- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Én ezt találtam:
"Ha az egyéni vállalkozó magánlakásával megegyezik, és magánszemélyként a neve akár a postaládára ki van már írva, akkor egyéni vállalkozóként nem szükséges a nevet külön még egyszer kiírni. A cég nevén kívül más adatot nem kell kiírni a Ctv. szerint sem a cégtáblára."
-
Picturemaker
őstag
válasz
racskobalazs #33178 üzenetére
Üdv!
Másik vázon hogy működik az obi?
Ha nem a keresőn keresztül használod, hanem "nyújtott kézzel", akkor is rossz? -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Lehet találni valahol tesztet, leírást arról, hogy a videózás mennyire veszi igénybe a tükrös vázakat?
Köszönöm. -
Picturemaker
őstag
Utólag megnéztem, mert a link-re nem kattintottam rá, tényleg a "gyengébbről" volt szó.
Szerintem érdemes a kicsit drágábbat venni Soligorból. Az olcsóbb verziók (más márkánál is) vastagabb fémkeretben vannak, ami nagylátónál okozhat gondot, illetve az "üvegek" és bevonatok minősége is más. Itthon a Soligor CP DHG 52mm-es szűrő 8300 forint, kint nem tudom mennyiért osztogatják. -
Picturemaker
őstag
válasz
Zoli bácsi #8391 üzenetére
Ez kész: "szép tiszta, jó illatú lett"
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezek, de nem találtam hozzá jobb topikot.
Naptárhoz szeretnék felhasználni a képeimet, erre kellene árajánlatot adnom.
Ha valaki esetleg tud valamilyen "irányelveket, irányárakat" akkor kérem ne tartsa magában.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest