- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vezeralmos2
senior tag
Vótmá itt AMD, majdnem 20 évig csak az vót. Legenda kerámia Athlon XP 1.0GHz, aztán volt Athlon XP 2600+, azon szét játszottam az agyam xd
FX korszak is jó volt, meg voltam vele elégedve. FX gépem ráadásul még mai napig megy minden nap csak nem én használom. De ez a Ryzenes dolog annyira nem jött be szóval elköszöntünk. -
Dragon3000
nagyúr
Szerintem nem az volt, hogy el kell adni, hanem ha majd el szeretnéd adni, mert fejlesztenél, akkor kérdéses lesz, mennyire lesz rá kereslet.
A néhány rossz a maszatolás, mert akkor kb senki sem foglalkozna vele, néhány eset esetében mindenki hibás lenne csak az intel nem, de ez igaz minden cégre, amd és az nvidia is leszarja, ha csak néhány esetről van szó.
Amikor az amd-vel volt gond, akkor is volt ezer cikk és szar az amd, intelt kell venni vélemény.
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor mégsem kamu az egész? Dontsd már el.
Ilyen szappanopera meg maszatolas nincs AMD eseten, megis hol verjem a blattot?Albus_D : most nekem éppen egy ilyen előkerülő alaknak tűnsz akinek miért adjak a szavára...
Hasonlót se nagyon olvastam szóval almát a körtével hasonlitod össze mikor ezt a két problémát próbálod egy szintre hozni mert picivel nagyobb darabszámot érint az Intel blama az elmult 1,5 évben gyartott procijaival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest