodjon a régi routerrel, utána összekötheted a kettőt, belépsz az újra egy gépről, engeded a wifit, letiltod a DHCP-t... meg amit még akarsz

így elvileg marad a routeren 3 szabad port, meg a régi routeren egy port, az négy port + egy gyors wifi. ha van erőd, beléphetsz a régi routerre, és letilthatod a wifijét, az újban csatornát állítasz, hogy minél gyorsabb legyen - ez fontos, mert ha a csatornán sok hálózat van, akkor a távolság növekedésével rohamosabban romlik a sebesség, mint egy olyan csatornán, ahol nincs, vagy csak gyenge hálók vannak -
BénaNyurga
aktív tag
-
SidCorky
őstag
Hello!
Most építem az első "saját" gépemet, és nem szeretnék warezolt OS-t. Mennyire kompatibilis a Windows 8 a Win7-es időkben kiadott játékokkal? Játékra érdemes azt venni, vagy a 7-est? -
gabor0012
tag
ja még annyi hogy wlan csatlakozás is él ezen routeren de az ugye elég lassucska a kábelekhez képest. sajnos annyira nem vagyok még otthon ebben a hállózatmegosztásban csak szárnyaimat bontogatom pont mint egy első pc-t vásárló.
node ez nem most rögtön lesz első körben 1 gépet veszek után hetente még egyet és még egyet nem fogok egésznap pcket cipelni minden nap

-
gabor0012
tag
na a sok baromágot félre téve komolyra forditva a szot. nekem van thomson márkás routerem ami leoszt 2 db internet elérést 2 db iptv-t 2 db telefont. ha több mint 2 db pc-t akarok üzemeltetni milyen routert ajánlanátok vagy valami elosztot? a telefon és tv is megtartandó olyan megoldást tudtok ajnánlani?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Segítenétek? Melyik a legolcsóbb DX11-es, (minimum) HD3850 "erejű" videokártya?
-
gabor0012
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
2 ghz cpu meg egy integrált gpu simán felpofozza az age ofot meg a gta san andreast oda vissza persze nem full grafon. mondjuk mostani gépembe először mikor csak integrált videókar volt a hitman bloodmoney már megakasztotta mint 16 évest a 8 feles pálinka

-
gabor0012
tag
mondjuk haverok meglátnam nálam 4 gépet tuti nem mossa le rollam az isten se a kocka gunynevet. de mindenkinek kell egy hobbi kell valamit csinálni.csak gyözzem hazacipelni a postáról bár megbeszélhetem az eladókkal hogy ne 1 nap alatt adja fel mindenki

-
rii
nagyúr
hadd'kérdezzem m'r meg itt is lécci'hogy
win XP alatt hogy lehet megtuni a WiFi-s jelszót? -
ggg666
őstag
válasz
gabor0012
üzenetére
De nem tudom egy nagy háttértárat miért kell mindig torrentszerver, vagy torrentezéssel összekötni?
Egyébként meg azokat a gépeket nem pakolod tele, mert a táp se bírna annyit, és alaplapi csatlakozó sincs rajtuk annyi, ráadásul a nagy winyókat sem biztos hogy felismernék!!!
-
gabor0012
tag
na hát akkor meg? én is telepakolom hddkel majd öket és kegyetlen torrentezésbe kezdak 0-24 orán keresztül.
-
gabor0012
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
természetesen használt gépről van szó. egyébként hardverapron nem p3 asokat kapsz 5-20000 ért hanem elég jókat 20 ért már 2 magos gépeket is de most perpill 10000 es gépeket akarok megvenni 3 db ot + keritek hozzájuk monitorokat hogy tudjak lanpartizni meg aztán jól tele is pakolhatom a hddket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még megpróbálom feltámasztani a lapot, de...
Max bevitel után elmondasz pár miatyánkot!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)