- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
válasz
schawo #19810 üzenetére
Aha. Akkor inkabb azok kozul az ujak kozul valasztok, amiket javasoltatok. Mennyire konnyu egy kezdonek azokkal fotozni? Mennyire alkalmasak azok tajkepek keszitesere (mar amiket turistakent szokas loni...)?
Az fontos, hogy CCD helyett CMOS legyen? Es alapvetoen, egy valasztasnal mi az ami ma mar elvart tudas egy nem gagyi gepnel? -
jss
aktív tag
válasz
schawo #19807 üzenetére
Ertem, utana jarok a gepeknek.
Ma beestem egy uzletbe, ahol rengeteg komoly gepet arulnak es van nehany hasznalt is:Sony A100 18-70 195$
Nikon AF-D 24-85 250$
Nikon D 3000 18-55 250$
Canon 40D 250$Ezek esetleg? Egyaltalan, erdemes hasznalt gepet venni ennyiert ebben a kategoriaban, vagy inkabb az ujat javasoljatok? Letezik olyan, hogy egy hasznalt gep szemre jol mukodik, de az elektronikai reszei (pl;: CCD, CMOS) mar elfaradtak, elhasznalodtak a sok hasznalattol?
-
jss
aktív tag
Sziasztok!
Pillanatnyilag kulfodon elek es nem ertek a fotozashoz, szeretnek egy gepet venni, leginkabb ujonnan. A keret 200-250 $. Tudom, ez nem sok, de lattam az uzletekben komolyabbnak latszo, markas gepeket is ennyiert (meg persze sokkal tobbert is...)
Turistakent szeretnek fotozni, fontos lenne a tajkep keszitesi kepesseg is (gondolom itt szelesebb latoszog kell) Fotoznek hetkoznapi dolgokat is es azert nem valami gagyi gepet szeretnek.Ezek kozul tudnatok valamelyiket ajanlani? (250$ alatt...) Esetleg jo tanacsok, velemenyek jol jonnenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest