- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Akkor azért ha jól sejtem te véletlenül sem hobbi/amatőr fotós vagy.
Annyi kiderült közben hogy elírta és csak 15k expo van benne és 16-50-es (kit?) obival adják. FF-et is nézegettem bár azt Canonból egy 5D Mark II-est, unokaöcsémnek volt pár éve ilyen gépe és nagyon szép képeket lőtt vele, akkor kezdtem komolyabban fontólóra venni a fotózást mint hobbit. Szerintem egy év alatt sem fogok 10 ezret beletenni, persze ki tudja mennyire sikerül elmélyülni benne. -
snake1977
őstag
válasz
Stauffenberg #35232 üzenetére
Köszönöm szépen a hasznos információkat!
A 4k videózás nem szempont, talán majd a jövőben a full hd is bőségesen elég ha egyáltalán kihasználom ilyenre. Az expo számtól féltem kicsit, a tesztben nem említenek elektromikus zárat valóban. -
snake1977
őstag
Sziasztok, srácok kezdő gépnek melyiket vennétek a kettő közül, Sony alpha 6000 vagy Canon 200D? Vagy esetleg más javaslat ebben a 100 ezer körüli ársávban?
-
snake1977
őstag
Srácok segitsetek!
Adott egy fuji s7000-es, egyik pillanatról a másikra erőteljesen lilás képeket kezdett el gyártani, nem a chromatikus aberrációra gondolok itt, de ahhoz hasonló csak épp az egész kép ilyen és túlexponált emellett, mi történhetett a géppel? Van értelme szervizeltetni? -
snake1977
őstag
Sziasztok!
Van egy sony dsc-h10 -es gépem, aminek meghalt a vaku része, tud valaki ajánlani olcsó szervizt? A sony majdnem 20k-ért javitaná, a photo paradicsomosok meg 8ezres óradijjal + alkatrész, a gép meg ér kb. 12k-t müködőképesen, tehát ennyibe gazdaságtalan a javitás.
Mielőtt szóvá tenné bárki nem 2ft-ért akarom javittatni, de nem is 10 ezrekért.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest