Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
marec1122
üzenetére
A monitor egyszerű: az egyiket pl. HDMI-vel a másikat pedig a monitoron lévő másik csatival pl. DP-vel csatlakoztatod. gondolom a váltást meg lehet oldani akkor is ha mindkét gép működik.
Az egér bill kombóra ezt a cikket olvad el: [link]
Van hardveres megoldás KVM Switch elég széles a szórás árban de már van 7k-ért is ATEN márka azt írják ez jó ebben a szegmensbenVan egérre a "Share Mouse" alkalmazás de vannak még hasonlóak: Barrier
Any2Any -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Milyen eszközt ajánlanátok a következő feladatra. Céges laptopomat itthon akarom használni de közben használnám a pc-met is. Nem akarok két billenytyűzet egér monitor stb-t. Milyen eszközt, milyen kötést javasolnátok?
-
BitRider
senior tag
válasz
Aryes
üzenetére
Azért érdemes megnézni a FastStone Image Viewer-t is, mert szerkesztési funkcióból milliószor annyi van és sokkal jobb minőségű (nem cseszi el pl. a PNG-k átlátszóságát). A batch konvertere külön programként FastStone Photo Resizer néven elérhető. Mindkettő ingyenes. Az IrfanView egyedül a képek gyors megnyitásában jó, e célból én se cserélném le, minden más szempontból egy gnóm.
-
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Az biztos, hogy ha nem lenne, akkor nagyon hiányozna. Igazi svájcibicska a képszerkesztésben. Van, hogy gimp-pel szerkesztek egy képet, de van néhány művelet, amit sokkal egyszerűbb irfanview-ban elvégezni, két kattintással megcsinálom abban, utána folytatom a gimp-ben.

-
AlyrArkhon
senior tag
+1 az irfannak! ahol nem mindegy, mi jön ki a nyomtatóból, ott csak azt használom. Pl. egy pdf alap win nyomtatással, böngészőből, adobe-ból, másik pdf nézegetőből és irfanból simán négy különböző végeredményt ad... de képeknél szintén. Legszebb amikor a win saját képkezelője be se tudja tölteni a pár száz k-s képet memóriahiány miatt, irfan meg simán betölti/kinyomtatja

-
válasz
w.miki
üzenetére
Én az ilyet úgy szoktam kiszámolni, hogy választok egy tetszőleges DPI (dot/inch) értéket (például legyen 300, akkor nem lesz pixeles a nyomtatás) és kiszámolom, hogy 38mm pontosan hány inch (1.49606299), akkor kell rajzolni egy 449 (448,818897) pixel nagyságú kört. Ezt elmentem képként. Ezután én az irfanview programban szoktam megnyitni, mert ott a felső sávon az "i" betűnél van lehetőséged megadni a kép DPI értékét kézzel (miután a paint nem adja ezt meg). Ezután a nyomtatásnál ki kell választani a nyomtatás DPI alapján opciót, a többi már a nyomtató dolga. Így elég pontosan lehet méretezni dolgokat.
-
w.miki
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
90 mm átmérőjű, bocsi.

A4es nyomtató. Gondolom valamit elrontottam. Utána próbáltam kisebb kört rajzolni paintben, az viszont túl pici lett. -
-
w.miki
veterán
38 mm átmérőjű kört szeretnék kinyomtatni A4-es lapra Canon MX870 nyomtatóval.
Hogyan tudnám ezt megtenni?
Úgy tudom, hogy a margók, meg a DPI beállítások miatt teljesen más méretű is lehet a köröm. De nekem pontosan 38 mm átmérőjű kellene. -
Zada
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel.
Keresek egy olyan android alkalmazást, amit elindítva képes rezegni meghatározott idő után vagy időnként akár többször is.
Arról lenne szó, hogy egy-egy céges előadás alkalmával szeretném tudni, hogy hány perce beszélek, anélkül, hogy ez kvázi másoknak feltűnne. Tehát pl. ha 20 percem van a színpadon, akkor beállítható legyen, hogy 15. percnél rezegjen a telóm majd utána 20. percnél is.
Ismertek ilyen alkalmazást? Ha Google watch-ra is lenne, az szuper lenne.A válaszokat előre is köszönöm.
-
BitRider
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Az ilyen nagy játékcímek esetén sokat számít a friss driver, általában a release előtt van is update hozzá. Az AMD-nél legalábbis tuti a 23.5.2 óta. De nekem a leggyanúsabb maga a játék... bárhogy is nézzük, a Blizzard nem éppen a stabilitásról vagy – az utóbbi időben – a dream játékfejlesztői atmoszféráról híres. És akkor is új. Csodálom, hogy egyáltalán megjelent már.
Persze lehet hibás a VGA is, de mostanában talán nem nagyon voltak olyan elcseszett szériák, mint pl. a Sapphire 7800-asok, ahol random fagytak a játékok: valamelyiknél használhatatlan szinten, másik esetén meg egyáltalán nem.
-
nubreed
nagyúr
válasz
BitRider
üzenetére
Köszönöm. Igen, a többi hardverem az ami az adatlapomon van. A gépet rendszeresen portalanítom. A hőfokok rendben vannak, minden játék alatt használom az MSI Afterburnert és monitorozom a GPU és CPU hőfokot, sosem láttam extrém kiugrást, mindkettő 65 fok körül maxol de a CPU csak ritkán megy fel eddig, általában max 55-ig megy, a városokban szokott kicsit megugrani meg ha vendorral kereskedek épp, ilyesmi. De a 65 nem extrém egyáltalán ennél a CPU családnál és a 3060Ti -nál sem. Windows 10 22H2 és fent vannak a legfrissebb windows update -ek. A GPU driver, nos igen, bevallom ezt ma cseréltem le a legfrissebbre, előtte egy több mint egy éves driverem volt fent. De futott vele a játék... most azóta még csak kis időm volt tesztelni.
Egyébként azt még érdemes tudni, hogy ez az issue az utóbbi kb egy évben (bár őszintén szólva nem emlékszem pontosan mióta van, mert nagyon ritkán jött/jön elő) más játékoknál is előfordult. És ezek olyan játékok voltak, amik régebben jelentek meg, csak én most játszottam velük, tehát a fent lévő GPU driver frissebb volt sokkal, a játék legutóbbi update -jének a dátumától is.
A D4 reddites postot én eddig nem láttam, de köszönöm, hogy linkelted, lehet, hogy erre vezethető vissza. Mindenesetre nálam most még be van kapcsolva a BIOS -ban az AMD Precesion Boost Overdrive, ezt ki fogom kapcsolni, lehet, hogy ez is okozza a hibát, nekem gyanús.
-
válasz
BitRider
üzenetére
A saját fotóidat, albumba rendezve a Google Takeout szolgáltatáson keresztül le lehet tölteni.
Most megnéztem, működik.
Bár az előfordulhat vele, ha egy fotó több albumban is szerepel, akkor az többször is letöltődik.
-
BitRider
senior tag
- Google fotóalbumok letöltése -
Ez lenne a téma. Nem használom a Fotók szolgáltatást, de már 2 ismerősöm is megkeresett azzal, hogy hogyan lehetne onnan tematikus mentést végezni, megtartva az albumokat, amiket a Google alakított ki. Erre szerintetek van megoldás?
nubreed: A többi komponens az, ami az adatlapodon olvasható? Milyen állapotban vannak? Hőfokok? Futtatsz egy BurnInTest-et? Windows, driverek, speckó programok? Pl. nemrég jöttek ki a D4 ready VGA driverek.
Mellesleg a játék is elég új, ráadásul ezzel a problémával Redditre is írtak. Gyanúm szerint, ha egyébként minden más stimmel, folyamatosan kapja a játék a frissítéseket, illetve a drivereket is reszelik, szóval magától megoldódik.
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok, először itt próbálkozom, mert egyelőre nem tudom hova tenni a problémám miben létét:
Játék közben (mostanában diablo 4-el játszom) random időpontokbanm de viszonylak ritkán, magától egyik pillanatról a másikra újraindul a gép, tehát nem BSOD hanem egyszerűen csak újraindul. Az Event Viewerben "event 41 kernel-power" hiba szerepel, a Bugcheck Code értéke: 0.
- Nem rég cseréltem tápot (az új tápom Corsair RM750x Shift) és egy kb 10 éves Corsair HX650 -et cseréltem le vele. A tápra gyanakodtam, hogy mivel régi az okozza ezt a hibát. De ezek szerint nem.
-Futtattam Memtest -et: nem hozott hibát, tehát elvileg ezt is pipálhatjuk.
Mire gyanakodjak innentől kezdve? Egyáltalán hogyan tovább? Vannak ötleteitek esetleg?
-
-
-
-
-
t420s
aktív tag
üdv!
valaki elmondaná mi ez
Hand386 handheld computer 386CPU windows95/DOS system retro notebook OPL3 sound cardés mire jó?
főleg 90.000-ért mire jó?
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor miért nem kapcsolod ki a biosban ahogy mások mutatták, vagy teszel a tüskékre jumpert ahogy mutattam..???
-
válasz
gregory91
üzenetére
Oké, de ezt már többször leírtam, hogy nálam biztos nincs ilyen érzékelő, gomb vagy akármi. A bios reset után is nyitott állapotban indítottam újra a rendszert és előtte is számtalanszor volt nyitott állapotban a ház. Volt, hogy egy új hardver beszerelését ellenőriztem így, de volt hogy működés közben szedtem le az oldalfalakat és nyitottam fel a házat. Sosem volt ebből semmiféle gond.
-
gregory91
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen egyes házakon van egy bizonyos gombszerűség ami a oldala/teteje környékén lóg ki egy kicsit és mikor a oldalát/tetejét ráhúzod lenyomja azt a bizonyos gombot.És az üzenet eltűnik.
Amúgy hasznos tud lenni mert nos.....a gépbe bármi beleeshet. -
-
Top cat
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
Tudom, hogy működik, volt is ilyen alaplapom.
mefistofeles
Nem írtad milyen gép. Lehet, hogy van kapcsoló, csak nem gondolod, hogy az az.Van ahol középen van, van olyan ahol a szélén, de bárhol elhelyezhetik.
-
MasterMark
titán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Van erre egy header az alaplapon. Kompatibilis házat lehet oda bekötni, ami tudja érzékelni ha nyitva van.
-
-
-
-
Oké a jumperes megoldást megpróbálom. A házban BIZTOS nincs semmiféle "nyitottság" érzékelő, jó párszor ment már nyitott állapotban.
-
Csupingo
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Erre gondolsz? Ennek az érzékelését ki lehet kapcsolni, bár ettől még szerintem be kéne tudnod lépni a bios-ba.
-
varmi2
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
BIOS reset. Ne az elemet vedd ki, hanem a jumperes megoldás. Ez valami oem gép? Azoknál van ilyen érzékelő bekötve.
-
Uraim. Problémám nem kicsi és ehhez hasonlóról még csak nem is hallottam eddig.Adott egy kis netezős, néha játszogatós kis konfig íi3 10105F 16 Gb ram egy Asus pro H510M-C alaplap és egy GTX 1650 vga. egy szellős házikó, elöl és hátul egy ventivel. na ez a két venti elkezdett furcsán viselkedni, minden terhelés nélkül, hol felpörögtek, hol lelassultak de sosem álltak meg. Gondoltam a BIOS-ban megnézem a venitk beállításait. Nem mókoltam semmit, csak beállítottam silent módba őket. Újra indítottam és ekkor jött a krahh. A gép hibaüzenettel fogadott miszerint nyitva van a ház, ellenőrizzem csukjam be és indítsam újra a gépet. Fatal error. Természetesen a ház zárva és semmiféle érzékelő nem is jelzi ezt a rendszernek és persze már ment nyitott házzal is. Újraindításkor ugyanez a hiba, még a bisoba sem tudok belépni. Az elemet is kivettem 10 percre de semmi nem változott. Találkoztatok már ilyesmivel? esetleg egy megoldást tudtok?
Előre is köszi. -
Marci112233
addikt
válasz
Csupingo
üzenetére
A reset gomb nem is rossz ötlet. Az van a házon, és azt tényleg csak át kell kötni az alaplap alján és már az is lesz a bakpocsológomb.
Viszont lehet rákeresek lehet-e kapni kapcsolót külön akár külföldről. Ahogy néztem ki lehet cserélni ha van másik, mert a foglalatból ki lehet pattintani, onnan meg ugye két kábel megy le egy csatlakozóba ami rámegy az alaplapra.
-
Csupingo
veterán
válasz
Marci112233
üzenetére
Esetleg ha meg tudod oldani, akkor megoldás lehet az egérrel, vagy billentyűzettel történő bekapcsolás. Ha van reset gomb a házon, akkor az is használható bekapcsolónak.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott az aláírásomban lévő gép. tegnap este 11 óra után pár perccel gondolt egyet és kikapcsolt. Mondom oké most már nem ugrok neki majd reggel. Azt hittem táp lesz a ludas, ki is kaptam, moduláris lévén hamar kijött, szétkaptam, de még por is alig volt benne, nemhogy púpos kondi, se semmilyen szaga nem volt. Akkor döntöttem és visszaraktam gépbe, de csak a 24-es csatlakozót és CPU 8 tűs csatiját dugtam be rá, de ugyanúgy nem indult hiába nyomtam a házon a bekapcs gombot. Mondom rendben de azért megnézem hogy lehúzom a sok kis kábelt és ha összezárom az alaplapon az indítást végző tüskét mi történik. A gép elindult. Mondom akkor táp mégis jó, tehát a ház kapcsoló gombja szarakodik. Mivel kibontottam a helyéről már a gépet akkor ki is fúvattam a port belőle és kikaptam a gombot amit megkínáltam egy kis kontakt sprével. Ezután visszaraktam a helyére a gombot, és összeraktam a gépet. Innentől kezdve most működik a gomb, és indul a gép, de kérdezném ez így is fog maradni, vagy bármikor galibát okozhat a kapcsoló? Ha igen ki mit javasolna? Új ház lehet jó alternatíva, de mivel a CM 690III házamban elég hűsen marad minden, nem igazán váltanám le.
-
Csupingo
veterán
válasz
üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy az uhd 630-nál, ami a cpu-ban van, 1,5 -2x erősebb. Jelenleg majdnem ez a leggyengébb vga, ezért "komolyabb" játékra nem igazán alkalmas. 10-15 éves gyengébb gépigényű játékok azért fhd-ban is játszhatók vele, 5-8 évnél fiatalabbak inkább már csak 720p-s felbontáson. Sok játék elindul, de nagyon le kell butítani a grafikát és levenni a felbontást, ha gépigényesebb az adott program. Ha a tiedben is 180W-os táp van, akkor erősebbet nem igazán tudsz választani hozzá.
Esetleg nvidia t400, az kicsit erősebb vga és csak 30W-os. -
-
Csupingo
veterán
válasz
üzenetére
Elvileg lehet. Hogy milyen méretű fér be, azt neked kéne előre lemérned. A legtöbb vga oldalán írják a kártyák méreteit, az alapján lehet dönteni. Én sok helyen 180W-os tápot látok, azt is meg kéne nézned, hogy a tiedben milyen van. Ha ilyen kicsi, akkor elég kis fogyasztású vga-ban lehet csak gondolkodni, pl. egy nvidia gt 1030 talán jó lenne.
-
törölt tag
Sziasztok!
HP 290 G4 desktop PC-t lehet bővíteni videokártyával?
Ha lehet milyennel, amit elbír a gyári táp is? -
-
BitRider
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Köszönöm (mindenkinek)! A belső hálózatot saját rojterrel oldom meg bridge módban. TV meg soha nem is lesz.
Így legalább már értem utólag, hogy miért nem engedte a Digi jelosztó a belső hálózatot rendesen, csak azt nem gondoltam, hogy megoldható a support tehetetlensége ellenére. Amúgy a T-t választottam, 2 nap alatt szerelik is. 
-
Borisz76
nagyúr
válasz
BitRider
üzenetére
Mindegy a szolgáltató, mert mindkettő jó.
Nekem van előfizetésem itt is ott is.
( A Publikus IP-t mindkét szolgáltató adja.....Ha még is NAT-olva lennél , akkor pedig elég egy telefon az ügyfélszolgálatnak és kérni kell.....ha kérdik miért, akkor mondhatod, hogy a belső hálózatodon lévő eszközöket szeretnéd elérni....pl.: kamera képét. )Igazából a TV adásnál van jelentősége....
Telekom - IPTV ....azaz beltéri kell hozzá.
Alapból 1 beltéri jár....a több db már fizetős.Digi ONT pedig KOAX kábelen adja ki magából a TV jelet.
Egy egyszerű splitter-el simán osztható a koax kábel.
Nálam jelenleg 4 db TV is üzemel így.Tehát ha a TV is fontos és több készüléket is szeretnél használni, akkor a DIGI a jobb választás.
-
Cs1csó
titán
válasz
BitRider
üzenetére
Szia, kérdezd meg, hogy az IP amit adni fognak NAT mögött lesz e és ha igen akkor INGYEN AZONNAL KIVESZNEK E VAGY SEM.
Nekem a kis putris szolgáltatóm (noname cég az EU SZIP (SZupergyors Internet Program) keretében kulcsra készen kapott egy hálózatot amit "üzemeltet" (elvileg nemrég megvette őket a DIGI) IPv 6 nincs csak IPv 4 és vagy 3500Ft/hó a FIX IP vagy kussolsz és maradsz NAT mögött, igen "empátikuss" bándá. -
BitRider
senior tag
Ti mit választanátok optikai netes szolgáltatóként a 12. kerületben? Tiszta kánaán...
1. Digi, 1000/300, 5100 HUF/hó
2. Telekom 1000/1000, kb 6500 HUF/hóMegjegyzem, a 300 upload is elég, inkább a stabilitás kérdéses. Illetve a Telekom kicsit hamarabb bekötné.
Digim már volt, néha meghülyült, amikor hálózatot bővítettek, de amúgy bridge módban, saját routerrel jól ment esetemben egy másik kerületben.
A Telekomnál ugyaígy bridge módozni kell, ha szeretnék normális port forwardingot és társait? Mennyire megbízható az optikai hálózatuk?

-
BitRider
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Minden gond nélkül mennek ezek a cache nélküli alap SSD-k mindenhol rendszer drive-ként megfelelő sebességgel (3-400 MB/s másolással, kis fájlok esetén nyilván lassabb). Ha te speciális környezetben használod, az tök más, akkor nem a megfelelő darabot (cache-el ellátottat, mint pl. az MX) vetted, avagy egyéb gépes/hűtésbéli/kábel problémád van. Esetleg hulladék a processzorod. Azt hiszem, minden eshetőséget lefedtem.
-
Cs1csó
titán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem van egy CRUCIAL BX 500 ami kis fájloknál belassul, vagy a melegedés miatt. Soha többet nem veszek ilyet, tudtam amikor vettem hogy nem túl acélos (adatárnak használom 960GB-os, telepítettem pár játékot gondoltam arra elég) de kritikán aluli 400k-ról belassul 4k-ra, abszurd.
-
Cs1csó
titán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Vagy az egyik SSD hőmérséklete emelkedik meg túlságosan vagy a cache telik meg.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok mitol van az, hogy ssdrol ssdre valo masolas kozben a masolas sebessege hirtelen leesik, majd megall? A kepen is mutatja? 460mb/s rol hirtelen lezuham? Van olyan is, hogy 0kb/s re? Majd par masodperc mulva ujra elindul? Tiszta idegesito.
Windows 7 rendszeren sosem csinalta ezt, ott sosem voltak ilyen lezuhanasok, windows 8 ota kezdte el, ja,es mindket ssd 100% allapotban van. A rendszer win 10 legujabb frissitesekkel.
Koszi a segitseget
. -
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Nekem egy AutoHotkey scriptben van beállítva az, hogy az 5 gombos egér oldalsó két gombja közül az egyik ctrl (ctrl+görgő=zoom), a másik pedig a függőleges görgő mellé lenyomva a vízszintes egérgörgőt emulálja (vízszintes scroll). Ugyanígy be lehet rá állítani ctrl+c, ctrl+v is.

-
Izland`
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem erre.
#140105Tim82 jól írta, ezt szeretném megspórolni. Monoton módon használom ezt a funkciót egy-egy szó miatt több százszor egy nap, mellé pedig frissen el van törve az egyik kezem, most drótozták össze.
A saját dolgom megkönnyítése miatt tettem fel a kérdést. Ha nincs ilyen, akkor marad a jobb klikk az egérrel/másolása történet.
Köszi egyébként a választ. -
Izland`
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan windows funkciót/parancsot, amelynek hatására, hogyha kijelölök egérrel egy karaktert, mondatot, vagy szöveget, akkor automatikusan aktív lesz a másolás(ctrl+c) funkció? - Így utána már csak nekem be kell illeszteni az adott szöveget, ez már mehet a "normál" módon, de a ctrl+c leütést nem kell végrehajtanom, mert a kijelölés hatásásra ez már "aktív" is?
Böngészőben lenne erre szükségem, így hogyha valamilyen bővítményt tudtok ajánlani, az is jó. -
thedivision2
aktív tag
válasz
csabi98
üzenetére
Igazából én úgy gondolom, hogy vészesnek nem nevezhető az a hőfok. Nekem egy Arctic hűtőn van, nem egy túl olcsó darab (drága se) és az előző 9700k procimnál nekem is hasonló hőfokok voltak. A jelenlegi i7-13700 is ezt a hűtőt örökölte, játék közben szintén 65-70 fok körül mozog, ha pedig mondjuk egy Last of Us elején shadert telepít és felmegy a kihasználtsága 90%-ra, 85 fok körül van (220 wattos fogyasztás mellett). Ami érdemben jó léghűtő, az 50.000 Ft és egy hatalmas ház kell hozzá, olcsó folyadékosat meg én nem igazán vennék. Szóval felesleges itt minél lejjebb tornászni a hőfokot, 70 körül még bőven kényelmesen érzi magát a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)