- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Kiveszed a tartályt a gépből, a tartályból kiveszed a kiálló csonkot, és jól elmosod.....
A tartálytetőt is jól elmosod, meg a szilikoncsóvet is jól átmosod.
Összerakod és jó lesz.
A tartálytetőből kilógó csatlakozón van kicsi furat az szokott eltömődni arra figyelj, de a használatija is mutatja......
Üdv Nagya -
AdamTaylor
csendes tag
Jó ideig eltekergettem meg állítgattam mindent mire megállapodtam 3-asnál alacsony hőmérsékleten. Aldis barissimo crema and aroma se nem keserű se nem savanyú így. Más kávét előtte más beállításokkal csak úgy sikerült lefőzni hogy valami baja mindig volt számunkra, de úgy képzelem így már minimális változtatásokkal más kávé is le fog úgy csorogni, hogy nekem espressoként feleségemnek habos-babosként jó legyen.
-
atala
addikt
Szerintem kávé minőségben nincs különbség. Leglábbis a Philips 3000, 4000, 5000 széria között. Ugyan az a főző egység van bennük.
A szolgáltatás amivel többet tud.
Pl nekünk azért lett az 5400-as széria, mert négyen vagyunk a családban, és kényelmes, hogy mindenkinek van egy külön programja, nem kell állandóan állítgatni az erősséget, mennyiséget...stb. -
-
Gaben360
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Baby design smart sportbabakocsi
- Miele W1 és T1 egyben eladó azonnal vihető
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged