- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
Szten Márs #8094 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e feljebb is.
De az én alap obim ami 18-105-ös Nikon kizártnak tartom hogy tárgyfotózásra van kitalálva.
Nem mindenhol éles a képe. Pl sarkok, vagy egy bizonyos pontra fókuszál a többi rész meg nem egyformán éles.Am a fehér lap okés, de megvilágításhoz nem hiszem hogy egy SB900-as kéne, vagy igen?
Utómunka meg általában milyen eszközökkel történik PS-ben már ha persze profin szeretnénk csinálni? -
Robb202
tag
Sziasztok!
Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy apróbb tárgyak fotózásához milyen kiegészítőkre lesz szükségem?
Jelenleg egy Nikon D90-es gépem van alap obival és egy SB-900-as vakuuval.
Sajnos ez nem túl jó tárgyfotózáshoz meglátásom szerint.
Milyen kiegészítőket kell vásárolnom? Értem én itt az objektíveket, kellékeket, egyéb eszközöket amiről még tudomásom sincs.
Illetve utómunkánál van valami speciális plugin / eljárás Photoshopnál amit alkalmazni kell?A lényeg, hogy ilyesmi szintű képeket tudjak készíteni:
[link]A képek elsősorban eladáshoz kellenek, ezért nem árt ha igényesek szépek kívánatosak
Több száz ezret nem szeretnék bele ölni, de jó képeket mindenképpen szeretnék. Mondjuk az objektív az más tészta mert egy jó objektív amit lehet termékfotózásra használni az nem lenne rossz. Sajnos az alap objektív nem egy bika darab.
Összefoglalva, nagyon jó profi, elsőosztályú képek kellenének
Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest