Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz racskobalazs #33187 üzenetére

    + Lugosi, köszi a válaszokat! :R

    Ingrid? ... *mélylevegő* Legalább nem az a Fotoplus által nyomatott másik gyökér.

    Az "Ioson" nem program, hanem az iOS és mac OS-en az Apple Photos-ba beépítetten van egy ilyen szöveges szűrő képekre. Csakhát én windows-t használok :B Van a Qnap-nak is ilyenje a QuMagie, de az csak a komolyabb NAS-aikon fut.
    Találtam én is pár gyűjtést ilyenekről (1 2 3), de vannak persze totál irreleváns dolgok is, amiket láthatóan csak a neve alapján felületesen írt oda a szerző, de semmi tapasztalata vele (főleg a 3-nál van sok ilyen, közülük több csak batch tagger, nincs benne semmi automatizált felismerés); ki is fogok közülük próbálni párat.

    Ha csak 80%-ot is talál meg, már beljebb vagyok 80%-kal. A képeket utána ígyis-úgyis át szoktam nézni, hogy nem maradt-e benne valami a másik kategóriából.

    Jahno: a Fb-nak ez egy mellékszál. Az autóiparban viszont ez most egy központi terület, ahogy az önvezetést kutatják, hogy az egy másik jármű vagy sem, mi van a táblán, stb. Tuti vannak már jó eszközök rá, csak lehet nem kereskedelmi forgalomban, vagy csak meg kell találni. Már régóta mennek olyanok elég megbízhatóan, hogy rendszám vagy arc kitakarása videóban, ehhez előbb fel kell ismernie, hogy az ott egy jármű, rajta ott az a rendszám, és ott kell kitakarni, s ugyanez emberrel, arccal.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák