- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papichulo
tag
Tudtok valami jó Exif olvasó progit,amivel a neten található képek Exif adatait 1-2 kattintással ki lehet olvasni?
-
Papichulo
tag
válasz
philoxenia #5420 üzenetére
Köszi szépen! Lehet kipróbálok majd egy ilyen fóliás mókát,de szerintem a közeljövőben beruházok egy ND8-ra.
-
Papichulo
tag
válasz
philoxenia #5418 üzenetére
Megnézegetem ezeket is,de most nincs túl sok pénzem.Én ezt néztem ki: [link] A Hoya vagy a Soligor jobb szerinted? Egyébként ez a 8x-os a legnagyobb szűrő faktor? Mondjuk én már hallottam fekete szűrőről is, ami nagyon durván megnyújtja a záridőt,csak az elég ritka,én sehol nem találtam a neten.Csak fotozzon láttam olyan képeket amit azzal csináltak.
-
Papichulo
tag
válasz
philoxenia #5416 üzenetére
Köszi szépen! Hát én főleg a víz szép elmosására használnám pl. egy tónál vagy akár egy vízesésnél mint a megadott linken is,B idő kihasználásra meg nemtom akármi másra
-
Papichulo
tag
válasz
philoxenia #5412 üzenetére
Jah értem köszi,akkor nekem ND kell...
Azt látom hogy a szám az ND mellett(pl.ND4,ND8) a szűrő faktort jelenti,de ez mit jelent a gyakorlatban?
-
Papichulo
tag
Záridő megnövelésére pl. jó fényviszonyok mellett, Nd szűrő a legjobb? Ha igen,milyet érdemes venni? Hogy kell alkalmazni?(Mert tudtommal csak az egyik fele sötétített)
-
Papichulo
tag
Sziasztok!
A lereteszelés mit jelent pontosan? A legszűkebb blendét vagy mit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest