Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
Számomra tök érdekes.
Régi alaplap ki, új be a gépbe. Csipogó rárak.
Nem csipog(bios ok) . Működés közben melegszik.
Másik csipogó berak, az is melegszik. Elméletileg helyesen rárakva. Találkozott valaki ilyen jelenséggel már vagy jobb ha visszaküldöm az alaplapot? (más negatívumot nem vettem észre) Asrock B760 itx.
Nekem kicsit érdekes a dolog. -
Csorbi
addikt
válasz
Mr.Mercury #89796 üzenetére
Ezek nem vezérlők, hanem HUB-ok, tehát alaplapi RGB vezérlőre kell kötni, és azt osztja tovább.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Lehet rossz topikban kérdezem, de ha az alaplapomon nincs sem RGB, sem ARGB vezérlő, de szeretném használni az ARGB-s ventilátoraimat, akkor egy ARGB vezérlő, mint pl. a Deepcool SC700 vagy 790 megoldaná a problémámat, vagy alaplapi csatlakozó nélkül kár is nézni ilyesmit?
-
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Van egy Gigabyte B550 Aorus Elite V2 rev. 1.5-ös lapom, egy Ryzen 5800X 3d-vel párosítva. Jelenleg egy NVME SSD van a gépben, a M2A_CPU foglalatban. Kezd kevés lenni az 1 TB, így szeretnék még egy 2 vagy 4 TB-os NVME SSD-t a gépbe, viszont nem tudom, hogy ha a többi foglalat egyikébe beleteszek még egy SSD-t, az nem-e fogja le a PCIE lanet a GPU-tól.
Használati utasításban ennyit találtam, de nekem ebből nem derül ki, hogy 2 SSD-vel csökken-e a GPU sávszéle. Az, hogy az egyik gen 4 helyett gen3 sávszélen fog menni nem izgat.
Ha valaki tud ebben segíteni, előre köszönöm! -
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy minek van 2 db M.2 slot az alaplapon ha kettő nem megy egyszerre? [link]
-
Werkly
őstag
MSI z690 lapnál az LLC 1 a legdurvább vagy a 18? Nem tudom kivenni külföldi fórumokból. És ezmellé a CEP-t disabledre kell állítani? Kösz!
-
3shae
aktív tag
válasz
Csorbi #89783 üzenetére
Nem tudom..
Egy eleve rendszert tartalmmazó HDD-ről indult a gép, nem tiszta telepítés volt. A bios-ban beállítottam a vga check opciót állítottam disabled-re így most ok a dolog. Előtte egészen addig fekete volt a képernyő, amíg a win el nem indult. Magát a boot folyamatot nem engedte láttatni. -
Don Vittorio
őstag
Sziasztok!
Belefutottam ma egy érdekes jelenségbe, amire nem tudom a választ. Hátha ti igen.
Asus ROG STRIX Z690-F Gaming wifi lap + 13900KF prcesszor + 32GB + AMD RX 9070XT + 1000W táp, tehát ez egy eléggé erős és modern, ha nem is mindenben a legeslegeslegújabb gép, azt hiszem.
Win10-zel volt tesztelve viszonylag tartósan az összerakása után, és stabil volt.
Utána Windows 11 HUN Pro telepítés közben behalt. Rossz jel. Aztán újra behalt. Aztán újra behalt. Aztán... és így tovább, kb. minimum egy tucatszor. Közben már mindent kipróbáltam: másik pendrive, másik USB-port, másmilyen BIOS-beállítások, amit csak el tudtok képzelni, de a jelenség ugyanaz: kb. ott, ahol megnézi a meghajtókat, vagy egyből utána, ahol partícionálni kell a meghajtót, vagy ha még azt is túlélte (kétszer), akkor az állományok felmásolásánál, 5-8% körül, mindjárt az elején. A tucatnyi fagyás kb. fele kékhalál, a maradék fekete képernyőre vált, de a kurzor még látszik néhány másodpercig, majd reboot.
Tipikusan olyan volt, mintha memóriagond lenne, vagy, mintha melegedne. De a memóriát szarrá teszteltem és állítgattam, és mindenhogy hibátlan, és folyadékhűtés van a procin, és semmi sem meleg a szenzorok szerint meg tapintásra sem. (Proci 37-38 fok chipset 50 körül, memóriák 32 stb.)
A megoldás:
Az n+egyedik alkalommal látom, hogy kb. a második vagy harmadik ablakon, még a partícionálás előtt van egy link jellegű "gomb", miszerint is "régi típusú telepítő használata". Rákattintottam, és csont nélkül felment a Windows11. És azóta is hibátlanul megy minden. Most már kb. 8 órája telepítek meg tesztelek, volt benne néhány óra stresszteszt is, amikor ott hagytam, mert dolgom volt, és teljesen stabil.
Mi a lópikulát csinálhat egy ilyen "almost high-end" géppel a Windows 11 - ezexerint - "tök új" telepítője, hogy az befagyjon, és mit csinálhat máshogy a "régi"?
És, ha jól sejtem, akkor a Microsoftnál azért valamit sejthetnek ezzel kapcsolatban, ha ott hagytak egy ilyen linket, amivel menni fog, ami egyébként nem megy. Korábban nem láttam ilyet linket sem, meg ezt a jelenséget, hogy a Windows telepítése közben már haldoklik, csak tényleg teljesen bizonytalan gépnél tapasztaltam.
Ötletek? -
Csorbi
addikt
HA a jelenlegi rendszerindító lemezeden MBR a partíció, akkor
parancssort kell indítani adminként, majd:
mbr2gpt /convert /allowfullos
utána restart és mehet a BIOS átállítása full UEFI-re (Legacy/CSM disable!) és bekapcsolható a Secure Boot is, valamint az fTPM!
Ha netán még mindig nem jönne be a BIOS, akkor csinálj egy CMOS cleart az alaplapon, esetleg győződj meg arról, hogy nem-e egy másik rákötött megjelenítőn (pl. TV) jelenik meg a POST folyamat, csak nem látod, mert ki van kapcsolva. -
-
Csorbi
addikt
Meg kéne nézni hogy milyen rendszerpartíció került a HDD-re "véletlenül", valamikor. Illetve azért illene már tudni cirka 10 év után, hogy az OS alól hogy is lehet restartolni az UEFI-be: [link] Meg kéne próbálni.
Aztán meg lehet nézni majd hogy pl a Secure Boot, fTPM be van-e állítva, és mi az elsődleges boot eszköz. -
3shae
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy MSI B350 lap, benne egy Ryzen 3 1200, 2x4GB ram..
Gondoltam felbővítem egy 2700x 3700x-re nem olyan sok ennyi pénzert 8c 16t
Letöltöttem a BIOS-t (legfrisseb béta) de hogy mi a bánatért nem enged be biosba, azt csak a gyártó (se) tudná megmondani. Türelmem elfogyott, kettősfont van, ideges vagyok.
HDD ha rá van kötve, akkor a post led egy idő után kialszik, és betölt az oprendszer, stabilan működik minden, de ha nincs rajta HDD, akkor a post ledig eljut aztán ott meg is áll a történet. Már a biost is alig tudtam frissíteni, a fene sem tudja hogy sikerült belépnem, mert azóta se.. -
Egész este bújtam a netet. Nem lett megoldás. Ha RAM frekit és timingot manuálisan állítom be akkor sem kapcsol be. Viszont amíg minden autora van állítva jól működik és stabil, de cserébe a RAM 3600MHz-en fut a 6000 helyett. Próbáltam BIOS updatet, downgradet. TPM-et és "Memory Context Restore"-t kikapcsolni. Egyik sem...
-
Gery0505
aktív tag
Igen, bocsi egy kicsit megtévesztő a kép így, az előző hsz-em után töltöttem fel, csak betette elé a tiédet. Tehát a lényeg, hogy a BIOS-ban egyelőre csak az alapbeállításokat állítsd be, a képen nekem ez a Load Defaults F7 gomb. Ez a Default/Optimalized settings beállít mindent használhatóra, ez úgymond a kályha amitől el tudunk indulni.
Ha ezt elindítom, akkor kiírja, hogy "Load optimalized settings" Yes or no, Itt egy Yes majd Save and Exit. Az XMP1-el még ne foglalkozz, egyelőre így működjön, még ne állítsd be. Nem tudom, hogy az Asus beállításaiban miként szerepel a Default beállítás, a Gigabyte-on így van, itt van egy ilyen szőke titkárnő gomb.
Aztán ha tuningol az ember, akkor mindig vissza lehet térni a kályhához, ha elrontunk valamit.
-
Gery0505
aktív tag
Lehet hogy a memory training fut le 5-10 perc alatt, azt hiszem kb ennyi kell neki, ha jól tudom. Próbáld meg a Default beállításokat betölteni a BIOS-ban, ha sikerül belépni, semmi mást ne állíts el. Az elején nekem is megakadt a memóriánál, tán még a memória LEDje is világított, de a Default beállítások betöltésével jól megy. A fenti képemen látod is hol van.
-
Sziasztok! Nekem hasonló problémám van mint előző kollegának. ASUS X870-F az alaplap, 9800X3D proci és a RAM pedig egy G.Skill Flare X5 4x16GB és a DRAM hiba jelző LED-en nem jut túl az alaplap, tehát be sem bootol a gép. Az érdekesség, ha várok 5-10 percet néha magához tér és elindul. Próbáltam már több féle BIOS-t, több féle RAM kiosztással, de az eredmény ugyan az. Ami elszomorít, hogy több ilyen esetet találtam a googleben rákeresve, egyelőre megoldás nélkül. Adjatok pls tippet, mert már megőrjít a dolog.
-
-
-
-
Gery0505
aktív tag
Szia! Igen pontosan ez a típusú RAM kitem van. Hát akkor ezt igencsak benéztem, csodálkoztam is, hogy a BIOS-ban XMP1 profilt lehet állítani, nem is volt jó amikor beállítottam, nem is tudtam visszamenni a BIOS-ba csak nagy nehezen. Ilyenkor mit lehet csinálni, vegyek egy AMD-Expo-sat? Ha igen milyet vegyek? Okoz ez problémát? Lehet ettől a fagyás?
@Csorbi Igen a Jedec órajelen megy most, a duál működést nem is sikerült beállítani. -
rukh
senior tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot kérek: adott egy MSI B450 Tomahawk alaplap, az MSI Center-rel online frissíteném az AMD Chipset drivereket, letölti, elkezdi a frissítést, azonban 99 százaléknál leáll, és az alábbi hibaüzenetet adja:
Hol lehet a probléma, mit tegyek, hogy sikeres legyen a frissítés?
Kösz, Rukh
-
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Csorbi #89742 üzenetére
Rendben, köszi szépen, akkor megnézem az Eseménynaplót, hátha rábukkanok a hibára, vagy hol akad meg ilyenkor. Hol találok esetleg egy hozzáértőt, ha nem boldogulnék vele? Illetve a Windows szakszerű telepítésével kapcsolatban kit tudnék megkérdezni? Egyáltalán nem probléma a Win újratelepítése, ezt is meg kell tanulni, hogy jó legyen.
-
Csorbi
addikt
válasz
Gery0505 #89740 üzenetére
Akkor ez nem BIOS szinten akad meg, hanem az OS bootloadernél, ennek millió oka lehet, érdemes lenne az Eseménynaplóban kezdeni a keresgélést, vagy megkérni egy hozzáértőt, hogy nézzen rá.
Esetleg ha nem nagy nyűg akkor tényleg újrahúzni az OS-t (szakszerűen!), esetleg ebben szintén segítséget kérni aki megmutatja a legelejétől a korrekt feldriverezésig. -
monokli
csendes tag
Vettem egy Gigabyte b760m ds3h ddr4 alaplapot, I5-14400f processzorral. Integrált vga nincs benne és nem ismeri fel a Sapphire rx580 nitro+ 8 gb videókártyát, csak ha a windows betölt. Bios nem érhető el, mivel nem az rx 580-al indít, hanem a nemlétező integrált videókártyát keresi, és sipol ötöt, utána betölti a windowst. Amikor a windows betölt, akkor éled fel az rx 580, addig nincs jel. A legfrissebb bios van rajta amúgy. A videókártya remekül működik 10 éves i5-ön, csak ez az új gép nem bootol vele, így biost sem tudok állítani. Valakinek van valamilyen ötelet?
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Csorbi #89739 üzenetére
Köszi szépen a választ, az a helyzet, hogy ezeket sajnos nem figyeltem meg, de nem is tudom mit kell látni amikor pl. a memory training fut éppen. Ott szokott megakadni a boot folyamat, amikor van egy Windows frissítés, elkezdi szépen feltenni a frissítést, majd jön egy újraindítás, elkezd bootolni a gép, megjelenik az Aorus Logó, és elindul az a kis karika, ami azt jelzi, hogy a Windows elkezdett betölteni. Ez elkezd pörögni, majd megáll szinte rögtön az elején, de minden frissítés után menetrendszerűen. (Tudod amikor régen homokórázott a Windows, és most ez a karika van helyette, ami forog körbe-körbe, és ez áll meg.) Szóval elég hamar leáll a betöltés, egész a legelején, és itt várhatok akármeddig nem indul be a gép. Majd nyomok neki egy Resetet, és megy tovább a frissítés, szépen befejezi ahogy kell. Szóval a Windows betöltése akadhat meg, a legelején, de csak frissítés telepítésekor, normál indításkor nem fagy le. Gondolom én, hogy lehet hogy van a BIOS-nak egy program mellékága, amin fut frissítéskor a betöltés, hogy folytassa, és ne normál indítás legyen. És ez a BIOS mellékági program fagyhat meg. De persze ez csak az én tippem, egyáltalán nem biztos, hogy így van. Nagyjából ennyi történik a folyamat során, nem tudom segít-e valamit. A gép egyébként hibátlanul működik, csak ennyi fagyás szokott lenni. A debug LED-eket sajnos nem figyeltem meg, meg a hibakijelzőt sem. (Nem gondoltam rá, hogy kellene.) Lehet csinálok egy új Windows telepítést, hogy meg tudjam figyelni hol akad meg. Sajnos elég régen vettem új gépet, és nem követtem a fejlődését a technikának, így nem vagyok képben, hogy mit kell nézni, mire kell figyelni. De igyekszem tanulni, fejlődni, okosítsatok ki bátran.
-
Csorbi
addikt
válasz
Gery0505 #89738 üzenetére
Nem memory training fut a POST folyamat során, és azt kevered a lefagyással?
Nem osztottad meg meg mi történik pontosan, csak azt hogy "lefagy". Nem tudjuk pontosan mit tapasztalsz, mennyi ideig vársz, mit látsz közben, stb.
Vannak a lapon debug LED-ek, legalább azt megírhatnád azok mit mutatnak ilyenkor.
(User manual!!!) -
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki összeállt végre az új gépem, minden szépen működik is. Majdnem...
Az a gondom, hogy a gép néha sajnos lefagy, de még a bootolás elején, amíg a BIOS programja le nem fut, illetve valószínű, hogy nem fut le végig, hanem megakad valahol. Jellemzően Windows frissítés után az újraindításkor szokott lefagyni, még BIOS szinten, de utána resetet nyomva szépen elindul, és folytatja a frissítést. Nem gyakori ez a probléma, ha Win 11 frissítés jön, akkor szokta csinálni amikor újraindítódik a gép. Mitől lehet ez szerintetek?
Alaplap: Gigabyte X870E Aorus Master
Proci: AMD Ryzen 9800X3D
Memória: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Ripjaws M5 RGB Black
SSD: [Western Digital Blue SN580 2TB ]
BIOS-t nem mertem frissíteni a múltkori három hetes várakozás után, úgyhogy azzal megy az alaplap, amivel gyárilag eladták nekem. Vagyis az F3-as verziójú BIOS van rajta. Én nem merek nekiállni a BIOS frissítésnek a múltkori szívás után, hogy megakadt a frissítés, és cserélni kellett az alaplapot emiatt. A BIOS beállítása csak annyi volt, hogy Load Optimalized defaults, Save, és csókolom. Semmit nem állítottam rajta. -
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev. 1.2) alaplapom.
Foglalatban ezek vannak:
M2A_CPU - NVMe SSD
M2B_SB - NVMe SSDPCIEX16 - Videokártya
PCIEX2 - Üres
PCIEX1_1 - Hangkártya
PCIEX1_2 - ÜresAz alsó PCIEX1_2 foglalatba tennék egy WiFi/Bluetooth hálózati kártyát. Viszont nem tudom, hogy van-e korlát, hogy valami akkor nem használható, vagy sebességkorlát valamelyik foglalatra. Megnéztem a hivatalos oldalon, a felhasználói kézikönyvben, ott nem találok ilyet, meg külföldi fórumokon is utána néztem, de utóbbin csak annyit találtam, hogy ha nincs jelezve, akkor nincs semmilyen korlát. Eddig mindegyik alaplapomnál volt korlát, annyira nem vagyok ebben otthon, de akkor lehet létezik már olyan, hogy nem korlátoz.
Páromnak MSI MAG B550 Tomahawk alaplapja van, a felhasználói könyvében van erről leírás meg táblázat is. Neki is kettő NVMe SSD-je van, plusz a PCI_E1-ben videókártya, a többiben semmi, de oda is megy egy WiFi/Bluetooth hálózati kártya a PCI_E4 foglalatba.
Azt tudom, hogy nála így semmilyen korlátra nem kell számítani. De az én esetemben a Gigabyte alaplappal nem tudom, hogy mi a helyzet. Tud erről valaki információt?
Így lenne nálam:
M2A_CPU - NVMe SSD
M2B_SB - NVMe SSD
PCIEX16 - Videokártya
PCIEX2 - Üres
PCIEX1_1 - Hangkártya
PCIEX1_2 - WiFi/Bluetooth hálózati kártya (ez kerülne pluszba bele) -
kuBu94
csendes tag
Sziasztok! Van egy AMD Msi B550-A pro alaplapom egy RTX 2070 super kártyával. Az rtx 20-as széria nem kapott ReBAR támogatást, viszont az alaplapi biosba be van kapcsolva nekem a Smart access memory. Ilyen esetben ez jelenthet bármi előnyt/hátrányt?
Láttam hogy van már uefi mod ahhoz hogy 20-as szérián is elérhető legyen a rebar, de azt én nem merem bevállalni -
jozsef8
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy SAMSUNG MZVL21T0HCLR-00B00 (Samsung 980 Pro 1TB) SSD-m. Újra átraktam egy új konfigomba, ahol pcie 4x4 foglalatban van. Az olvasási sebesség simán hozza a 6,7 GB/s-ot, de az írási sebesség megáll 2,2-2,3 GB/s-nál. 1 éve még a régi konfigomban simán hozta az elvárt értékeket. Lehet valami esetleg ami blokkolhatja a sebességet? Crystaldiskmark és az atto benchmark is ezeket az eredményeket hozza, és a samsung magician is. Valamilyen alaplapi beállítás is okozhatja? (A másik portban a 970 EVO Plus is 3,3 GB/s felett tud írni jelenleg is)
-
RaZroX
addikt
válasz
RaZroX #89713 üzenetére
Köszönöm az ötleteket.
Átnéztem minden beállítást Windows-ban és uefi-ben is, csináltam resetet és bios update-et, de semmi nem segített. Végül feltűnt, hogy uefi-ben a kezdőképernyőn csak 16GB ramot ír, úgyhogy elkezdtem egyesével letesztelni őket (4x 8GB van a gépben).
Az egyik ram nem működik úgy fest, mert csak az egyikkel nem indul el a gép.. bekapcsolom, világít minden de a monitor sötét marad és semmire nem reagál. Kipróbáltam másik slot-ban is, és úgy sem volt jó. Mivel dual channelben ment, így gondolom tiltotta a párját is (bár furata a 32 gigá valahogy, hogy a Windows lát). Szóval most benne hagytam 24GB-ot és így működik rendesen. -
Sondi1986
addikt
Szeretnék segítséget kérni.
Váltottam gépet
Eddig egy ASRock B560 PRO4 lapom volt.
Maradtam a márkánál és vettem egy Asrock b650m pro rs lapot prcit...Első problémám füles bevan dugva a gép elejébe a hangszóró meg a monitorba ami csatlakozik Displayposton keresztül a monitorhoz. Az előző konfignál tudtam a hangszóró ikonál változtatni melyik szóljon. Most csak a füles van, pedig újra tettem minden drivert.
A VGA egy RX6700XT
Másik problémám meg a biosban nem találom a Above 4GB és a size BAR-t, olyan mintha már nem lenne támogatva.
Esetleg kaphatok egy felvilágosítást vagy egy linket a PBO-ról
1000 köszönet a segítségért!!!
-
Csorbi
addikt
válasz
Aprósólyom #89723 üzenetére
Így, azaz látszik mind:
-
-
Csorbi
addikt
válasz
Aprósólyom #89720 üzenetére
A képen egy (dedikált) RX570 van kizárólag a rendszerben, mint GPU.
-
-
-
Pityu.
nagyúr
-
RaZroX
addikt
Hali,
MSI B350 Tomahawk (MS-7A34) alaplapnál a következő problémám van.
32GB fizikai ramból csak 16GB-ot használ a Windows és további 16GB-ot fenntart a hardverek számára (legalábbis ezt írja). Ha esetleg valaki tudja, mit kellene átállítanom az alaplapon vagy a Windows-ban, azt megköszönöm! -
Pityu.
nagyúr
Hogyne üzemelne el.De ha pl játszani szeretnél akkor magasabb órajelű ram jobb na meg az időzítése pl már 16gb 3200mhz ram nem drága
-
sajby
senior tag
Adott a ddr4,2133mhz.Ha most vennék egy alaplapot,ami ddr4,de magasabb órajelet támogat a ramoknál,akkor elüzemelne a régi memóriáimmal is?
Win11 re váltás lenne a cél költséghatékonyan.Alaplap + proci cserével.És meghagynám a régi házat,tápot meg ilyenek. -
Csorbi
addikt
válasz
Ibituba #89705 üzenetére
Fáradj át a kérdésekkel kérlek a Windows 11-es topicba.
-
Ibituba
aktív tag
-
Ibituba
aktív tag
válasz
Csorbi #89702 üzenetére
Rufus oldaláról töltöttem lá azt a verziót ami ott volt fennt, bár ettől még lehet elvakult, nem tudom. Ránézek jobban arra amit ajanlasz. Olvastam róla mint lehetőség,viszont régen, illetve most is több helyen még mindig a rufust ajánlottak. Ez lehet az oka annak hogy nem látszanak az m.2 ek?
-
Csorbi
addikt
válasz
Ibituba #89701 üzenetére
NE a rufussal csináld, főleg ha ezer éves elavult verzió!
Erre a Windows Media Creation Tool való. (Windows 11 telepítési adathordozó létrehozása) -
Ibituba
aktív tag
Hali.
Első próbálkozása, segítség kellene.
Alaplap tuf gaming 550m plus
BIOS friss
2 db m.2 ssd van a lapban, 990evo plus (jó áron volt)
Win11 pro pendrive telepítéskor nem hajlandó látni a telepítő az m.2 ssd mint telepítés helyét.
Microsoft oldalról letöltött, rufusasl készített pendrive, hivatalos digitális licences aktiválása lenne, semmi mokolas.
A BIOS látja mindkettőt.
Mit kell tennem, hogy telepítéskor lássa a Windows?
Ha van csatlakoztatva satalll porton egy 2.5" ssd arra zökkenőmentesen feltelepül.
BIOS ba még nem nyúltam bele, nem állítottam át semmit, frissítésen kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Gumi és felni topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Óvodások homokozója
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Háztartási gépek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest