Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Hi!
Lightroom-ból nyomok export to photomatix pro-ba, aztán visszaimport, viszont sehol nem látom LR-ban.
Ha újra próbálom importálni LR-ban a könyvtárból, akkor ott írja, hogy már importálva van, de se a Library-be, se a Develop-ba nem látom.
5let?szerk: na jó, megoldottam..."previous import"-ként nem látta.
-
ballington
addikt
Sziasztok!
LR katalógusom és a képek egy olyan partíción és winyón vannak, ami kezd tele lenni.
Van egy másik winyóm, amin van bőven hely.
Kérdésem, hogyan tudom áthelyezni a fájlokat és a katalógust egy másik helyre? -
ballington
addikt
LR2-ről LR4-re hogyan tudok frissíteni? Csak telepítsem fel és kész?
Megmarad minden, ami katalogizálva van? Vagy csinálni kell egy Backup-t előtte? -
ballington
addikt
Sziasztok,
gondban vagyok a vakuzással (Sony A200+HVL-F36).
A problémám, hogy nem tudom, milyen módban fotózzak vakuval. Ha "A"-ban fotózok, akkor vagy nem villan a vaku és bemozdul minden (mivel hosszú a záridő), vagy nagyon kicsit villan és sötét lesz. Ha "auto" ban villan rendesen, csak gyakran túl erős, valamikor meg egész jó, holott nem állítok semmit.
Segítsetek. -
ballington
addikt
válasz
gabor1000 #7584 üzenetére
Azt, hogy elmosott az autó, azt könnyű, csak egy helyben kell tartanod a gépet és lassabb záridőt kell használnod, attól függően, mennyire akarod elmosatni.
Ha az autó éles, azt hívják svenkelésnek (asszem), amikor a gép fókuszát az autóval együtt mozgatod - vagyis a kamerát a mozgó tárgyal együtt mozgatod. Ekkor pont fordított hatást érsz el, mint előbb.megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest