- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Anélkül is lehet tölteni tudom, nem azért kell, hanem mert a fórumba akarok írni és azt viszont csak reggel lehet
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Half-Life 2 Episode One nem akar elindulni, a valve-s logó után fogja magát és kilép. A Half-Life 2, gond nélkül futott. Szerintetek mi lehet a probléma? -
Kareszovics
addikt
Üdv!
A hivatalos oldalak igen soványak modot nem nagyon találtam
Szerintem nics elcseszve a játék. Bár én se játszottam végig, de ismerem az összes pályát, mert Asszonykám vagy 5x végignyomta (bizonyos pályákat még mester fokozatban is )http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Azazello-
senior tag
másnak is csinálja az All Seeing Eye, hogy csak pár, 5-10 szervert dob ki a keresés eredményének pár napja?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Apollyon
Korrektor
A Doom3-ban mért nem tudom megölni a szörnyet a legvégén a pokolban? Azt a nagy izét, aminek újraéledő világító barátai vannak. Lövöm ahogy tudom, már el sem tudom képzelni hányszor próbáltam újra és nem hal meg. Még cheat-tel sem
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
bigman00
tag
-
bLL^
senior tag
Ma több játék telepítője is ezt a hibát dobta ki, Fifa 07 meg még ezt se...Ez a hibaüzi: [link] Vki tud mondani erről vmit?
-
borg315
aktív tag
(remélem, nem lerágott csont, de a kereső nem segített..)
sz'al, bejönnek a 2. vh-s fps-ek (pld. a mohaa-sorozat), de már unom az egysíkúságukat. nem vagyok egy karlendítős fajta ;), de:
van/lesz olyan fps, amelyikben a _németek_ oldalán lehet tolni, monnyuk a ruszkik stb. ellen?
tudom, h stratégiai játékból már van ilyen (panzers 1-2 talán? meg talán 2 magyar játék is van), de engem az fps jobban mozgat.. végülis ha a történelmi kérdést ott megoldották (asszem vmelyik előbb említettben a hitlerellenes puccs sikeres, stb.), akkor talán fps-ben is lehetne csinálni.. -
Ősember
őstag
szevasztok
tudnátok nekem uj játékokat mondanI? az az igazság hogy van az a gametrailers.com de ott ugye olyan játékok is fent vannak, amelyek még meg sem jeentek... nekem valami olyan oldal kéne, ahol csak a frissen megjelent játékok vannak fent bemutati szinten természetesen és onnan meg tudnám itélni, hogy jo-e érdemes-e szép-e avagy sem. elöre is köszönöm a hasznos informáciokat!______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
mazda626
addikt
Hy! Valaki tudna mondani valami használható információt az Alarm für Cobra 11: Nitro című játékról? Sajnos németül nem tudok. Üdv.
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Egy viszonylag új játékról lenne szó, aki szereti a pókert gondolom már ott van a gépén ez a játék World Series of Poker Tournament of Champions 2007 Edition. Valaki tud abban segíteni, hol lehet a felbontást állítani benne, mert elég ratyin néz ki, és sehol nem találtam beállítási lehetőséget a video beállításokra.
ThxPSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Tonett
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy ''gyenge'' kerdesem... Velemenyetek szerint mi jobb megoldas egy gyerek gepenek zsebpenzbol valo fejlesztesenel? Nagyobb proci kevesebb ram vagy kisebb proci sok-sok ram? Szal jelenleg ezek vannak kilatasban: intel 2,4GHz + 512MB vagy Athlon 1300MHz + 2*512MB melyik lenne jobb vetel pusztan jatekok szempontjabol?
elore is koszi. -
naraku
aktív tag
Attól is függ szerintem milyen ramot akarsz venni.Meg ha ramot veszel akkor a késöbiekben a procival lehet gondod.És forditva.Tehát gözöm nincs. Mert árnyoldala is van a dolgoknak. Én a helyedben mindkettöt kicserélném de mint mondtad erre van pénzed akkor ez igy gáz. Vagy ha nem sürgös akkor sporolj még egy keveset mellé.
[Szerkesztve] -
Tonett
csendes tag
ertem. koszi. Most viszont akkor lenne meg egy kerdesem...
Mivel marha nagy jatek guru vagyok. Mi az a minimum proci teljesitmeny amivel mar lehet normalisan jatszani es varhatoan meg jovore is hasznalhato lesz... Lehetoseg szerint AMD-re varnek tanacsot, de ha velemenyetek szerint jobb akkor johet intel meg celeron is.
Most probaltam egy 1575Mhz-re huzott AMD procival es 384MB rammal cs-t es hat mit mondjak nem volt valami fenyes. 4 bot es mar akad is az egesz mint az allat. Mivel feltetelezem, hogy a gyerek hasonlo lovoldozos jatekokkal fog nyomulni az lenne meg a kerdesem, hogy memoria igeny szempontjabol melyik jatekhoz erdemes kalibralni a konfigot, hogy a ''tobbi'' tuti menjen rendesen? Ne nezzetek hulyenek de en utoljara DOOM 1-el jatszottam ilyesmit szal csak laikusoknak is ertheto valaszokat szeretnek ;)
Elore is very thx -
Raptus
tag
nekem AMD 2800+ van, 1 GB RAM-mal és egy Inno 3D Gf 6600 GT-vel. Ezzel kevés kivétellel majdnem az összes játék játszható 1024x768-ban legnagyobb részletességgel. De már sajnos nem lesz így sokáig. Az Elder Scroll IV: Oblivion például padlóra küldte. A FLATOUT 2 penge módon hasít. Call of Duty 2 (ami mondjuk tavalyi) maxon játszható volt. Memóriából egyébként elég 1 GB jelenleg. De személy szerint azt javaslom, hogy a koplett gépek kategóriában olyan 130-150 ezer forint körüli masina teljesen megfelelő a mai gaméknak.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Smogus
őstag
Tudna valaki mondani valami jo kis játékot ami hasonlit a mortalhoz csak kicsit újabb köntösben van? Tehát kicsi 3D-s mozgás meg ilyesmi
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
HavocS
senior tag
Volt C64-re egy játék, ilyen labirintusos mászkálós, mármint a játéktér ahhoz hasonló mint a wizard of worban, tehát a labirintust felülről mutatja. A fő lényege az volt, hogy bizonyos faldarabokat lehetett forgatni, néhány kulcsot kellett összeszedni, meg persze voltak ellenfelek is. Nem tudja valaki, mi volt ennek a neve?
-
DarkSmile
tag
A TEKKEN-szériát biztos ismered! Valamelyik TEKKEN lesz a nekedvaló (sztem jobb mint a Mortal). Bár ennek a legújab része sem olyan új már, de f*szán el lehet lenni vele! Töltsd le vmelyiket és próbáld ki!
[Szerkesztve]Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
-
Palkó
tag
Hali!
A Tony Hawk's topicban az 57-es hsz-hez tud valaki mondani okosat?
Köcce mindenkinek!Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
addikt
Da Vinci kódhoz esetleg tud valaki magyarosítást?
-
Str8 sk8r
őstag
...a következő problémával találkoztam:a Pharaoh nevű game-hoz nem találok égen földön leírást, ami az elsö 10 pályát segít átvinni, és segitséget nyújt a város elrendezésében...
...egyszer már megvolt,de elvesztettem...
...ha valaki tudna segíteni...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Dj Sügi
őstag
Szeretném kérdezni hogy valaki tudna nekem BMX-es játékokat mondani amik mostanába jöttek ki????
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Palkó
tag
Sziasztok !
Hogy lehet egy játék ''save'' mappájának az írásvédettségét megszüntetni?
A Tony Hawk's Underground-ról van szó, nem lehet menteni a játékállást.
Üzletben vásárolt, gyári lemez.
Köszi mindenkinek a segítséget !Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
eastsider
nagyúr
[link]
havernak ezt csinálja cod uo
más müxik neki
9550-e van lehfrissebb ati driver stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest