- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmws94
csendes tag
"Az eszköz vakuja erős, talán túlzottan is, így csak nagyobb terek bevilágítására jó;"
Ezt nem én találtam ki hanem a tesz-ből másoltam ki...De vakuzásra azóta sem jövök rá, viszont Automata módban annyival jobb hogy ha sötét van akkor magától "megvilágosítja" a képet...+Sokan abba a hibába esnek, mint én is így gondoltam eddig.. hogy a legnagyobb felbontásban a legjobb a kép. Nem! a 800x600 Fine is nagyon jó képet csinál,mellesleg minek 2048x1536 Felbontás?
-------
Tölthető elemet/akksit megéri venni?? ->Vettem 4xxFT-ért Rossmann AAA Micro LR03 Rubin Powerfull alkaline féltartós elemet bele tegnap ami olyan, azt "beállítgattam" a gépen + fotóztam pár képet tegnap, és ma. Erre ma kiírja hogy Low Battery és kikapcsol. Mire én visszakapcsoltam és láss csodát tudtam még vele fényképezni.... Érdekes....
Üdv -
bmws94
csendes tag
válasz
philoxenia #5679 üzenetére
Lehet hogy én vagyok vak, de csak ennyit találtam a vakuról:
"A gépet lehetőleg napfény mellett használjuk, legalábbis ragaszkodjunk az erősen megvilágított felületekhez. Az eszköz vakuja erős, talán túlzottan is, így csak nagyobb terek bevilágítására jó; megfelelő megvilágítást tárgyakon nekünk nem sikerült produkálni (az eredmény általában egy fehér folt lett)."
Nem fontos, de jó lett volna tudni hátha kell egyszer az a vaku funkció nekem...
Azért köszi!
Üdv -
bmws94
csendes tag
válasz
runner 125 #5678 üzenetére
Szia!
Van minden féle más egyéb opció amire szerintem soha nem lesz szükségem stb...
De "vaku gomb" nincs. Próbáltam sötétben hátha valami érzékelős de úgy sem villan...Pedig tuti jó a vakuja amúgy....Érdekes szerkezet
De próbálkozom és köszi... -
bmws94
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Aosta VQ2220/Mercury Smart Cam3.1MP, ki hogy ismeri,több néven kijött úgy tudom...
A lényeg hogy fényképezésnél sem Automata sem Manual módban nem jövök rá hogy lehet bekapcsolni a vakut vagy csak vakuzni?
Aosta VQ2220Néven van fenn egy teszt cikk de abból sem jövök rá sok dologra....
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm előre is...
Üdv -
bmws94
csendes tag
BOCSi!
Ugyebár már megvetem és remélem a jövöhéten ideér működőképesen,bár az ára volt akinek furi volt...
ennek ellenére vélemény érdekel róla.. -
bmws94
csendes tag
Üdv All!
Az imént vásároltam egy használt Mercury SmartCam 3.1 Fényképezőgépet....
SD Kártyával bővíthető, nekem 2GB-os van,de valahol van még elvileg egy 512MB-os is...remélem valameiket befogadja...Videózni is tud...
2Cerkaelem kell bele....Egyebet nemtudok mondani róla egyenlőre...
Reménykedem hogy épségben ideérjen és jól szuperáljon...
Érdekelnének róla vélemények tapasztalatok....vagy akármi infó!csak bátran..
[link]
U.i: Tudom hogy 20ért már PL:ÚJ Samsung van, de arra nem futja...
Várom Válaszotok, Köszönöm Előre is!
ÜdvÜdv
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest