- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rol85
csendes tag
Sziasztok!
Fuji s9600 típusú gépemnél a múltkor az történt hogy bekapcsoltam minden oké majd a vezérlő tárcsát eltekertem és a kijelzőjén egy csomó krisz-krasz jelent meg.
Kikapcsoltam de nem változót semmi. Kivettem a aksit akkor elltünk, de azóta nem működik. Bekapcsolásnál ad hangot de utána se kép se hang. Nem tudjátok hogy mi lehet vele illetve nem tudtok Bp. és környékén egy szakit aki megtudná nézni? -
Rol85
csendes tag
válasz
Szten Márs #7856 üzenetére
Köszönöm! Én is erre tippeltem, csak gondoltam meg erősítést kérek.
-
Rol85
csendes tag
Sziasztok!
Egy fotópályázaton kérdeztem hogy milyen méretben kell feltölteni a képeket és ezt válaszolták.Nem nagyon vagyok még otthon ezekben a témákban de hogy öszinte legyek fogalmam sincs mit jelent. Tudna nekem segíteni ebben valaki?(A versenyre digitális fényképezőgéppel készített fényképfájlokat (a közepes formátumú és nagyobb formátumú digitális fényképezőgéppel készült fényképek kivételével), valamint filmes fényképezőgéppel (35 mm-es vagy APS) készített fényképekről lapolvasóval beolvasott fényképfájlokat lehet beküldeni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest