Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
Van a szüleimnek egy Lenovo Thincentre M57e gépük, amit kicsit fejleszteni akartam. Kapott az E4500 helyett egy E5800-at és egy BIOS frissítést. Kap j.héten ramot és új merevlemezt is, de ez mindegy. 1. Lefrissítettem a BIOS-t a gyári programmal Windows alól, minden rendben is ment. Ezután szétszedtem a gépet, kipucoltam, ki fújkáltam sűrített levegővel, beraktam a másik procit majd indulásnál fogadott az alábbi kép. Jó mondom semmi gond, be kell állítani a dolgokat a BIOS-ban. Na de itt a probléma, hiába állítok be bármit, nem jegyez meg semmit az időn és dátumon kívül. Raktam bele egy tuti jó elemet, azzal is ugyan ez. Ha az elemmel lenne a baj, akkor az időt/dátumot is el kellene felejtenie, nem? Csináltam teljes CMOS resetet, az se segített. Ha tovább nyomom F2-vel, akkor a másik kép fogad. Ott szépen a DHCP-nél elszámolgat 1 percig kb és feláll a rendszer. CPU-Z-ben látszik szépen, hogy felismeri a CPU-t és a BIOS is frissítve van. Olvasgattam itt meg a régi topicokban, de ilyet nem találtam, hogy az időt megjegyzi de a többit nem. Mi lehet a gond?
Üdv,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- MSI MEG Z590 UNIFY Alaplap WIFI-s
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest