- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
-
Jahno
veterán
válasz
Laslow #33235 üzenetére
Telefonos fotókat is előhívatnak, sőt. Max. nem így teszik albumba, vagy X, de manapság inkább az egyben fotókönyv a menő, ott szabadon variálhatsz a tájolással és arányokkal is, aztán mindegy, hogy 1:1 vagy 4:3 vagy merre az előre. Van haver aki 16:9 környékén fotózik, mert miért ne.
-
Jahno
veterán
válasz
Laslow #33233 üzenetére
Alapban 10x15ös van szinte mindenhol. A külföldit ne nézd, svédektől értelme nincs rendelni és az sem zsebes, hanem ha jól láttam akkor nyomtatott album.
Cewe elég megosztó, de annak is van pro vonala. Amúgy a sima Cewe régebben hullámzó minőség volt, most úgy nézem eléggé összekapta magát, de ki kell számolni melyik mennyi. Nyilván ha már ki van nyomtatva akkor az album jobb, erre mondtam, hogy ott a 15ös, legalább nem lesz túl szoros, simán vállalható.
A nyomtatási minőség meg innentől csak pénz kérdése.
-
tvamos
nagyúr
-
Jahno
veterán
válasz
Laslow #33225 üzenetére
Pedig tele van vele a világ, ha magadnak szeretnéd befűzni. Fotoplus, Csepel Pláza, még kisebb fotós boltok is. Pld. Kecskeméten furán néztek rám, hogy fotós boltban filmet keresek, mert évek óta nincs, de album akad. Papírboltban, kínai bazárokban is ha más nem akkor 10x15ös méretben, ami pont jó, mert legalább nem lesz szoros.
Ilyesmi keresőket használj, fotóalbum hagyományos, befűzhető: [link]
-
válasz
Laslow #32920 üzenetére
Szia, valószínű vannak bizonyos eltérések a helyek között odafigyelést és egyebeket tekintve. Én utoljára náluk [link] rendeltem meg nagyobb mennyiséget, szegedi cég, nagyon meg voltam elégedve velük, legközelebb is oda vinném a nagyobb mennyiséget (a kisebbet itthon nyomtatom inkább). Amivel még személy szerint elégedett voltam az a media markt, de ott jó régen hívattam már elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest