- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Üdv
Ismet a fejemet adtam ra, hogy befektetek egy Nikon grip-be, D80-ra. ebay-rol szeretnem rendelni, Degeczi kollega meg anno megnyugtatott, hogy a Link-delight nevu ceg korrekt minosegu, megbizhato gripeket forgalmaz. Ez volt jo masfel eve, azota valtozhatott ezekkel egyaltalan valami?
Nezelodes kozen talaltam egy rakas grip-et, az emlitett forgalmazotol, mind kulonbozo leirassal. Gondolok itt erre vagy erre. Tovabbi nezelodes utan, talaltam egy ilyet is, aminek a leirasa ugyan az, de ~$20-al kevesebb. Ezeknel van valami kezzel foghato kulonbseg,vagy ez mind ugyan azt az objektumot takarjak? Melyiket lenne erdemes megvenni?
Elore is koszonom -
jorden06
senior tag
válasz
runner 125 #6340 üzenetére
Áhá!
Igen, én is D80-ra venném. Én úgy hallottam, hogy az origi D80 portrémarkolat, és a grip között nem sok különbség van, nem érdemes beruházni rá, pláne, hogy 2x annyiba kerül. Persze ha külföldről van, méghozzá olcsón, akkor nincs gond. Egyébként Te is eBay-ről rendelted?
Nézegettem Realpower után gyártott akku-kat, és eszméletlen, hogy 1400 mAH és 1500 mAH között ekkora az árkülönbség?! Mennyit számít ez a "pár" mAH?üdv
-
jorden06
senior tag
válasz
runner 125 #6338 üzenetére
Köszi a tippet, ment oda is
Egyébként ha már itt vagyok, megkérdezem, hogy ez és ez grip között mi a különbség?
Egyik fórumtárssal beszéltem, ő a cserélhető akku-s grip-et ajánlja, mert a nem cserélhetős nagyon kevés töltést bír csak. Nektek mi a véleményetek erről, mennyire megbízhatók ezek?
Origi Nikon portéré markolatra egyelőre nem szánok pénzt.
Előre is köszi -
jorden06
senior tag
Üdv!
Rendel valaki mostanában fotós cuccot e-bay-ről? Ha igen, akkor megtenné, hogy az enyémet is hozzácsapná?
Ha olyan, akkor Bp.-i átvétel jó lenne, ha nem akkor postás móka.
Előre is köszi, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest