Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
falaci2002
tag
válasz
mazda626
üzenetére
Üdv!
Köszönöm a válaszokat!
Az FX5700 nem tudja, de mégis elindul. A bevezető pár kép lejön, aztán megáll. Ezt értem és tudtam is, hogy nem fog vele menni, de egyébként reagál és tudom, hogy itt rajta múlik a dolog.
A másik konfignál viszont semmi bíztató jel. Tehát szinte még rá sem kattintok a parancsikonra, máris dobja az üzenetet.
A tesztet is elvégeztem még tegnap, és aszerint is kéne mennie.
Most már én is az XP-re gyanítok, mert mások írták valahol, hogy újratelepítés után nem indult a játék, holott előtte simán ment. Pedig friss telepítés, kb 1 hónapos, és most sikerült pár dologgal frissítenem a netről, de semmi.
A kis gépen meg nem is tudom mikor telepítettem a rendszert oszt mégis megy.
Próbáltam az xp lemezzel felüliratni, de már a telepítés első részénél, a fájlok másolásánál, a következő fájlt hiányolja: C:$WIN_NT$.~BT. Ide szeretné másolni a fájlokat, de nem találja.
Van erre valami megoldás, vagy csak újra telepítéssel tudom megoldani?
Ráadásul mindkét gépen bennhagyta a választóképernyőt. Indítok vagy telepítek? Ki tudom ezt szedni valahogy? Nagyon gondolkodom a telepítésen, de nem tudom megéri-e?
Van gondom nem mondom! -
agbdlcid
csendes tag
sziasztok! nem tudjátok hogy hogy kell beállítani más jelszót mert vki tudja a mail címem jelszavát amelyikre a prohardvert regeltem! tehát aki privát üzeneteket kapott azt NEM én küldtem!
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem tudom, hogy a teszt mit néz és mi alapján osztályoz, de ugy látom, hogy ha nem a legujabb hardware van a gépbe, akkor már azt írja hogy nem tudnám tökéletesen futtatni.
-
kneedeep
tag
Eredeti Xbox 360 játékokról szeretnék biztonsági másolatot készíteni, néróval próbáltam de nem megy.. nincs tapasztalatom ebben a dologban, milyen progival lehet ezt megoldani ???
-
mazda626
addikt
válasz
falaci2002
üzenetére
Szia!
FX 5700 nem tudja a Shader Model 3.0-át, azért nem indul el, minimum 6600/X1300 kell neki.
Érdekes, mert 7900GS-sel hasítania kellene. Mennyire régi a Windowsod? Lehet egy reinstall működésre bírná, X1250 szintén gyenge hozzá.Can I run it?
Itt válaszd ki a játékot és hagyjad, hogy felmérje a géped. Egész jó, ki is írja, hogy mi a gyenge láncszem. -
Sirandrish
legenda
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esetleg nem tudnál egy weboldalt linkelni, ahol van róla vmi
, mert igy nem tudok rákeresni. -
Jégkokó
veterán
Tud vki mondani nekem vmi logikai mászkálós játékot?De lehet külön külön a kettő is, nem muszály egyszerre mindketőnek lennie.
-
falaci2002
tag
Üdv!
Nem tudom, jó helyen járok-e, de lenne egy kérdésem a BIOSHOCK-kal kapcsolatban?
Miért nem indul el a gépemen?
Bővebben:1, P4 3GHZ, FX 5700, 1 GB ram. Elindul, de természetesen szinte azonnal meg is áll, de elindul.
2, ABIT alaplap, INTEL DUAL 1,8, 1 GB ram, X1250 integrált kártya (250 MB). "Konfiguráció helytelen" üzenet a parancsikonra való kattintás után.
3, Az előbbi konfig megemelve 2 GB ram-ra és betéve egy 7900 GS kártya. Minden változatlan.
Természetesen minden friss driver telepítve, visual C++ fenn a gépen. A kis gépnél semmi nem kellett, csak a directx9-et kellett frissíteni.Segítsetek, ha tudtok! Mi lehet a "Helytelen konfiguráció" hibaüzenet oka?
Előre is köszönöm!
UI: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az újratelepítés megoldhatja a problémát." Egész pontosan ezt írja ki. és még az exe. fájl elérési útvonalát.
-
Hi!
Az lenne a kérdésem hogy a SWAT 4 elején van egy olyan küldetés hogy egy autószerelőműhelybe vagyunk. Megöltem minden bűnözőt megcsináltam mindent, ki is irta hogy you have completed the mission, de nem tudom hogyan kell kilépni a küldetésből! valami ajtót kell kinyitni? Köszi!
-
nagyula
csendes tag
sziasztok!
Meg tudja valaki mondani,hogy hogyan lehet a test drive-ból kiszedni a röpködő faleveleket és papírdarabokat?Már nagyon rég óta keresem,de eddig még nem sikerült megtalálnom.Ha valaki tudja lécci írja be ide,vagy dobjon pm-etnagyon köszi annak,aki tud segíteni
-
Bazsee71
őstag
Age of Empires III-ban, ha betöltök egy mentést, hogyan tudom folytatni?

Nyomkodtam a menü gombot, végignyomkodtam a klaviatúrát, de semmi, csak azt írja ki h játék megállítva...amúgy magyar verzió.
(Jahh, miután rányomtam a menü gombra, kiírta pár másodperc erejéig, h "A játszma folytatódik.", de aztán semmi.)Előre is köszi a segítségeket.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eddig angolról szedtem,de újvilági nem nagyon van
-
soulcube
aktív tag
Flatout: Ultimate Carnage vajon ki fog jönni PC-re ? Tudja valaki ???

-
N4r4ncs
aktív tag
Én olyan Amerikai játékos oldalt keresnék ahonan szállítanak magyarországra is! Gondolok a gamestop,vagy EB gamesre.
Előre is
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annyira nem ástam bele magam, bátyámnak keresem a progit, én inkább inkább igazi hangszert nyúzok

-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg nem flash, de én egy elég minimalos progi, viszont nagyon mókás. Állítólag

-
alien_
őstag
Van egy játék, ami nagoyn hasonlít a Guitar Heroe -ra, csak pc-s, ingyenes, és a billentyűzettel kell nyomni..... Valaki nem tudja a nevét?
-
Carline
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi nézem.
Esetleg nem tudsz valami lökdösődőset, ahol nem kötött a pálya, hanem szabadon császkálhatsz?
Ez a Flatout körbe-körbe jellegű gondolom... -
Carline
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az Insane ilyen: Link
Flatout2 nem biztos hogy menne, ahoz azért kevés a i945 chipset.
Többit is nézem majd, hogy milyen és hogy tetszik-e.Nem kell nagy grafika, nem az a lényeg. Jópár feles után már nem kell pixel és vertex shader
Hangulata legyen, meg lehessen egymás ellen küzdeni. -
Sziasztok!
A SWAT 4ben kellene nekem segítség. Megcsináltam a tanuló küldetést, és most elkezdtem az első küldetést ami már élesbe megy. Elkaptam azt a 2-3 fickót akiket találtam az étteremben, de nem tudom utána mit kell tennem? Köszi!
-
Carline
őstag
Évente az unokatesómmal szokott lenni egy italozással összekötött két laptopos LAN panty.

Autós játékkal szeretnénk játszani.
Komolyságban, gépigényben Insane szerű játék kellene.
A lényeg a lanos multiplayer lenne.
Nem vagyok otthon a játékok terén, de gondolom Ti jobban.
Segítenétek? -
snecy
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Megpróbálhatod a TimeShift demót is, nekem bejött.
-
Sirandrish
legenda
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor Jericho..mondjuk nekem a Bioshock és az Airborne bejött viszont a Jericho nagyon nem így lehet neked pont az fog tetszeni

-
(Kolombusz)
veterán
Mondjatok légyszi valami új FPS-t, aminek jó a grafikája és a játékmenete is!
Airborne, Bioshock, HL2EP2 nem érdekel.
A HL2 különösebben nem kötött le, nem hinném, hogy az EP2 jobban tetszene.
Az Airborne kifejezetten nem tetszik, a Bioshocknak pedig a világa nem érdekel. -
V.Stryker
nagyúr
Elméletileg kint van már. Márcsak azért is,mert ez szerint már meg lehet vásárolni.

-
Csá!
Nem tudjátok mikor jön a Juiced 2?Láttam a Demo-t már lehet tölteni,de 2 GB
Mekkora lesz a teljes gém 
-
Scoobyka
addikt
a timeshift nevezetű gémhez nem tud vki ajánlani egy 7600 go-val jól müködö drivert(mobil vga,notebook)?...xp alatt....163.76-os nem jó...újraindul....amit eddig néztem...163.75,156.67,162.5,165.01,...egysem volt sikeres....pedig megvan alatta a vas..
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
HÁt akkor ajánljuk már a Quake 2-őt is.
(talán meg lehet próbálni a hármat is...ha anno a suliban elment.
) -
agbdlcid
csendes tag
mario
-
mazda626
addikt
Hali!
Mondjatok oylan játékokat légyszi, ami elidnul: P3 800MHz, 128MB SD RAM, Matrox G200-on. Autós, lövöldözős! Mindegy milyenek, lehetőleg ne futurisztikusak legyenek. Apunak lesz, nem sokat játszott még életében gépen.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok! Vki nagyon okos mondja már meg nekem, hogy miért nem tudunk campany of heroes-el hálóban játszani!
Látjuk egymást de mikor betölt vkinek mindig kiírja, h YOU ARE VICTORIOUS!
kell vmi patch? CD key az különböző szóval az szerintem nem gond! Vkinek van ötlete? -
raczger
őstag
régebben volt egy játik, ami kemény 64 kb-os volt, de elég komoly játék volt akkoriban, asszem olyan 3 éve lehetett. Nemtudja esetleg valaki mi a neve a játéknak, esetleg hol lehet letölteni? (márha ingyenes)
-
mazda626
addikt
válasz
üzenetére
Köszönöm szépen!

Sziasztok!
Még níáron találtam egy oldalt, ami szimulátorkkal foglalkozott - fórum volt, de nagyon jó- és a játékok teljesen ki ovltak vesézve. Colin Dirt-höz pl részletes leírás volt, hogyan lehet nagyobb teljesítméynt elérni, melyik opció micsoda, stb, és nagyon részletesen ki volt taglalva a törés is, hogy melyik érték mit jelent, amit ha állítunk még reálisabb sérülést lehet elérni. Erre az oldalra lennék kíváncsi, hátha valaki volt már rajta. A létező összes szim fel volt sorolva rajta, kék háttere volt, a tagok adatlapja pedig szürke volt. Benne volt a Simulator szó is és a World is, de nem www.simulatorworld.com oldal az, más. Modifications mappában voltak benne a játékok moddolási guidjai. Googlit teljesen átbújtam, millióféleképp rákerestem, de semmi.
Előre is köszönöm! -
soulcube
aktív tag
Tudja valaki, hogy a FlatOut: Ultimate Carnage kijön-e PC-re ?
-
nyikoláj
tag
Hy! Tudja vki, hogy honnan tudnék szerezni olyan kódot ut2004-hez amivel nem dob le a szerver. Már kipróbáltam egy rakást de mindig ez van:
[Anti_TCC]
Esetleg vkinek van vmi ötlete?
Előre is köszi! -
Bozsi80
tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek! A Crashday című játék telepítése után, indításkor ez a hibaüzenet jön elő:
Assertion failed
DiffuseShader(file..\propcore\engine.cpp, line 173)
Trace stack:
Ha valaki tudja mi a gond, válaszoljon pls. s.o.s!
-
mazda626
addikt
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy a Postal 2 Share the Pain játék játszhatatlan.
Ugrál a framerate, pedig 200-180 között van. Patcheltem, de ugyanúgy rossz.
Hogyan tudnám működésre bírni eme torzult személyiségemhez való játékot?

-
doc
nagyúr
valaki meg tudja mondani, mi a különbség a Longest Journey 2cd-s és 4cd-s változata között? pontosabban mi hiányzik a 2 cd-sből?
-
Narim
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen, ettől tartottam...
Csak gondoltam, hátha valaki már átesett ezen a kellemetlenségen, és már tudja a megoldást
. -
Narim
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen, az Xp kb. 200MB RAM-ot foglal le, a Vista meg 600MB-ot

Bár mikor kilépek egy játékból, a Vista alatt is csak 250-300MB van lefoglava, és onnan foglal újra le +300-at. Szóval játékok alatt felszabadítja azért a memóriát. De Xp alatt nem tudom a directx10-es effekteket bekapcsolni, ezért kell a Vista
. Ráadásul állítólag dx10 alatt 5 fps-sel többel megy (ami elég valószínű, mert a hardver jobb kihasználására van a dx10 kitalálva).Mindenesetre eddig minden játék ment 1280*1024-en max beállításokkal Vista alatt akadás nélkül, de a World in Conflict nem akar (még 1024*768-ban sem, úgy hogy nincs minden maxon). És nem tudom, hogy ez a játék tényleg ennyire eszi-e a gépet, vagy valami más nem stimmel. Mivel driver-ből a legújabb van fenn, és ezzel másnak is jól megy, azt javasolták valahol, hogy esetleg 64 bites Vista-t próbáljak.
De nem akarok megint windows-t installálni
(nemrég raktam fel ezt), és ezért kérdem, hátha tudja valaki, hogy tényleg jobban mennek-e a játékok 64 bites Vista alatt.... -
Narim
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik Vista alatt mennek jobban a játékok? A 64 vagy a 32 bites alatt? Mert hallottam híreket, hogy az egyiken jobban mennek...
Most próbáltam ki a world in conflict-et, és nem úgy megy, ahogy mennie kéne (elvileg), és valószínűsíthetően nem driver hiba, erre kaptam egy tippet, hogy esetleg 64 bites Vista alatt jobban menne (nekem most 32 bites van). De máshol azt mondták, hogy a 32 bites a jobb
.
Szóval van itt valaki, aki meg tudná mondani, melyik a jobb a játékokhoz (ha tényleg jobb az egyik a másiknál)?Köszönöm.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mostmár tényleg megoldottam. Nagy valószínűség szerint, a DirectX-el volt valami, mert a -dxlevel81 indítási paraméter megoldotta.

Érdekes.
-
whitezo88
nagyúr
Keresek egy játékot:
10-15 éves, felülnézetes, kis pálya volt, sziget/szigetekkel, és tetrisalakzatokból kellett zárt várat felépíteni, egyjátékos módban hajók jöttek amiket letelepített ágyúkkal kellett kilőni. a várad belseje kék volt. többjátékos módban a szomszédos szigeten lévőt kellett kilőni, akik piros ill. sárga belsejű várral rendelkeztek. ennek a nevére vagyok kíváncsi.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Tévedtem.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekem a KB896256-os windows patch segített.
-
burgatshow
veterán
Half-Life 2 datacache.dll error-t dob, amikor új pályablokk kerül betöltésre Intel 945GM/GU chipsettel. Mentésnél ugyanez a helyzet.
Ötlet, esetleg megoldás?

Már google-tam egy sort, de nem segített. Most még dobok egy driver frissítést, ha nem segít, akkor főbe lövöm magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mert igy nem tudok rákeresni.

(Jahh, miután rányomtam a menü gombra, kiírta pár másodperc erejéig, h "A játszma folytatódik.", de aztán semmi.)

Colin MrRae Rally 2(elméletileg mennie kell.), NFS 3..

. Ráadásul állítólag dx10 alatt 5 fps-sel többel megy (ami elég valószínű, mert a hardver jobb kihasználására van a dx10 kitalálva).