- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
őstag
Mennyit er szerintetek egy jo allapotu D5100-as vaz?
Se obi, se akksi, se mem kartya nem jar hozza, de expo szam csak 18000. -
Yodafon
őstag
Hello
Tud valaki olyan helyet Pesten vagy rendelessel akarhonnan, ahol be tudnek szerezni Nikon 18-105-s obiba frontlencsét? -
Yodafon
őstag
válasz
Degeczi #7263 üzenetére
de az egésznek nem látom sok értelmét, hiszen NiMh AA-val több mint 2x kapacitás, így ennyivel hosszabb üzemidő érhető el, és mivel 2 db-ot igényel a kamera, azok cserélgetése sem nagy nyűg (4 db már picit kényelmetlenebb)
Az lehet h nagyobb a teljesítménye de a Kodak gépekre jellemző hiba miatt (ha egy kicsit is esik a fesz. akkor már lemerültnek érzi a gép) nem játszik.
Azért akartam az adapteres megoldást mert nem szeretnék még pluszba 2* annyit kiadni csak a töltőre. Viszont akkor felmerül a kérdés h mire való az a lik a kamerán?
Illetve akkor valaki tud ilyen géphez (KODAK!!!) bevált aksit ajánlani? -
Yodafon
őstag
Hali
Nekem egy Kodak ZD710 -es gépem van s tervezek venni hozzá akksit.
Egy ilyenre gondoltam: AkksiIlletve a másik kérdésem hogy láttam hogy van a gépen egy 3 voltos adapter csatlakozó és gondoltam hogy ha ezt rádugom akkor töltené e az akksikat:
AdapterEz vajon kivitelezhető?
Mert néztem a kodak honlapját és ott Kodak 3 volt-os AC adaptert ajánlanak, de olyat nem találtam sehol. Nem fogja kisütni a gépemet? És az akksik jók hozzá?Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest