Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz brabbitz #89044 üzenetére

en mar evek ota nem ajanlottam 16GB RAM alatt notit se senkinek, pont az utolagos bovithetetlenseguk miatt
    meg nem azt kell nezni, hogy amikor be boot-lt a Win 3-4GB-t hasznal csak, hanem 2-3 ora hasznalat utan mennyin all

a 16GB RAM felarat ujkent meg kell fizetni bele es kesz
    SSD altalaban upgrade-lheto, de a RAM az be van forrasztva, akkor az annyi, amennyi ujkent belekerult

desktop PC is ez: 16GB RAM alatt nincs gep 7-8 eve

3-400k-s konfignal nem ezen kell sporolni
    mar a Win10 is olyan halal siman felmegy 10-12GB RAM hasznaltra menet kozben, mint a huzat
    a "csak" 8GB RAM-s gepnel azt gondolja a juzer, ha 6,5-7GB RAM hasznalatot lat a Feladatkezelo grafikonjan, hogy aaa, eleg a 8 is
    nem
    1-1.2GB-t meghagy buffernek
    sosem fogsz rajta 7.8GB-t latni, hanem mar akkor reg az SSD-re swap-l
    ugyanebbe gepbe berax még +8GB-t es jééé maris 10GB felett is tud lenni igazabol

egybol pattogosabb is lesz a gep, mert hiaba gyorsabb az SSD, mint a HDD volt, a RAM azert az SSD-nel is sokkal gyorsabb

utolajara 8GB-t Win7 alatt hasznaltam, de a vegen mar az is 16GB-l futott nekem
    az is felment am 8GB fole, ha volt hova kiterpeszkednie, csak akkoriban sok PC-ben meg 8GB se nagyon volt szokas... meg az SSD se volt mindennapos

több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák