Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
jacint78 #45673 üzenetére
Még kipróbálom azt, hogy az SSD-t kiiktatom és HDD-re felrakom a rendszert. Hátha az SSD hibás. Meg átrakom a ramokat másik slotba. Megnézem egyenként is a ramokat, hogy egyiket kiveszem és csak egyet hagyok benne. Hátha a Ram a bűnös és a memtest86 nem volt pontos.
Még sosem jártam így, hogy ennyire nem volt egyértelmű, hogy melyik alkatrész a hibás. Minden alkatrészre van garancia, de ilyenkor önköltségre el kell vinni egy szervizbe hiba feltárásra? Mert így nem tudom melyik alkatrészt küldjem vissza gariba. Mik a tapasztalatok ez ügyben? Vagy ennek van valami költségkímélőbb megoldása? Mert garanciában egyik bolt sem tesztel kpl. konfigot. Még akkor sem, ha az összes alkatrészre van garancia és náluk vásároltad mindet.
Felhívtam egyébként a boltot. Nem voltak túl segítőkészek. Egyből letámadtak, hogy biztosan rossz tápegységet használok (Mert azt nem tőlük vettem, meg hogy ez felelős az Optikai meghajtó tönkremeneteléért is.). A másik opció az volt, hogy biztos elhajlítottam egy lábat amikor a CPU-t beraktam a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest