- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
válasz
#72688384 #75500 üzenetére
10 éves 6 lakásos társasház. A biztosítékdobozban kb 10-12 db kismegszakító van, 10-16A vegyesen. Áramkör van bőséggel, majd le kell csekkoljam, hogy pontosan melyik hova, mert azt még nem nagyon térképeztem fel. (béreljük amúgy, és meg sztem a tulaj se tudja h mi merre hány m)
Kialakítása viszont olyan, hogy csak két aljzat, ami szóba jöhet, ahonnan táplálni tudom a cuccokat. A másik megoldás, hogy cigányba a nappali másik feléről áthozni egy hosszabbírót, abba viszont a teraszajtó előtt egyszer valaki biztos fejreáll, meg gányul is néz ki.
Ezt mondjuk egy teszt erejéig kipróbálom majd, így mi történik, ha mondjuk a gépnek onnan adom a delejt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest