Hirdetés
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Hali
Az volt, hogy nővérem valamit babrált a gépen, asszem a C:\windows mappában törölgetett dolgokat(csak tudnám, minek...). Majd gép kikapcs, és a legközelebbi indításnál xp nem indult(még szép hogy nem!).Újratettem és az óta szrakszik a gép! Szóval előtte jó volt minden. Ha púpos lenne a kondi, akkor azt már előbb is észre lehetett volna venni. Nem?
Mindegy, azért megnézem.szerk.: Én még arra is gondoltam, hogy a memória hibázik, vagy a proci döglődik. Teszteltem a procit(A 64 3500+) a prime 95-tel. 10-20 percig ment és szinte semmit nem írt ki. Mintha fagyott volna a progi, Viszont amikor az én Phenom II X2@X3 550 BE procimat teszteltem, szépen kiírt minden info-t, magonként! Lehet az 1magos prociknál máshogy működik a dolog...
-
Satyricon
addikt
Üdv Mindenkinek!
1-2 hónappal ez előtt újraraktam tesómék gépén az XP-t. Már akkor is sz*rakodott, teljesen belassul a gép. Főleg a net. Alig akar bejönni. Firefox-ot használnak, vagyis használtak, de mióta újratettem az xpő-t, nem tölti be az oldalakat a firefox. Csak az iexplorer tölti be az oldalakat, de az is valamikor hibát észlel, és leáll. A szokásos duma. Meg az xp os elég furcsa nekem. Meg érzi az ember hogy nincs rendbe valami, ha pár100X telepített már újra xp-t. Fogalmam sincs mi lehet a baj. alaplapi driverek fenn vannak...
Pár napja bemérték externet-ék, hogy a modem meg fog halni hamarosan. Lehet összefühhésben a fél holt modem és a gép lassúsáh, ill. hogy nem tölti be az oldalakat a firefox?

-
choco01
addikt
Igen,de egyébként mint sok esetben itt is több féle képen kapni..
példáknak: Ez hasonló Sapphire de pici különbségek vannak hardverben.Ez Gigabyte edition Tripla hűtéssel!
Ezek proci órajelbe kicsit jobbak,és ventik szempontjából..én az aqua-sat és bestmark.hu-at nézném.
-
choco01
addikt
Fincsi,hát figyelj elég jónak ELÉG jó
,példának ezt küldeném: 5760x1080 eléggé meredek .
Hivatalos TDP 200 watt!! -
choco01
addikt
Szerintem igen,92.-ért jobbat kapsz..látod itt is olcsóbb
-
wmati
addikt
-
pelenka35
őstag
firmwaret lecseréltem 1.28 .-ra ,de a probléma fent áll.
telefonok látják a routert ,de nem tudd csatlakozni , -
pelenka35
őstag
A kis zöld led világit attól még lehet szar ??
(elfáradt a wifi)ki tudom ezt deríteni ???
nyomok egy resetet mi változik ? -
pelenka35
őstag
Ez nekem magas

Linksys WRT54G/GS/GL
Tomato
Version 1.25ez van fent csak a jelszót es a nevet változtattam meg mikor felraktam a router-re, mindent automatikusan állított be és ma reggelig jó volt mire haza jöttem már nem .
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Egyik pillanatról a másikra a wifis készülékek nem tudnak csatlakozni az internetre,csak a "vezetékes" net megy.(telefon ,laptop látja a routert csak nem csatlakozik )
mit tudok tenni ?(routert újrainditottam. 2x)
köszönöm
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Minden java-t használó weblap összeomlasztja a böngészőt (chromot, ie-t próbálgattam), újratelepítés úgy tűnik nem használ, legújabb verzióval próbálkozom, tudnátok esetleg valamit tanácsolni? (Vagy iylesmivel foglalkozó topicot linkelni, én nem találtam) -
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Semmi baj.

-
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Itt érdemes feltenni a kérdést.

-
nonee
aktív tag
Szép Estét!
Olyan kérdésem lenne skaccok,ha vettem egy telot számlával papirokkal,de a számla nem az én nevemen van,a garancia a készülékre vonatkozik igaz?jelen eseten blade 3 rol lenne szó! -
att88ila
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem a youtubra egy videót a problémámrol!Miért jelennek meg a monitoromon ezek a fekete csikok amit a videón láttok? Nem csak a Far cry 3 játéknál csinálja hanem a többinél is már amit próbáltam.
[link] -
salgocomp
senior tag
Köszönöm a válaszokat, valóban az a film lesz. Arra gondoltam legelsőnek, csak nem tudtam beazonosítani, hogy valóban vannak-e benne ilyen részek.
(#41337) siebener: Így, hogy mondtátok, eszembe jutott az egész film, rengetegszer láttam, szóval most inkább az Igenembert választottam.

-
choco01
addikt
Hali.
Van egy jelerősítős kis parabola szerű szoba TV antennám..kijön egy coax kábel ami megy a tv-be de van még egy koax melyhez ez van írva: Ext. ant.
Ez milyen antenna lehet?Ki/be menet?
És hogy ezt lehetne használni olyanra hogy pl szobámba lévő koax kábelt rákötöm erre és egy 5 méterrel arrébb elküldje?
Köszi.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Egy film címére lennék kíváncsi. Sajnos nem tudom ki játszik benne, mert elég régen láttam. Olyan részletek rémlenek, hogy a főszereplőt Isteni tulajdonságokkal ruházzák fel. Egy idő után hallja a világ összes imáját, és olyat is csinál, hogy minden kívánságra igent mond (ekkor jön rá, hogy nem lehet mindenre igent mondani). Természetesen vígjáték. Előre is köszönöm.
-
GardaY
tag
válasz
siebener
üzenetére
használj format factory-t szerintem ez a legjobb és ingyenes is

-
siebener
aktív tag
Üdvözlet.
Tud valaki a ConvertXtoDVD programhoz hasonló másik alkalmazást?
Elég válogatós a DVD lejátszó... A Free Videos to DVD nevű programmal használtam még, de azzal nem jött össze az írás.
A ConvertXtoDVD jó, viszont nem free, ezért 3 percenként feldob egy figyelmeztetést, hogy vásároljam meg... Szóval valami olyan kellene, ami ingyenes.
Nem egy erőgépről van szó, Nero fent van, de egy DVD video kiírása konvertálással együtt több mint 3 óra... -
lyzzard
aktív tag
Sziasztok,
mivel már több órája nyúzom a google-t, driverguide-ot, és a silicon image oldalát, kezdem feladni. Szükségem volna Sil 680 RAID és nem RAID BIOS-okra, viszont a sil oldaláról eltűnt ez a kártyatípus, minden oldal pedig oda linkelne driverért...
Ha volna valakinek driver CD-je, megosztaná velem a BIOS fileokat?Köszönöm!
lyzzard -
GardaY
tag
válasz
choco01
üzenetére
telepítetted esetleg újra a telót?
mert sokan mondják hogy otthagy egy batterystats.bin fájt amiben az akku kalibrálási infók vannak.
vannak erre progik is egyet próbáltam de a probléma ugyanúgy fenn áll. majd megpróbálok egy népszerűbbet amit kb 6000en szedtek le és majd megírom hogy mi lett ha gondolod majd dobok rád egy pü-t. -
kornyiktamas
aktív tag
Hali
windows telepíési poroblémám van.
a gépen csak CD olvasó van tehát a DVDre írt win7,xpt nemtudom telepíteni.
pendrive nincs.
viszont esetleg fényképező vagy telefonról usb keresztül?
avagy van laptop is itthon és arról valahogy?
köszi -
GardaY
tag
válasz
agressiv
üzenetére
az akkunak szerintem semmi baja mert idáig volt amikor 2-3 napig is elment ha nem piszkáltam és mióta megrootoltam upgradeltem 4.0.4-re és aztán törölgettem pár gyári appot és azóta sokkal gyorsabb de ahogy a fórumtárs is írta nekemis amikor nem piszkálom egyszer csak előjön :S ugyhogy nemtudom mit tehetek ellene :S
-
Vakegérke
félisten
-
GardaY
tag
hali mindenkinek

van egy fél éves SE Minim és az a baja hogy egy darabig működik jól és aztán elkezd melegedni az akku és pl 10 perc alatt az esik 40%ot körübelül. Mindig máskor jön elő. Szerintetek ha kalibrálnám az akkut akkor jólenne? és egy ilyen li-poly akkut hogyan érdemes kalibrálni?a minis topikban nem kaptam még rá választ és fontos lenne :S
-
DeNOx
tag
Sziasztok!
Crusader Kings 2 nevű játékhoz nincs valakinek egy működő linkje a magyarításához, mert a hungamer.net nevű oldalon ami fent van az már nem működik... Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.

-
Toby888
senior tag
válasz
..:Fájtör:..
üzenetére
jóvan fönök

-
..:Fájtör:..
csendes tag
-
MarQs
senior tag
Kompatibilis lesz az!
Nincs semmi spec dolog egyikben sem, amiért ne szeretnék egymást...Ui.: külső házak terén nem nagyon tudsz mellényúlni! Eléggé kiforrott a dolog, régóta csinálják már a kínaiak. Egy dologra kell figyelni: a merevlemez magasságára, de ebben az esetben átlagos darabról van szó (9,5mm), így nem lehet probléma...
(#41306) KonzolKartel
...akkor sajnos tovább passzolom a témát!
Ha itt nem kapsz választ, akkor talán próbálkozz az alaplapos, vagy más releváns topikban!
Talán még annyit, hogy idővel a saját USB-s wifi adapterem is hasonlókat produkált, igaz nem jártam a dolog végére - egyszerűen csak nyugdíjaztam - de a jelenség a hardver tekintetében ismert dolog! -
AMDPista
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő:
Samsung Series9 vásárlás előtt állok és azt olvastam, hogy kapható 4 cellás és 6 cellás Lítium Polimer akksivalMelyik a jobb és miért?
-
Wollf
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a GTA IV-hez felrakni a(z) Icenhancer-t?
A válaszokat előre is köszönöm
-
MarQs
senior tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
...nem egyszerű, főleg, ha alaplapi USB csatikról van szó.
Ha még nem került rá sor, elsőre talán érdemes lenne megnézned, hogy minden hardverelem és kábel rendesen csatlakozik-e rendeltetésüknek megfelelően. Értem úgy, az esetleges rázkódástól nem csúszott-e szét itt-ott a motyó...
-
válasz
tajati
üzenetére
Szerintem a termékkulcsodat simán használhatod.
Én laptopon cseréltem úgy rendszert, hogy az SSD re új rendszer ment (w7 Home Premium volt a windowstól letöltöttem egy szintén home premium w7et) és a noti alján lévő termékkulccsal regeltem be a gépet. Semmi gond nem volt vele.
Szóval ha a termékkulcsod megtalálod, használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy, azért megnézem.

,példának ezt küldeném: 

F:62:11