- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Netfone
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
A nagy erőművek többnyire jobb hatékonysággal működnek, mint a kissebbek.
Vezérlés, karbantartás, őrzés kell minden egyes erőműnek, ezek a kis erőműveknél megdobják az üzemeltetési költséget és valószínűleg nincs is elég szakember arra, hogy a sok kis erőművet üzemeltesse.Alapvetően szerintem ezzel a modellel jelentősen romlana a nukleáris biztonság is.
Akkor még nem is beszélek olyanokról, hogy minden városban tüntetések és perek miatt évekkel tolódna az építkezés, mert ugye sokan szeretnék, hogy épüljön erőmű, meg legyen olcsó az áram, de "nehogy már az én kertem mellett"!
Azt se tudom, hogy jelenleg van-e már olyan micro atomerőmű típus, ami túl van a prototipus fázison.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Franciaország az atomenergiában látja a megoldást, az EV-szektor ugyanis hatalmas energiaigényt támaszt – de az akkugyárak és a repülőiparhoz szükséges szintetikus üzemanyagok energiaigénye is óriási.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest