- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mircike1
tag
válasz
mikrofon #25315 üzenetére
Na, elolvastalak.
Igen, 1100 forintból megúsztam volna a lítiumos elemeket.
http://www.elemdepo.hu/Energizer-Lithium-Ultimate-AA-L91
Mert ugye kettő kell.
(Mondjuk nem tudom, kettes csomag van-e.)
Hosszú távon gondolkodva tök jó, hogy megvettem az aksit és a töltőt.
Kábel téma is nyilván úgy van, ahogy mondod.
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, soha nem is mondtam, hogy értek hozzájuk.
Köszönöm a segítséged.A többiektől is elnézést a randalírozásért.
-
mircike1
tag
Neked is köszi.
Ez jól néz ki: http://www.elemdepo.hu/Energizer-Lithium-Ultimate-AA-L91 .
Ezek után mondjam meg, hogy mennyi volt?
Szállítással 17 ezer. Most már 24 ezernél járok és még lesz a kártyaolvasó, összesen 27 ezer lesz.
Ha esetleg erre is azt mondjátok, hogy miért nem néztem körbe: azért, mert egy nő agya nem úgy működik, mint egy férfié. Én képtelen vagyok dönteni, hogy most melyik lenne jó. Itt nem kellett gondolkozni, valaki írt, hogy lenne egy eladó gépe, kérdeztem egy csomó dolgot, arra kaptam választ, megvettem.Amikor megérkezett a gép, úgy örültem, mint egy kisgyerek. És aztán kezdődtek a viszontagságok.
-
mircike1
tag
válasz
csacsi77 #25310 üzenetére
Nem, töredelmesen bevallom, nem ellenőriztem. Mivel ajándéknak szántam és amikor feladtam a hirdetést, hogy dig. fényképezőgépet keresek, az első "ajánlkozót" elfogadtam. Mivel én kies székesfővárosunkban, ő Debrecenben, ezért elég nehéz lett volna kipróbálni.
Egy bocsánatkérés, egy ELISMERÉSE annak, hogy tényleg némi kár ért (érhetett), esetleg netán-tán 1-2 ezer forint visszautalása megerősített volna abban, hogy szép dolog az emberekben hinni. -
mircike1
tag
válasz
mikrofon #25304 üzenetére
Egy indurka-pindurka dolgot mintha elfelejtenél.
Az ELADÓ két (három) aprócska dologról elfelejtett tájékoztatni.
Ez a gép nem működik alkáli elemmel.
Lítium elemmel igen. Ami nyilván hamar lemerül.
Akkor lehet (KELL) bele venni akkumulátort, amit viszont tölteni kell = akkumulátor töltő, azt is meg lehet (KELL) venni.
Továbbá egy 3000 forintos kártyaolvasót is be kell még szereznem.
10 ezer forinttal kell többet költenem rá, mint szándékoztam.
Én kapjak VEVŐKÉNT negatív értékelést?
Kifizettem a kért árat.
Ha ezt nem érted, akkor kérlek ne szólj hozzá.
(Mellesleg szó nincs feljelentésről, max. negatív értékelés adásáról. És nehogy már örüljek annak a fantasztikus ajánlatnak, hogy egy 300 forintos kártyaolvasóval kárpótol. Ugye érted, hogy 10 ezer forint nem egyenlő 300 forinttal?) -
mircike1
tag
válasz
vihartigris #25300 üzenetére
Igen.
-
mircike1
tag
válasz
Fotonhámozó #25299 üzenetére
Köszönöm neked is.
Szerencsére tökéletes állapotban vannak az érintkezők és a gép működik.
A tanulópénzt pedig tényleg megfizettem. -
-
mircike1
tag
válasz
mikrofon #25294 üzenetére
Köszönöm.
Most úrinő leszek és nem reagálok arra, amivel sértegetsz, számomra nem érthető módon.
Érdemben válaszolva:
AA megvolt, kipipálva, nem működött.
Ábra aksit mutat.
Hozzáértő aksit mond.
CRV3-at szerintem nem lehetne beletenni. Nem szabályos téglalap, ahova az elemet (?) / aksit kell tenni. -
mircike1
tag
válasz
mikrofon #25290 üzenetére
Megpróbálok megnyugodni.
1. Beletettem elemeket, jó elemeket, nem működött.
2. Felhívtam ehhez értő embereket és ők mondták, hogy spéci aksi.
3. A kis ábra ott, ahol elemeket kell beletenni, az is egy aksit ábrázol, ami "össze van kötve". Nem tudom értelmesebben leírni, az ábrán az az aksi látható, amit feljebb linkeltem. NEM két elemet mutat. -
mircike1
tag
válasz
Rapid136 #25287 üzenetére
Klassz. ELSŐ DOLGOM VOLT, hogy beletettem elemeket (most a biztonság kedvéért megmértem a battery tester-rel és JÓ elemeket tettem bele), nem működött velük. Ezek után kezdtem nézelődni kissé meglepve és akkor némi telefonálgatás után derült ki, hogy spéci, Lithium-ion akku kell bele. https://www.intercell.hu/kodak_klic_8000_37v_2200mah_utangyartott_lithium_ion_kamerafenykepezogep_akkuakkumulator_26404
Sőt, wiki a barátunk, "lítiumion-akkumulátor". -
mircike1
tag
válasz
Lassú Víz #25284 üzenetére
Na jó, most már nagyon mérges leszek. NEM TUDTAM, HOGY NINCSENEK EZEK HOZZÁ!!
Te ha veszel egy autót, akkor feltételezed, hogy nem lesz benne aksi??
Valóban nem kérdeztem rrá, hogy "édesapa, ugye van hozzá aksi, aksitöltő, adatátviteli kábel/kártyaolvasó?".
Fel sem merült bennem, hogy NINCSENEK HOZZÁ EZEK.
Ha én eladok valamit, akkor megírom, hogy mi a hibája, például árulok két ágyat is (ez persze OFF) és mindkettőről részletesen leírom, hogy mi a hibájuk.
Mindenki saját magából indul ki, nem?
Jóhiszemű voltam és ezért kapom az ívet itt?
Buta, naiv kérdéseim vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem szoktam nő létemre szerelni, nem értek egyhez-s-máshoz.
Elég volt a beszólásokból, ha nem tetszik, hogy ide írtam, akkor ne olvasd.
Nem hiszem, hogy itt bármi olyat leírtam volna, ami nem tartozik ide.
Budapestről Debrecenben hogyan készítettem volna próbaképet? -
mircike1
tag
-
mircike1
tag
A legjobb, hogy a kodak (mint kiderült, hát nyilván tudnom kellett volna) kivonult Magyarországról és magyar nyelvű használati útmutatót nem lehet a géphez kapni.
Semmi probléma, meglehetősen igen jól tudok angolul, le lehet tölteni az angol nyelvű útmutatót, csak mondjuk megnézném, hogy ha nem tudnék angolul, akkor mire jutnék.
De hát ez már tényleg OFF, miért sír a szám ugye. -
mircike1
tag
válasz
Fotonhámozó #25270 üzenetére
Vicces.
Majd megkérdezlek arról, hogy a női ciklus vagy a terhesség 40 hete (10 holdhónapja) hogyan működik és meglátjuk, te hány pontot kapsz. -
mircike1
tag
válasz
mikrofon #25273 üzenetére
A kérdéseim lehet, hogy k.rva buták és naivak, de hidd el, utánanézek, zen buddhista meditációt folytatok, végigondolom, satöbbi.
Szerintem itt nem a tudatlanságommal volt-van gond, hanem azzal, hogy egy olyan emberrel akadtam össze, aki még annyit sem tud mondani, hogy "bocs".
Nnna ezzel van gondom. -
mircike1
tag
válasz
copass #25274 üzenetére
Nem.
Az egész privát levelezés megvan, egy árva szó nem esik arról, hogy a fényképezőgéphez nem kapok aksit és aksitöltőt (amik nélkül ugye nem működik... CSAK ennyi a probléma). Utánanéztem, eredetileg is úgy árulták, hogy nem járt hozzá. Oké. Tehát ezt megértem/lenyelem. Csak ugye meg lehetett volna említeni. Így éppen 7000 forinttal többnél tartok, mint amire számítottam.
De. Adatátviteli kábelt biztos kapott hozzá az eladó ÉS EZT SEM KAPTAM MEG.
Azóta új világ van, kártyaolvasó (is) jó. Amit itt ajánlottatok, 3000 forint. A kedves eladó meg egy 300 forintosat akar adni.
Számoljunk. Ez így (ha a jót veszem, mert nyilván azt veszem), 10 ezer forintocskával több, mint amire gondoltam. Hát nekem 10 ezer forint nagyon sok pénz.
A legédesebb, hogy amikor írtam neki, hogy negatív értékelést fogok adni, visszaírt (ezt kétszer játszottuk el), hogy ő is. Mire fel? Hogy kifizettem a teljes összeget egy olyan gépért, amit után még ... satöbbi. -
mircike1
tag
válasz
philoxenia #25271 üzenetére
Neked is köszönöm.
-
mircike1
tag
Elképzelhető, hogy egy 300 (!!) forintos kártyaolvasó jobb, mint egy 3000 forintos (amit ajánlottatok)?
https://ecodigi.hu/index.php?route=product/product&product_id=242&sender=arukereso
-
mircike1
tag
Hol lehet negatív értékelést adni annak, akitől a gépet vettem? Már 10 ezer forinttal többnél tartok lassan, hogy a gép működjön.
-
mircike1
tag
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mircike1
tag
Anyááám. Értem? Talán értem. A kártyát kell kivenni és azt beletenni az USB kártyatöltőbe. Ugye?
A kis nyílással meg nem kell foglalkozni.Jól gondolom most??
-
mircike1
tag
válasz
philoxenia #25261 üzenetére
Nem. A fényképezőgép alján van egy pici nyílás. Oda tudok gondolom bedugni egy kábelt, nem?
Vagy mennyire hülyék a kérdéseim 1-től 10-ig skálán? -
mircike1
tag
válasz
philoxenia #25258 üzenetére
Neked is köszi!
Kérdés:
Ennek van olyan része, amit a fényképezőgépbe dughatok be? (Köszönjük szépen Sárvár, sárvári termálkristály a baromi értelmes kérdést.) -
mircike1
tag
Mutatom a gépbe való aksit és töltőt.
https://www.intercell.hu/kodak_klic_8000_37v_2200mah_utangyartott_lithium_ion_kamerafenykepezogep_akkuakkumulator_26404
https://www.intercell.hu/kodak_klic_8000_akkuakkumulator_halozati_adaptertolto_utangyartott_3907
Ezeket már megvettem.Van egy veszedelmesen hülye kérdésem. Van itthon egy Varta aksitöltőm. Az kompatibilis lehet a gépbe való aksival? (Szerintem nem.) Ilyen Varta töltőm van:
https://elemtolto.arukereso.hu/varta/easy-energy-pocket-tolto-ures-57642101401-p341289920/Az adatátviteli kábelhez annyit, hogy az asztali gépem 15, a laptopom 10 éves, szerintem (SZERINTEM) nincs bennük kártyaolvasó...
-
mircike1
tag
Sziasztok! Ebbe a topikba írtam először, itt láthatjátok a gépet: https://prohardver.hu/tema/kodak_easyshare_z8612_is/friss.html#msg2
Egy indurka-pindurkát csalódott és dühös vagyok. Vettem egy ilyen fényképezőgépet. Az eladó azt elfelejtette közölni, hogy aksi kell bele (és nyilván aksi töltő). Úh. azokat külön meg kellett vennem.
Most azzal az aprócska problémával szembesültem, hogy nincs adatátviteli kábelem (ha így hívják). Hol szerezhetek ilyet?
Előre is nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest