- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
A nagy erőművek többnyire jobb hatékonysággal működnek, mint a kissebbek.
Vezérlés, karbantartás, őrzés kell minden egyes erőműnek, ezek a kis erőműveknél megdobják az üzemeltetési költséget és valószínűleg nincs is elég szakember arra, hogy a sok kis erőművet üzemeltesse.Alapvetően szerintem ezzel a modellel jelentősen romlana a nukleáris biztonság is.
Akkor még nem is beszélek olyanokról, hogy minden városban tüntetések és perek miatt évekkel tolódna az építkezés, mert ugye sokan szeretnék, hogy épüljön erőmű, meg legyen olcsó az áram, de "nehogy már az én kertem mellett"!
Azt se tudom, hogy jelenleg van-e már olyan micro atomerőmű típus, ami túl van a prototipus fázison.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Franciaország az atomenergiában látja a megoldást, az EV-szektor ugyanis hatalmas energiaigényt támaszt – de az akkugyárak és a repülőiparhoz szükséges szintetikus üzemanyagok energiaigénye is óriási.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Ducky One 3 Cherry switch billentyűzetek (DE/EN)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest