- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
A jelenlegi spektívem 609gramm, ha nem is ez marad örökre a legtöbb spektív 2 kiló alatt megáll.
Decathlonost próbára vettem, szerencsére minden kérdés nélkül visszaadják a pénzt ha nem jön be a termék. Nem írnak róla amúgy rosszat csak a magasság lesz kérdéses. Majd meglátom.
Köszi a tippet. Ezt találtam itthon, ez ugyanaz (nem találtam típusszámot)? Vagy ez is jó? [link]
-
BaLee
addikt
Nem találtam jobb topicot, beírom ide hátha.
Keresek olyan 3 lábú tripodot ami magasságban tud 170-180cm-t, hogy szemmagasságba is lehessen állítani és azért van benne anyag, hogy kültéren kis szélben se mozogjon össze vissza.
Spektívet szeretnék rátenni a Decathlonban találtam egyet, rendeltem is (max visszaviszem, ha nem válik be) egy hátránya biztos van, hogy 145cm max magasságot írnak hozzá. [link]Keret az olyan 20-30k lenne rá max.
Tudtok ajánlani konkrét típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest